Şimdi Ara

I-MATE SMARTFLIP / HTC QTEK 8500 inceleme/paylaşım (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
2
Favori
27.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkürler. güzel bir konu olmuş. Bende qtek 8500 alıp memnun kalanlardanım. bir çok program yükleyip deneme fırsatım oldu. sizlerlede paylaşmak isterim. Öncelikle yedekleme konusunda : Sprite_Backup_6.2.2 ı kurdum ama yedekleme esnasında bazı hatalar verdi. Spb.Backup.v2.0.0.Build.3065.English bu konuda sorunsuz çalışmakta. (ama msg.lar kaydediliyormu bilmiyorum)
    Kullanıpta memnun kaldığım diğer programlar:

PocketX Photo Contacts PRO v5.04: Resimli bir telefon rehberi. Çokça özelliği mevcut. olmazsa olmazlardan.

LingvosoftTR : Denediğim tüm ingilizce-türkçe sözlükler arasında en iyisi.

DivX Mobile Player v0.89: Divx oynatıcı bir prg.

Ateksoft WebCamera Plus v2.0.0.9 : Telefonunuzu webcam olarak kullanmaya yarayan program.

Coreplayer_1.2.3SP : Bir çok uzantıyı oynatan bir oynatıcı.

google maps 2.2.0.20 : En çok kullandığım programlardan. Bir nevi navigasyon programı. (google earth benzeri, bulunduğunuz konumu gösterebiliyor)

Sanırım tüm bu programları google dan aratarak elde edebilirsiniz.

kurduğum ve denediğim oyunlar arasındada bence en iyi olanlar:

AtomicCannon30-tsrh
    Astraware-Ultimate-Bowling-Fighter-v1.00-
    SnowRallyCanada
    Virtual poll 1.77
    Astraware.Platypus.v1.00
    Project-Gotham-Racing-Mobile-3D.v1.1.7

Saygılar.

• ARkadaşlar bu tele WM6.1 PPC Romu yukledikten sonra tüm ppc yazılımları çalışıyormu ozellikle navigasyon yazılımları GARMIN İ-GO gibi.HP6815 te çaloşan tum programları çalıştırabilirmiyim deneyen arkadaşlar warsa paylaşsın
  • merhabalar,bu telefonu alma niyetindeyim,hepsiburada dan qtek 8500..sorum şu olacak;

1) telefon diğer marka telefonlar gibi,kutusu jelatinli mi geliyor?daha önce kullanılmış telefon yoladıkları için bana,bu soruyu yöneltiyorum..bir de telefonun menşei yani,üretildiği yer neredir?umarım çin değildir..

2) bu telefona,WM 6.1 ppc romu yükleyince telefonun telefon olma özellikleri değişir mi?yani arama çekim gücü,ve özellikle SAR değeri yani radyasyon yayma miktarı değişir mi?yani daha genel bir ifadeyle,akıllı tellerin işletim sistemi,telefonun komünikasyon yeteneklerini fiziksel manada kontrol eder mi,yoksa bu iş için smartphone larda ayrıca bir yazılım mı mevcuttur?

ilginiz ve paylaşacağınız bilgileriniz için şimdiden tşk ler..saygılarımla..
  • TURKCELL MMS
    Başlat :
    Ayarlar :
    Bağlantılar :
    GPRS :
    Menü :
    Ekle :
    Açıklama : Turkcell MMS
    Bağlantı Hedefi : Turkcell MMS (((( bu secenenek yok bende ve ellede girilmiyor.4 secenek var.1internet 2.güvenliwap ağı 3.wap ağı 4.iş yeri
    Erişim noktası : mms
    Kullancı adı : mms
    Parola : mms
    Birincil DNS : Bu alana bilgi girişi yapılmayacak
    İkincil DNS : Bu alana bilgi girişi yapılmayacak
    IP adresi : Bu alana bilgi girişi yapılmayacak
    İletiler :
    MMS : Üzerine gelinerek "Menü" tuşundan Ayarlar seçeneğine girilir
    Menü :
    Seçenekler :
    Hesap Seçenekleri :
    MMS :
    Hemen Al : İşaretlenecek
    Sadece Ana şebekeden Yükleyin : işaretlenmeyecek
    Gönderilen Mesajları Kaydet : İşaretlenecek
    Tüm Mesajları Reddet : İşaretlenmeyecek
    Teslim raporu : İşaretlenmeyecek
    Okundu Raporuna izin Ver : İşaretlenecek
    Deneme Sayısı : 3
    Fotoğraf Çözünürlülüğü : Orijinal Çözünürlük
    Menü :
    MMSC Ayarları : bu ayar nerde bulamadım kendi telefonum da
    Menü :
    Yeni :
    Ad : Turkcell MMS
    MMSC WEB :http://mms.turkcell.com.tr/servlets/mms
    WAP Ağ Geçidi : 212.252.169.217
    Giriş : 8080
    Şununla Bağlan : Turkcell MMS
    Maksimum Gönderme Boyutu : 300K
    WAP Versiyonu : WAP 2.0

