Şimdi Ara

I-MATE SMARTFLIP / HTC QTEK 8500 inceleme/paylaşım (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
2
Favori
27.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Qtek/8500

desteklediği kartlar içinde sdio var suana kadar okuduğum yazılarda da wifi sd kartın çalışabilmesi için sdio özelliğinin olması gerekiyor yani kullanılabilir

ben de dün sipariş ettim hepsiburada dan merakla bekliyorum aleti ilk defa bi smartphoneum olacak
  • arkadaşlar yardım bu telefonun internet ayarlarını avea için bi türlü yapamıyorum imatein configurator programı bu alet imate değil diyo geçiyo napacağım ben :(
  • arkadaşlar avea ayarlarını ben de yapamadım.
    configurator çalıştı fakat bağlanmıyor halen...
    yardımcı olabilir mi birileri?
  • arkadaşlar bu tele wm 6 yukleyemedm..bu arada hepsiburdadan aldım fakat 512 kartın hediyesi gelemdi..bu durumda olan arkadaşlar var mı..?ve bu tel yurtdışında bile resmi sayfalarından kaldırılmış herhalde görmeemdm bir turlu..
  • ArkadaşlarWM 6.1 i Kurmayı biri ayrıntılı bir şekilde anlatabilir mi? Diğer sitelerden tam olarak anlayamadım .Ve biraz tehlikeli oldugundan tam bilmeden yapmak istemiyorum.
    Eger anlatan olursa cok iyi olur.
    2. zuraninin ekledeği rapid 10 defa indirildiğinden dolmus bir daha yüklermisiniz ?
  • Startrek'e WM 6.1 Kurmak.

http://ren.redsys.ru/_private/WM6StrTrk/WM61v6e.7z

bu adresten romu indirin. (Rom 7zip ile sıkıştırıldığından 7zip programı ile açacaksınız)

-İndirdiğiniz WM61v6e.7z dosyasının içinden çıkan klasörde SSPL klasörü var. O klasör içindeki 3 dosyayı, Telefonun kendi hafızasının kök dizinine atacaksınız. (Active Sync ile bağlı iken Bilgisayarım / Mobil Aygıt / Windows Mobie Tabanlı Aygıtım'a gel oraya at.)

- Daha sonra telefonun içerisindeki Dosya Yöneticisini çalıştır ve orada telefon hafızasının kök dizinine attığın bu 3 dosyadan SPL'yi çalıştır. Telefonun ekranı önce beyazlaşacak sonra da 3 renkli ekran gelecek.

- Şimdi sıra geldi PC'den rom'u yüklemeye.

- -İndirdiğiniz WM61v6e.7z dosyasının içinden çıkan klasördeki RUU klasörünü açın.

- Rom Update Utility.exe yi çalıştırın. Gerekli Yönergeleri izleyin ve Rom'u kurun.

Basit bir işlem ben belki 30 defa kurdum, neredeyse tüm romları denedim, PPC romlarını bile denedim. Şu an WM 6.0 Standart Neo Clean Romu kullanıyorum tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 15 Şubat 2009; 19:10:57 >

• ya arkadaslar kafaları yedim bu avea internet ayarları olmuyor müşteri hizmetlerinden falan gelen meesajı da tel yüklemiyor bilen arkadaşlar yardım.......
  • avea ayarlarım: avea internet
    connects to: the internet
    acces point: internet
    username: internet
    password: walla gprs, internet, wap falan deneyin, ne yazıyo bilmiyom, yıldızlı :)
    authentication type: none
    primary ve secondary dns: 0.0.0.0
    ip adress: boş

ikincil ayar: avea wap
    connects to: wap network
    access point: gprs
    user name: gprs
    password: hatırlamıyorum, bişi yazıyo ama
    authentication type: none
    primary ve secondary dns: 0.0.0.0
    ip adress: boşluk

benimki bu ayarlarda giriyo beyler avea...
    ilk temel ayarı imate configurator ile aldım.
    sonra üzerinde değişiklik yaparak bu ayarları denedim, oldu
  • Arkadaşlar,

Sizin batarya ne kadar gidiyor acaba? Ben gun icinde fazla kurcalamıyorum ama aksama bitiyor hemen.

