ayrıca club imate 'ede üye ol, kayıt esnasında cihazın imei numarasını falan giriyorsun... kayıttan sonra destek kısmına gir. cihazın için büyük ihtimalle yeni firmware yayınlamışlardır.., onu indirip kur. senin farkettiğin yada farketmediğin bi çok sorun, belkide yaşadığın cihazın açılamaması sorunu...vb yeni firmware 'ler ile giderilebiliyor...
cok tesekkurler face.hemen uye oluyorum
quote:
Orjinalden alıntı: fthmhmt
Emre kardes yardımın icin gercekten cok tesekkurler.Dedigin sekilde olayı cozdum.Aynen dedigin gibi ı-mate pdal da harici hard reset icin gerekli tus kombinasyonu CALL+CAMERA+POWER imis.Asıl ilginc olan bunu teknik servisin bilmemesi yada bilipte bundan alacakları 35-40 ytlden dolayı bu kadar kolay bir cozumu musterilerinden gizleyerek kucuk hesaplar pesine dusmesi veya musteriye yardımcı olması gereken ilgili alakalı eleman secimi yerine benim karsıma cıkan beyefendi gibi basiretsiz kisileri oraya musteri temsilcisi gibi oturtup imajlarını zedelemesi.Acıkcası sahsen koyuncu elektronik ve urunlerinden cok sogudum eger tum departmanlar bu sekilde calısıyorsa gercekten yazık. Aldıkları paranın hakkını veremiyen basiretsiz insanlarla muhatap olupta butun gun bozulan sinirlerimi; en azından burda sizin gibi hicbir beklentisi olmadan insanlara yardımcı olabilmek amacıyla arastırıp cok degerli zamanını harcayarak,bir tesekkurden baska beklentisi olmadan yardımcı olan insanların varlıgını hissetmek insanı bir nebze rahatlatıyor. Cok degerli zamanını ayırıp yardımcı oldugun ıcın tekrar cok cok tesekkurler EMRE
Yardımcı olabildiysem gerçekten çok sevindim, güle güle, doya doya kullan PDA'ni başka sorunun olursa yine yardımcı olmaya çalışırım, iyi günler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme