Şimdi Ara

I PAD METRODA SATISA SUNULMUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FORUMA BAKTIM GOREMEDIM VERILDIMI BILMIYORUM

BUGUN DUKKANA GELEN METRO KATOLOGUNDA IPAD METRODA 19.08 TARIHINDE SATISA BASLANACAGI DUYURULUYOR BENDE YAZIM DEDIM BELKI ALMAK ISTEYEN OLUR.

32 GB 3G WIFI VE 2 YIL GARANTILI YAZMISLAR BROSURE 166,59 * 12 AY TAKSITLI FIYATI,GALIBA 1,999 KDV LI SATIS FIYATI KDVSIZ SATIS FIYATIDA 1,694 TL

ILGILENEN ARKADASLARIMA DUYURULUR.

AYRICA KLAVYESI 199 TL DEN IPAD KILIFIDA 139 TL DEN SATISTA

BEN ALMIYACAGIM VAIO Z YE DEVAM ELIMDEDE IPHONE 4 VAR O IKISI SU AN YETIYO BANA

• kipa'larda da var.. bestbuy'a da yakında geliyomuş... Kendi distribütörü en son getirmeyi planlıyo heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bende geçen gün metroya gitiğimde gördüm. Bitek 16GB Wi-Fi modeli vardı. 1450TL KDV dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

Bende geçen gün metroya gitiğimde gördüm. Bitek 16GB Wi-Fi modeli vardı. 1450TL KDV dahil.

Alıntıları Göster
    apple bi ara migrosu mahkemeye vericekti bunları da vermesin?
  • Migros'un mahkemeye verilme sebebi Ipad'i şarküteri bölümünde satıp Apple markasını küçük düşürmesiymiş! Salam, sucuk yanına bir de Ipad Wifi 16Gb.
    quote:

Orijinalden alıntı: aaydin89

• quote:

Orijinalden alıntı: musti2004s

Migros'un mahkemeye verilme sebebi Ipad'i şarküteri bölümünde satıp Apple markasını küçük düşürmesiymiş! Salam, sucuk yanına bir de Ipad Wifi 16Gb.
    quote:

anladımm o zaman bi sorun olmuyor yani satmalarında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musti2004s

Migros'un mahkemeye verilme sebebi Ipad'i şarküteri bölümünde satıp Apple markasını küçük düşürmesiymiş! Salam, sucuk yanına bir de Ipad Wifi 16Gb.
    quote:

anladımm o zaman bi sorun olmuyor yani satmalarında

Alıntıları Göster
    1700 TL çok gibi geldi bana açıkcası. O kadar vermem o alete ama alıcam mutlaka en kısa zamanda.
    GG fiyatları daha iyi.

http://urun.gittigidiyor.com/APPLE-IPAD-16-GB-WI-FI-3G-TABLET-PC_W0QQidZZ29669824

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 16 Ağustos 2010; 3:26:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Commander

1700 TL çok gibi geldi bana açıkcası. O kadar vermem o alete ama alıcam mutlaka en kısa zamanda.
    GG fiyatları daha iyi.

http://urun.gittigidiyor.com/APPLE-IPAD-16-GB-WI-FI-3G-TABLET-PC_W0QQidZZ29669824

Alıntıları Göster
    Fiyatlar yavaş yavaş düşüyor.

• Nasil fiyatlar dusuyor anlayamadim,1999 lira boyle bir alet icin cok cok cok buyuk bir para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozok

Nasil fiyatlar dusuyor anlayamadim,1999 lira boyle bir alet icin cok cok cok buyuk bir para.
    Bu alet resmi olarak ülkemize geldiğince bence 1200-1300tl aralığında satışa sunulacaktır.O yüzden biraz bekliyip resmi garantili ürünü daha ucuza almak en mantıklısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozok

Nasil fiyatlar dusuyor anlayamadim,1999 lira boyle bir alet icin cok cok cok buyuk bir para.

migrosda kapıs kapıs gitmisti ama milletimiz zengin
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven
    Gittigidiyor nisan 15 16 gb wifi 1140 tl almistim sabirli olan bu tarz satis yerlerini takip
    Edenler suan 1000 tl satin alabilirler

İyi fiyata almissin arkadasim
  • Vallahi enayi diyeniniz olacaktir..tabiki diyebilirsiniz..gold'tan 2400 e. 64 gb 3 g aldim bir de kaskosunu yaptirdim 200 lira bana 2600 e geldi garantili 2 sene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shapekaan
    Vallahi enayi diyeniniz olacaktir..tabiki diyebilirsiniz..gold'tan 2400 e. 64 gb 3 g aldim bir de kaskosunu yaptirdim 200 lira bana 2600 e geldi garantili 2 sene...

Est :) hayirli olsun gule gule kullan dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

ona 1450 vereceğinehttp://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/apple-ipad-16-gb-wi-fi-3g-sinirli-sayida-urun_30.001.1190.0053.htm bundan al 150 lira oynuyor
  • quote:

Vallahi enayi diyeniniz olacaktir..tabiki diyebilirsiniz..gold'tan 2400 e. 64 gb 3 g aldim bir de kaskosunu yaptirdim 200 lira bana 2600 e geldi garantili 2 sene...

hocam bence git geri ver onu 2000 liraya hizli alda var 39 lirada sigorta parana yazık göz göre göre kazık yenmez oldum olası sevmem zaten gold'u
    quote:

• quote:

ipad 64 gb wifi+3g
    ipad case
    cam connection kablo
    vga kablo

toplam verdiğim para 1395 tl

abd bestbuy

ülkemin insanı yıllardır kötü yönetim altında ağır vergilerle ezilmeye devam ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerigelenadam

quote:

ipad 64 gb wifi+3g
    ipad case
    cam connection kablo
    vga kablo

abd bestbuy

ülkemin insanı yıllardır kötü yönetim altında ağır vergilerle ezilmeye devam ediyor...

Alıntıları Göster
    1600 ipade cok ya

• quote:

Orijinalden alıntı: sinekahve

quote:

ipad 64 gb wifi+3g
    ipad case
    cam connection kablo
    vga kablo

abd bestbuy

türkiyedeki fiyatlara özellikle marka apple olunca uçuyor fiyatlar..

• iPad alacak olanlara ve almayi dusunenlere benden bir tavsiye:

Eger cok acil ihtiyaciniz yoksa yeni iPad'I bekleyin derim. Retina ekran koyarlar muhakkak ki o buyuklukte bir retina ekranin muhtesem olacagi dusuncesindeyim ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.