WM6.1 yuklemiştim heralde cok youryor işlemiyi diye düşündüm, sonra wm5'i tekrar yukledim. Pil omru artti ama yine her aksam sarja takmak zorunda kalıyorum. Batarya performansını arttrımak için öneriniz var mı?
    Hiçbir program çalışmıyor backgroundda. Hiçbir program yüklemeden denedim 1 haftadır.
  • arkadaşlar
    herkese iyi akşamlar
    çok basit bir sorum olacak
    İ-MATE SMARTFLİP SMARTPHONE ile HTC QTEK 8500 STRTrK aynı alet mi ,
    değilse aradaki fark nedir .
    HTC QTEK 8500 STRTrK sipariş ettim sonra diğerini gördüm
    şu an motorola mpx 200 kullanmaya çalışıyorum ama artık yordu beni.
  • lomeyl arkadaşım;

Cihazlar aynı... Bendeki i-mate..
  • peki proxy ayarları nedir AVEA hat için?
    port: 80 mi 8080 mi yoksa başka birşey mi?
  • proxy'de yazan: 213.161.151.201:80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cm_strider -- 11 Mart 2009; 1:32:34 >
  • Htc 8500 ekranı beyaz açamıyorum .Telefonu servise vermeden önce Activesync la kişileri yedeklemem ya da almam mümkün mü acil cevap bekliyorum.
  • Sadece ekran bozuldu ve Activesync bağlanıyorsa mümkün. Outlookla senkronizasyon zaten mümkün, onun dışında MyMobiler adında ücretsiz bir program var. Cihazın ekranını PC'den görüp klavye ve fareyle istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mckare
    ArkadaşlarWM 6.1 i Kurmayı biri ayrıntılı bir şekilde anlatabilir mi? Diğer sitelerden tam olarak anlayamadım .Ve biraz tehlikeli oldugundan tam bilmeden yapmak istemiyorum.
    Eger anlatan olursa cok iyi olur.
    2. zuraninin ekledeği rapid 10 defa indirildiğinden dolmus bir daha yüklermisiniz ?

Her iki sorunun yanıtı da burada var:
    http://forum.donanimhaber.com/m_30492906/tm.htm
  • Merhaba arkadaşlar. Bende 2 hafta önce hepsiburada.com'dan I-Mate Smartflip aldım. Ben aldığımda 230 liraydı. Şimdi 218 liraya düşmüş. (KDV indiriminden dolayı) İzlenimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Ayrıca birkaç sorum olacak.

Öncelikle, telefon harika. Tasarımı ve windows mobile işletim sistemi çok güzel. Bu fiyata böyle bir telefon bulmak çok zor. Daha önceki mesajlarda da söylendiği gibi paketin içi çok zengin. Kulaklık, ara kablosu ve kılıfı ile geliyor. hergün yeni bir özelliğini keşfediyorum neredeyse. Ama bazı kusurları da yok değil.

Örneğin;

Şarjı 1 gün gidiyor. Aldığımdan beri sürekli kurcalıyorum. Belki de bundan dolayı. Bunun dışında alarmını çözemedim tam hala. Alarmı kuruyorum. Alarmını, alarm menüsünden tam kapatmadan yeni bir alarm kurulamıyorum sanırım. Hatta bir keresinde telefonla konuşurken alarm çaldı. Karşı tarafın sesi ile birlikte alarm için atadığım mp3'ü de dinledim:) Alarmı ile ilgili bir "bug" olduğunu düşünüyorum. WM 5.1 kurulu. Microsoft'un XP ya da VISTA da olduğu gibi Service Pack'i mevcut mu merak ediyorum doğrusu. Bunun dışında bazen SMS yollamıyor. Kapatıp açtığımda ise yolluyor. Benim yaşadığım sorunları yaşayan arkadaşlar var mı? Varsa çözüm yolları nelerdir? Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsey -- 5 Nisan 2009; 16:22:59 >

• fatsey arkadaşım;

Şarjı normal kullanımda günde on dakikalık dışında çok az kurcalamayla (oyun ya da herhangi bir programla pek haşıneşir olmamak şartıyla) 3 gün gitmekte. Asıl olarak smartflip elinde ısındığını farkettirdiği sıralar epey fazla pil tüketmekte. Yani çok kurcalamayla 12 saatte de bitirebilirsin pili. (virtual pool oynayarak ya da internette gezinerek.)

Sms konusu ise evet bazen bende de oluyor. Bence çok problem değil çünkü bir reboot yetiyor.
    Alarm ise WM5'in eksikliği. Google'da wm5 alarm diye aratırsan değişik, çoklu alarm kurabilen programlar bulabilirsin..
  • beyler bu telefonda 2gb sd deneyen oldu mu çalışıyor mu... toshiba 2 gb sipariş verecem de çalışmaz dişye güvenişp cevap veremedim
  • KİMSE Mİ BİLMİYO
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.