Şimdi Ara

i-mate k-JAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışında i-mate k-jam satışa sunulmuş. Yaklaşık 450 sterlin civarında görünüyor.
    1. Ben bu cihazı hangi yurtdışı internet alışveriş sitesinden güvenli bir şekilde getirtebilirim
    2. Bana ekstra ne tür masraflar biner.
    3. Getirtteceğim cihazı Türkceleştirebilir miyim?
    Anlaşılan bu cihazlar Türkiyede pek satışa sunulmuyor.
    Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci38 -- 4 Ekim 2005, 17:17:40 >

• Ben i-mate k-jam hakkında bilgi vermeyi unuttum.
    İ-mate K-Jam (Qtek 9100)
    General Network GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
    Size Dimensions 108 x 58 x 18 mm
    Weight 150 g
    Display Type TFT touchscreen, 65K colors
    Size 240 x 320 pixels
    - Built-in full QWERTY keyboard
    Ringtones Type Polyphonic (40 channels), MP3
    Customization Download
    Vibration Yes
    Memory Phonebook In shared memory, Photo call
    Call records Yes
    Card slot miniSD
    - 64MB RAM
    - Texas Instruments OMAP 850, 195 Mhz processor
    Features OS Microsoft Pocket PC 2005
    GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots)
    Data speed 236.8 kbps (EDGE)
    Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
    Clock Yes -
    Alarm Yes
    Infrared port Yes
    Games Yes
    Colors Stylish black
    Camera 1.3 MP, 1280x960 pixels,
    video
    - Bluetooth v1.2 - EDGE
    - WiFi 802.11b/g - Java MIDP 2.0 - WAP 2.0
    - Microsoft Pocket IE
    - Microsoft ActiveSync
    - MP3/AAC player
    - Video/audio album
    - T9 -
    USB port -
    Built-in handsfree
    Battery Standard battery, Li-Po 1200 mAh
    Stand-by Up to 200 h Talk time Up to 5 h

[simage][/simage]
    http://www.expansys.com/zoompic.asp?type=item&code=125518

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci38 -- 4 Ekim 2005, 17:35:23 >

• Diğer sorularımdan vazgectim de sadece şu soruya cevap verin bari.
    Microsoft Pocket PC 2005'in Türkçe dil desteği varmı?
    Bir de Avea ve Turkcell hatlarım tek kartta olduğu için i-mate k-JAM bunları calıştırır mı?
  • wm2005'in türkçe desteği kesin olacak. ve muhtemelen imate de türkçeleştirilebilir. çift kart konusunu bilmiyorum. donanımsal bi şey olduğu için çalıştırmayabilir.
    diğer soruların içinde şöyle söyleyeyim, ingilteredeki sitelerden çok rahat sipariş verirsin ancak türkiyede gümrüğe takılır ve 200-300 YTL gibi inanılmaz ücretler ödemek zorunda kalırsın. aklında bulunsun bizzat arkadaşımın başına geldi...
  • ya 195 MHz işlemci var yaaaaa
  • Texas Instruments OMAP 850, 195 Mhz processor

Bu işlemciyle ilgili problem mi var?
    Bilgisi olan varsa ve bizle paylaşırsa seviniriz.
  • işlemciyle ilgili ''Verdiginiz parayı hakedicek smartphonelar (Resimli) [GSM&PDA]'' topicde arkadaşımız açıklamış. Olduğu gibi buraya aktarıyorum.

jasonjustice
    Onbaşı

2 Eylül 2005, 15:53:56
    --------------------------------------------------------------------------------

Texas Instruments OMAP 850, 195 Mhz processor bu işlemci hakkında biraz araştırma yapmalısınız

bu şirket mobile teknolojisi üstüne 100 milyon dolarlık bi yatırım yapmış bi şirket. Yaptıgı bu işlemciler en aşağı 400 mhz intel işlemciler kadar performans gösterebiliyor ve bu işlemcilerin özelligi smartphonelarda ki kullanım süresini arttırması pil kullanma süresi bu işlemcilerle 4de 3 oranında bi artış saglıyor intel işlemcilerine göre, örnek intel işlemcili ürünle günde 4 saat smartphonunuzu kullanabiliyosanız omap 850 işlemcili smartphonenızı 7 saat kullanıyosunuz.

Bu bilgileri yabancı forumlarda edindim makinayı kullanmadım sadece okuduklarım bunlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i-mate jasjar-hakkında
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • getırenn olursa yurtdışı bendde alırım 1 taene
  • Arkadaşlar
    k-jam boyutunda genişliği nasıl
    abartılı mı acaba
    yurtdışından getirtmek istiyorum
  • 108 x 58 x 18 mm

yani nokia 6600 boyutlarında sadece kalınlık farklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci38

Diğer sorularımdan vazgectim de sadece şu soruya cevap verin bari.
    Microsoft Pocket PC 2005'in Türkçe dil desteği varmı?

ben pda2k ya 2005 ve ustunede turkce leştirme programını kurdum gayet güzel calıştı yanlız sağ alt koşede cıkan 2005 e has ozel menu cıkmadı okadar birkac 2003 ten farklı olan menulerin de ismı gorunmedi ama cihaz %95 turkce oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOND

ben pda2k ya 2005 ve ustunede turkce leştirme programını kurdum gayet güzel calıştı yanlız sağ alt koşede cıkan 2005 e has ozel menu cıkmadı okadar birkac 2003 ten farklı olan menulerin de ismı gorunmedi ama cihaz %95 turkce oldu

Nasıl yaptın ve Türkçeleştirme programını nereden buldun. Bilgilerini bizimle paylaşırsan sanırım herkes memnun kalır.
  • Türkçeleştirme konusunda KVK'yla yazıştım. Bana şöyle bir cevap geldi. Sizlerle paylaşmak istedim.

''Değerli müşterimiz,

Bu cihazın Türkçeleştirme Programını Kasım ayında edinebileceksiniz. Ancak yurt dışından alına i-mate cihazları ile KVK nın Türkçeleştirme Programı arasında uyumsuzluk olabilir. Bu yüzden tavsiye etmemekteyiz.
    Saygılarımızla,
    KVK''

Gerçektende uyumsuzluk olabilir mi?
  • k jam için mutlaka uyumsuzluk olacaktır cunku normal jam dan farklı bır menuye sahip olacağı için program tam olarak calışmayacaktır hatta makınayı kıtleyebilir bile o yuzden k jam için uretilmiş bir turkceleştirme programını beklemen gerekır tabi ureetilirse ...
  • arkadaslar k-jam dogubankta var fiyata 1200 usd dedi birdr jasjar vardı oda 1500 usd dedi haberiniz olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.