telefonu alalı iki hafta oldu ve daha intenete bile giremedim ne de mms ler açolıyo... ya başka forumlarıda okudum burdaki okuduğum ayarlarıda denedim ama hep bir şey eksik kalıyo sanırım. çünkü hala ne gelen mms ler açılıyo -nede internete girebiliyorum telefonumla... ya bi kişi yardım etsin lütfen

• mmsc ayarlarını bulamadım demişsiniz, en alttaki ayarları nereye girdiniz?
    mmsc ayarları için, meesaging / menu / MMS üzerine gelinecek / 1-settings / menu / 1-MMSC Settings / 1-new diyerek turkcell MMS ayarları giriliyor.
    sizin en sonda yazdığınız.
    connect via ( bağlantı hadefi olan galiba türkçesi ) bölümlerinde ben work / işyeri seçmiştim.
    benim rom wm6.1, bu yüzden ingilizce.. sanırım türkçe karşılıklarını bulabilirsiniz.
  • MMSC Ayarları : bu ayar nerde bulamadım kendi telefonum da
    Menü :
    Yeni :
    Ad : Turkcell MMS
    MMSC WEB :http://mms.turkcell.com.tr/servlets/mms
    WAP Ağ Geçidi : 212.252.169.217
    Giriş : 8080
    Şununla Bağlan : Turkcell MMS
    Maksimum Gönderme Boyutu : 300K
    WAP Versiyonu : WAP 2.0

ark. zaten ben girilmesi gerekenleri yazdım ama bu verileri gireceğim yer benim telefon da yok yada ben bulamıyorum
  • ya beyler mms olmadı yapamadım yazılanları deniyorum ama benim tel de bazı menüler yok....wm5.0 la geldi tel ve ben ekstra bir program yüklemedim. acaba kutudn çıkan wm5 cd sini kurmam mı gerekiyor anlamadım ki

en önemli prob. internete girememem gprs ayarlarını yapamıyorum. aynı tel sahip bir arkadaş allah rızası için bana menü menü tarif edebilirse öyle bir iyilik yapmış olacak ki ...
    ya burda bekliyom bu gece mutlaka yapıcam birileri yardım ederse çok sevinirim
  • kimse yok mu

????

!!!!!
  • zurrani nerdesin ya. yoksa kimsenin zahmet edip cevap vereceği yok

ayrıca pw, pxl dosyalarınıda görmüyor telefon(word,excel)
  • ben şuan wm 6.1 kullanıyorum, office paketi 2005te varmıydı hatırlayamadım.
    i-mate'in sitesine gir, ordan i-mate configuratorü indir...
    şebeke ayarlarını otomatik yapan bi program,
    hangi hattı kullanıyosun bilmiyorum ama tcell ayarlarını doğru yapıyodu,
    avea ayarlarını yaptıktan sonra ufak bi düzeltme gerekiyodu sanırım.
    ben mms'i denemedim daha, ayarları hiç yok.

site değişmiş program linkini buldum:
    https://www.imate.com/Support_DeviceSupport.aspx?key=822ae65b-0373-4583-9ee5-508c602908ec&cmd=patches

active sync'i kurdun sanırım dimi? yoksa xpde telin içine giremezsin,
    vistada girebiliyosun ama sanırım.
    indirmek için üyelik gerekiyor, telefonunu imeisi ile üye ol ok?

• nerde kaldın ne kardeş... neyse xp olan bilg.ma active sync i kurdum bağlanmada sıkıntım yok... ama vistalı bilg.da hiç görmüyo teli
    tcell kullanıyom o verdiğin adresten gprs ayarlarımı yapılıyor?? deneyecem şimdi. peki wm 5.o lı geldi bana telefon office paketinin nasıl yüklerim. çünkü hiçbir forumda yada google dan pda lar için office paketi denk gelmedim bulamadım
  • pm göndermeyi kapamışsın profilinde, mail at bana, sana bi iki program atayım office için.
    o program şebeke ayarlarını çekiyor operatörden. symbianlı tellerde 6670ten sonrasında da olan bi özellik bu.

