ben cihazı dubai den almıştım ve aldığımda içinde arapça klavyeprogram gibi şeyler vardı. Ben bunların çoğunu silebildim ama bir tanesini silemedim bu da arabistan yardım bölümü ve arapça klavye. Format attığımda bütün programlar yeniden yükleniyor ve yine sadece aynı program silinmiyor. Sizce ne yapabilirim lütfen yardım edinn
dostum bu programlar ürünün ROM'unda bulunduğu için bunları silemezsin, silsen de dediğin gibi hard-reset atınca bunlar baştan gelir...
Farklı ROM (avrupa veya tr için olan ROM'ları kastediyorum) yüklediğinde de sorun yaşayabilirsin, bence en güzeli resettn sonra bu programları kaldırabildiğin kadar (ki yapmışsın) kaldırarak devam etmen... Arapça klavye derken bu klavye standart klavyenin dışında mı var? Yani tek klacye seçeneği mi?
Eğer öyleyse gidip tr klavye programı kurman yeterli olacaktır, ama sonuçta bunların hepsi workaround ve kesin çözüm için yapacak birşeyin yok...
ya normal klavye dışında fazladan arapça klavye var aslında bi zararı yok ama sinir oluyorum bunları gördükçe...neyse yardımın için sağol
ne güzel git arapça öğren bir dil bir dildir fln filan
aslında klavyenin dosyasının nerde old. bulabilsek kaldırılır da incelemek lazım tum dosya ve klasorlerini
registry den olmazmı acaba?
Not: Bilmimiyorum sadece tahmin ediyorum.
windows un içinde tohoma diye bi dosya ama silinmiyor...
yok mu bi çözümü bunun
ingilizce rom versiyonu atmanız yeterli olur bence