|
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Grafik kalitesi en azından yıllardir iPhone gibi aynı değil və her uygulamadan 2 tane yok asılsız bilgi insanların kafasını karistirma yalan bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Grafik ve animasyonu anlarım ama... "Arayüz sıkıcı" kısmı bana garip geldi. Mesela sıkıcı olmayan bir arayüz söyler misiniz? |
Arkadaşım anlatır mısın, neler yapıyorsun IOS arayüzünde? Annemde ayfon 13 var, hiçbir müdahale imkanın yok. Neyini seviyorsun? Babamda Redmi 11 var. OneUI hepsine bin basar. Yeterince yaratıcı değilsen bu Samsung'un suçu değil. |
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158720868 Ben de sizin gibi beğenmediğim için bu şekilde değiştirdim. GoodLock - ThemePark uygulamasını kullanarak. Uygulamalar konusunda haklısınız en azından kurulumda opsiyonel olmalı, ona göre indirsin veya kaldırılsın mı diye sorsun fakat yok. Ama arayüz konusunda alternatif yok gibi. Çinliler iOS kopyası olma yolunda, geriye de elde bu kalıyor bir tek. Pixel telefonlar çok sade ya da saf android dedikleri arayüzlerde neredeyse hiçbir özellik yok, hep ekstra uygulama indirmek zorunda kalıyorsunuz. Android 15'te gelecek özelliklerin çoğu da Samsung One UI'dan kopyalama. |