nese rapid linki veriyorum, upload edip,
    içerdikleri
    lingosoft sözlük
    3 farklı office (wm6 içinde geldiğiğ için bunları denemedim)
    windowslive (msn ve msn mailini çok kullanıyosan çok seveceksin)
    i-mate configurator
    total commander (dosya yönetici programı)

upload ettim.
    link:
    http://*****share.com/files/174280702/i-mate_smartflip_program_by_zurrani.rar.html

• çok saol kardeş ya. ama linkin e bastığımda her seferinde sayfa görüntülenemiyor diyor
  • zurrani pm imin kapalı olmasının sebebi sanırım cep telefonu aktivassyonunu yapmamam. siz yaptınız mı. neden cep tel. aktivasyonu isterki forum anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catik -- 17 Aralık 2008; 22:00:30 >
  • catik mms ayarları için eraya nın da dediği gibi başlatdan iletilere oradanda mms\menü\seçenekler\hesap seçenekleri\mms ve tekrar menü\mmsc ayarları... buradan bilgileri girebilirsin. gprs ayarları içinse başlat\ayarlar\bağlantılar\gprs\menü\ekle ....
  • zurrani bir denk gelemedik. ben hep bilg. basındayım 5den sonra. geldiğinde bi saat ver de ona göre bende o saatte kesin forumda olayım . şu telefonu halledek. lütfen kardeş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, ben telefonu (HTC Qtek 8500) 1 hafta önce hepsiburada dan aldım ve şu an için memlunum. ilk defa WM işletim sistemli bir telefon kullanıyorum. üstünde hala orjinal WM-5 kurulu ,benim sorum emocancan arkadaşımıza özellikle senin belirtiğin programınların linklerini verirmisin lütfen. benin için özellikle Telin orjinal romu WM5 ile uyumlu Tür-İng sözlük ve google maps gibi programlar önemli. burada onları verirsen çok memlun olurum. bu konuda program paylaşacak arkadaşların cevaplarını bekliyorum. saygılarımla....
  • kardeş bu link den aradığın iki ulasabilirsin. bende tel. gelen wm5i kullanıyom sorunsuz çalısıyor Tür-İng sözlük ve google maps

arkadaşlar linki bölük börcük koydum çünkü normal yazdığımda doğru atmıyo buraya... birleştirip aratın doğru o sayfaya ulasırsınız
    mpx
    gen.tr
    showthread.
    php?t=22972

ayruca yanında bonus gibi 5-6 program daha var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catik -- 20 Aralık 2008; 18:46:29 >
  • Sevgili Çatık kardeşim özellikle ilgine çok teşekkürler. fakat senin önerdiğin siteye bir türlü giremedim. mpx.gen.tr ye 1-2 saniye bağlanıyorum ve bağlantı birden kesiliyor ya da aradığınız sayfa görüntülenemiyor diyor. dolayısıyla Qtek e uygun programları bir türlü yükleyemedim, yeni bir adres verebilirmisin yada burada programları paylaşırmısın? (ben hala orjinal WM5 i
    kullanıyorum) ayrıca bizim telefonda alarm telefon kapalıyken çalmıyor ona uygun telefon kapalıyken çalacak alarm programıda önerirseniz sevinirim.
    birde son olarak bende mms ve gprs ayarlarını yapamadım, ben avea kullanıyorum. sizin önerdiğiniz İ-mate confugurator HTC Qtek ede uyarmı. ayrıca ordaki 258KB dosyayı bilgisayarıma indirdim fakat dosya rar lı bunun içinde dede 6-7 dosya var bunlardan hangisini telefonun hangi bölümüne (SD kart mı, Telefonun programları içine mi) kopyalayıp yapıştıracağım ve daha sonra çalıştıracağım. bana yardımcı olursanız çok sevinirim. saygılarımla cevaplarınızı bekliyorum.

• yssural bende daha yeniyim ve bende wm5 kullanıyom. şimdi bildiğim kadarı ile cevap verim sana

1. mpx sitesinde sorun var ama dene süekli, bazen otomatik giriyo ben hiç biyere upload yapmadım daha önce yani nasıl yapılır bilmiyorum, yoksa ordan indirdiklerimim atardım bir yere sende alırdın.

2. Ordaki 286kb lık dosyayı indirdiğinde hafıza kartına at, rarlı halde tıkla, kur sebekeden otomatik ayarları yüklüyo avae turkcell farketmiyo. benim tel qtec8500 sorunsuz YÜKLEDİ AYARLARI. ve ben çok araştırdım ve en sonunda bunu bularak yaptım

3. alarm için de oraya girebilirsen verdiğim linkde o alarm prog. da mevcuttu
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.