Şimdi Ara

i-mate ve Qtek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmate smartflip ve Qtek 8500 arasında bir fark varmı. Hepsiburada sitesinde 50 $ lık fark dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seragbaba -- 21 Aralık 2006; 11:46:12 >

• Imate smartflip de wlan desteği diye bişi yazmışlar ama ne anlama geliyor bilmiyorum.
  • bildiğim kadarıyla DONANIMSAL bir fark yok, aradaki fark sadece YAZILIMSAL(yani ROM farkı...) Bence aradaki fiyat farkına kesssinlikle değmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaaydin79

bildiğim kadarıyla DONANIMSAL bir fark yok, aradaki fark sadece YAZILIMSAL(yani ROM farkı...) Bence aradaki fiyat farkına kesssinlikle değmez

Aynı fikirdeyim bende halen farklı bir özellik bulamadım. Farklı bir özellik bilen arkadaşlar lütfen yazsınlar.
  • Kullanan arkadaşlar bizleri mümkünse bilgilendirebilir mi??
  • ben kullanıyorum hatta bu gün elime geçti bendeki smartflip modeli aralarındaki tek fark dizustubilgisayara bağlanırken bluetoothu wireless gibi görmesi başka fark yok ama fiyat farkına bu özellik kesinlikle değer. smart flip modelini öneririm. ayrıca smartflip master reset atmak için türkiyede hiç kaynak yok onuda yazayım googledan arayıp bulurlar burayı telefonun en üstteki seçme tuşlarının ikisinede basılı tutup kırmızı açma düğmesine bir defa basın ve bırakın eliniz 2 tuşa olsun siyah ekran gelince 0 a basın bitti gitti.
  • htc nin romları ikisinede uyar. Rom arıyorsanız htc üzeirnden arayın. rom yapan kişiler yok qtekmiş yok i-mateymiş uğraşmazlar asıl firma isminden çıkartırlar. ende qtek s200 var rom değiştirdim sadece qtek yazısı kasanın üstründe yazıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i-mate jasjar-hakkında
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.