i-mate PDA2k ile HP - IPAQ H6340 arkadaşlar bu ikisinden birini alacağım ama kararsız kaldım kullananlar eksileri artıları konusunda yardımcı olabilirlermi acaba teşekkürler....
kesinlikle i-mate pda2k derim
imate biraz daha iyi sadece kamera + sı var klavyeyide dert edersen oda 6340 a takılabiliyor (işlemci konusunda hp6340 kesinlikle pda2k yı aratmaz) ama büğüklüğü ve ağırlığıda göz önünde bulundur derim...
imate PDA2K nın ozellikleri iyi HP nin adı var... arkasında HP var...
bence jam al bide wifi kart ok dir pda2k cok buyuk ..
boyle sd wifi kart alip kullanacaksan hp 6515 al derim ben kesinlikle imate jam alma....
dediğim gibi HP Hp dir, muhatap belli marka belli...
hp 6340 aldım arkadaşlar süpermiş tavsiyeler için teşekkürler
şuanhp kulanıyorum amaımate serısı cokdaha iyi bence .. neyseyrını gor ..
quote:
Orjinalden alıntı: hiaaa
hp 6340 aldım arkadaşlar süpermiş tavsiyeler için teşekkürler
hayırlı olsun kardeş, güle güle kullan
HP markadır bu kadar basit...
hayırlı olsun kardeş güle güle kullan
hayırlı olsun, ama büyük e-bookları(1-1,5mb) açarken takılıyor bendeki nedense...
işlemcisi düşükya ondandır...
ram ile ilgili olabilir. 1 haftadır ben de 6430 kullanıyorum. nfs,tomb raider gibi oyunları bile sorunsuz oynuyorum. işletim sistemine alışmak çok önemli. mobile işletim sistemlerinde programları sonlandırmak için ya bir plugin ekleyeceksiniz ya da system memory den çalışan programları sonlandıracaksınız.aksi taktirde değil e book , notepad bile açmak isteseniz takılabilir. bir de mümkün olduğu kadar programları storage card a install etmekte fayda var. böylece daha fazla memory sahibi olursunuz.
zafer 666 Sattınmı cihazını nasıl bende merak ettim kullanım olarak
bence kesinlikle i-mate pda2k derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme