Şimdi Ara

I-MATE SMARTFLIP / HTC QTEK 8500 inceleme/paylaşım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
2
Favori
27.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MRB. ARK. BENDE ARAŞTIRMA MODUNDAYIM SU AN... ZURRANİ SAOL YA BU TOPİC GAYET İYİ

YA BENİM kafamna takılan atnı ürün su an bile bazı sitekerde 1000ytl nerdeyse 800ytl ye var 600 e var ne oluyo böyle çözemedim
    hızlı al ile hepsiburada 230 lara veriyo. madem bu fiyata satılabiliyo bu diğer siteler ne yapmaya çalışıyo... hani olur olur da 3 misli olmaz ya acayip kafam takıldı buna

• hiç sorunsuz 6.1 le kullanıyorum tüm opertörlerden MMS ayarı yapamıyorum varmı MMS kullanan ayarı ??

3 telefon kullanıyorum hp514 - sonyericson w810i ve bu QTEK 8500 sınırsız sms mms olayında 128 ram la hp514 şişmiyor 5000 sms yollarsın , sonyericson w810i 150 mesajla sınırlı ve 20 sms peşpeşe göndermeye balşadınmı aptallaşıyor QTEK 8500 tektek yollamada sorunsuz ama seri yollamada şişti kaldı 64 ram var 6.1 win le de MMS ayarı yapılamıyor yapan varsa bildirsin

QTEK 8500 kullanım kolaylığı büyük ekran ve tuşları net telefon konuşması ile hepsinden çok önde daha iyi

6.1 le MMS ayarı aranıyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 17 Kasım 2008; 20:54:00 >
  • zurrani nerdesin

ark. kimse ilgilenmiyo ya neden. son iki gün kaldı 234ytl ye bu ürün gözü kapalı alınır mı ya bi deyinm bağa

ayrıca sorucaklarım var ama kimse yok meydanda

• soruların neler söyle yardımcı olayım catık?
    (vize haftasındayım, pek bakamıyorum)
  • ohh be nerdesin abi yaaa
  • abi ya ben dolanırken hepsiburada da indirimi gördüm 234 ytl yarında son diyo(genelde bu indirimler hiç bitmez ya neyse)

daha önce motorola v3i(750ytl),d900i(466ytl) kullanmış bi
    ri olarak bu fiyat uygun geldi ( dipnot: v3i ye 750 ytl verip o büyük hayal kırıklığımdan sonra telefona para vermemeye yemin etmiş biriyim )

yazılanlar hoşuma gitti sanki küçük bi bilg. tabi daha önce böyle bi tel kullanmadım kullanmamayı bırakın incelemedim bile... merak ettiğim şeyler

1. görüşmelerde ahizeden gelen ses ya da giden ses az mı - bunu söyleyen mesajlar okudumda topic de
    2. çekim gücü diğer telefonlarla aynı mı - sanki iyi çekmiyo pda ların genel sorunu diye bir şeyler vardı forumda
    3. buna ing. ceviri prog ramı gibi şeyler kuruluyo mu((( ya ben cidden hiç kullanmadığım için komik bi soru olabilir idare edin... ayrıca aklınıza gelen yani kurulabilen neler nasıl prog. var bu telefonda)))

4. sonra birileri HTC Qtek 8500 STRTrK(234ytl) iyi diyo...I-MATE SMARTFLIP SMARTPHONE(336ytl) iyi diyo
    walla ben htc yi alıcam marka değişik diye 100ytl fazla vermek saçma geliyo

5. birde hp 514 daha iyi deniyo ama benim kablosuz bağlantıya öyle çok ihtiyacım yok en azından bir sene boyunca...

şimdi asıl sorum hiç hesapta yokken uygun diye ve zaman gecirmek hoş olucak diye, yani öyle düşünüyorum bu cihaz alınırmı yarın sipariş vericem en geç ilgilenen herkese sonsuz teşekkürler şimdiden

• öncelikle şunu bilmeni isterim smartphone platformunu
    kullanmaya başlayınca bir PC gibi, cep Notbuğu gibi bi cihaz
    tasavvur etmelisin.

1. 4 farklı model - Motorola Mpx200- Mpx220, MotoQ ve HP514-
    smartphone kullandım hala kullanıyorum. Ses konusunda sorun
    yok. Hepsi de gayet net. Hatta konuşma anında Menü, 3 yaptığında
    odadaki herkesin duycağı kadar bir hoparlör sesi çıkıyor

2. Motorola MPx serisi SAR değerleri düşük olduğu için (sağlık için çok iyi ama)
    anten seviyesi rakiplerine göre düşük tü. HP 514 ise "Kardeş burda ....... operatör
    çekmiyor" dedikleri pek çok yerde telefonum çalışıyor.

3. Türkçe-ingilizce sözlükler var. Ben kullanıyorum.
    4. Ben iki kez sipariş ettim. ikisinde de göndermedikleri için HP514 aldım.
    8500 serisini tavsiye ederim. Hatta satın al beğenmezsen üstüne 100 YTL
    koy değiş tokuş ederiz.

• saol ark. siparişi verdim dün gece... walla yollasınlarda ben beklerim sorun değil

bakalım ilk smartpohone olucak bende, anlatılanlara bakılırsa bayağ bi affalıcam

ya normal telefonlardan sıkıldım ya yapacak hiç bi şey yok aramak mesaj çekmekten başka... waalla sırf kendime eğlence olsun diye aldım umarım pişman olmam
  • anlamadığım aynı ürünün fiyatı bazı sitelerde nerdeyse 1000ytl ye çıkıyo
    ve en az 15sitede fiyat araştırması yaptım ürünün fiyatı ortalama 450-650 ytl arası.... Bu durumda nasıl oluyoda hepsiburada bu ürünü 234ytl ye satabiliyo

ve nasıl oluyoda diğer siteler o faiş fiyatlarda hala sabit tutuyo ürünün fiyatını... ben başka hiç bi üründe bu kadar fiyat farkına rastlamadım... yorumlarınızı bekliyom, çünkü hala bişey anlamış değilim
  • bi eticaret sitesinde arkadaşım çalışıyor, ofis istoç toptancılar çarşısında.
    çoğu ürün için stoklu çalışmıyorlar, ancak toptancı firmalarla anlaşmaları var,
    sitenin biri 200e satarken bi malı bi tanesi 400lere çıkıyosa, bu kadar fark varsa,
    o ürünü sırf yeşillik olsun diye tutuyor derim ben o site için.
    tamam büyük firmaların büyük indirim yapma gücü daha fazla olabilir,
    ancak hepsiburada bunu 6aydır bu fiyattan satıyor,
    sen de 6 aydır 400 civarı fiyatta tutuyosan bu o sitenin ciddiyetsizliğidir.
    www.fiyatara.comwww.teknofiyat.com gibi siteler bunun için var,
    site sahipleri hiç mi bakmaz sattıkları ürünün piyasasına.

kulaklık hoparlörü konusunda sorun yaşamazsın, biraz yüksek bile gelebilir.
    tuş takımındaki tuşların genişliğine alışman zor olabilir, ama alışınca hızlı yazıcıysan sorun yaşamazsın.
    (telefonun msj yazarken karakterden diğer karaktere ne kadar sürede geçeceği ayarı var telefonda, onu yarım saniyeye getirirsen hızlı olur)
    çekimde sorun yaşayacağını sanmıyorum,
    güle güle kullan...

• Şimdi benim elimde külüstür iki tane tel. vardı ama mms bile almıyolardı, yani eninde sonunda bişey alıcaktım ... ve bu fiyata böyle bi komlex bi ürün almak cezbetti beni. benim hayalimdeki telefon SAMSUNG i8510 INNOV8 su an fiyatı 1500ytl ve bu ürünün fiyatı 500ytl ye inmeden almam, bunun için de HTC QTEK 8500 ımla en azından 1-1,5 sene oyalanırım, yorumlara bakılırsa da insanaın canının sıkılmayacağaı sürekli yeni özellikleri keşfedebileceği bi ürün

aslında tek derdim arkdaşlar, arkadaşımda 6300 var ve ekranında okadar renk kalitesi var ki hayran kalıyom ama benim gibi nokia düşmanı bi adam hayatta o ürünü almaz... onda 262 milyon renk var bunda 64k renk var.. o kadar merak ediyom ki şimdi 6300 ın ekran kalitesine ne kadar yakın htc 8500'ım

• bi sene oyalar seni için rahat olsun
    wm olayına ilk defa giriyosan zaten, görecek keşfedecek deneyimleyecek çok şey var...
    sıkılmazsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: catik

anlamadığım aynı ürünün fiyatı bazı sitelerde nerdeyse 1000ytl ye çıkıyo
    ve en az 15sitede fiyat araştırması yaptım ürünün fiyatı ortalama 450-650 ytl arası.... Bu durumda nasıl oluyoda hepsiburada bu ürünü 234ytl ye satabiliyo

ve nasıl oluyoda diğer siteler o faiş fiyatlarda hala sabit tutuyo ürünün fiyatını... ben başka hiç bi üründe bu kadar fiyat farkına rastlamadım... yorumlarınızı bekliyom, çünkü hala bişey anlamış değilim

Benim bildiğim kadarıyla fiyatın düşme sebebi qtek 8500 in distrubutör firmasının değişmesi. bu telefonu daha önce casper firması dağıtıyordu. şu anda ise başka bir firma tarafından dağıtılıyor. Casperdan yüksek fiyatla alan bayiler zarar etmemek için mecburen yüksek fiyattan satıyor. ama hepsiburada yeni distributörden ucuza aldığı için ucuza satıyor, iyide yapıyor.

• 1. görüşmelerde ahizeden gelen ses ya da giden ses azmı

hayır ses fazla bile çok iyi

turkcell mms için hazır dosya buldum kurdum ayar geldi gönderim denemedim
  • merhaba bende htc qtek 8500 aldım kimi arkadaşlar wm 6.1 kurmuşlar ve gayet ii çalışıormuş bende aynı işlemi yapmak istiyorum fakat sıfırdan anlatan kimse yok bu işi gerçekten çok iyi bilen arkadaşlarımız yardımcı olabilirlerse çok sevinirim iyi çalışmalar...
  • Arkadaşlar bende yeni bir qtek 8500 aldım amcak rusça karakter sorunum var. Mesaj filan yazarken karakterler rusça. Bi yardım edin Allah rızası için.
  • arkadaşlar telefona şimdi wm 6.0 kurdum msn yoktu 6.1 de ondan bunu kurdum ama internete bağlandığı halde msne bağlanmıyor nedeni ne olabilir??????
  • Arkadslar qtek 8500 ıle bankacılık ıslemlerı rahat yapılıo mu yapan var mı yanı ınternet sayfaları nasıldır tatmın edermı ınsanı
    hıc yorum goremedımde
  • bankaların web sahfalarını açmakta sorun yaşama ihtimalin var,
    farklı web browserlar ile denemek lazım, kullanmadığım için bilmiyorum
    ancak güvenlikle ilgili scriptler falan çalışmayabilir.
    wap sitelerinde sorun yaşamazsın bankaların.

bu telefonla birlikte yedek alma yada kendi senkronizasyon programı harici bi program kullanan var mı?
    sorma amacım:
    kişi listesini dışa aktarmak, yedeklemek,
    mesajları dışa aktarmak, yedeklemek.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.