Şimdi Ara

I Pad Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullanmakta olduğum Blackberry Playbook tabletim arıza yaptı bende yeni bir tablet arayışına girdim. Malum piyasa da bir çok markanın tabletleri var insanın kafası karışmıyor değil.
    Tableti evde, facebok ve oyunları, twitter ve benzeri sosyal ağlara girmek için, internet de haberleri okumak için, arada bir Hd müzik, video veya film izlemek için kullanacağım.
    Bir kaç arkadaşım Ipad'i önerdi, ancak Ipad'inde bayağı versiyonları var sizlerin bana tavsiyesi ne olur acaba ?

Aslında şu model bütçeme de uygun gözüküyor ama seçeneklere de açığım. Teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/ipad-mini-16gb-wifi-beyaz-79-led-bluetooth-10-saate-kadar-pil-omru-308-gr.html?OM.zn=category_top_sellers-21&OM.zpc=MD531TU/A#ozellikler

• Selamlar. iPad mini artık alınası bir cihaz değildir. İkinci el takıntınız yoksa iPad mini 2(retina) almanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcht0112 kullanıcısına yanıt
    2. el düşünmüyorum bu retina denen nedir acaba önemli bir şey mi ? Teşekkürler.
  • Retina Apple'in iPhone 4'ten beri kullandigi ekran çesitidir. O da cok onemli bir faktor. Ama asil onemli olan iPad mini retina'da kullanilan 64 bit islemcidir bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu model.

• quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

2. el düşünmüyorum bu retina denen nedir acaba önemli bir şey mi ? Teşekkürler.

Retina apple için yüksek çözünürlüğü ifade eder. Oldukça da fark etmektedir bende ipad mini 2 tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihazın hafizasi artırılıyor mu ? Resimleri, videolarimizi pc.ye bağlayıp aktarabiliyor muyuz ?

• quote:

Cihazın hafizasi artırılıyor mu ? Resimleri, videolarimizi pc.ye bağlayıp aktarabiliyor muyuz ?

Evet
    Resim ve videolarinizin pcye aktarabilirsiniz
    Ama hafiza artmiyor

• Arkadaşlar birde şunu buldum ama bu retina ekran mı göremedim, model numarası ile özelliklerine bakacağımız bir yer varmı ve tavsiye eder misiniz ?

http://www.teknosa.com/urunler/125042910/apple-ipad-md510tua-16gb-wifi-4-nesil#product-features
    Hocam o 4. nesil iPad. Boyle aratirsaniz ozelliklerini bulabilirsiniz. Ayrica retina ekran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuckySlevin -- 22 Ocak 2015; 18:37:40 >
  • quote:

Arkadaşlar birde şunu buldum ama bu retina ekran mı göremedim, model numarası ile özelliklerine bakacağımız bir yer varmı ve tavsiye eder misiniz ?

http://www.teknosa.com/urunler/125042910/apple-ipad-md510tua-16gb-wifi-4-nesil#product-features

Ipad 4.nesil bu, fiyat cok yalniz, 999tl'ye mediamarkt ipad air (5.nesil) satiyordu bir ara...

Hocam, bu arada teknosa-vatan-bimeks-mediamarkt haftasonu kampanyaya girerler, yarindan itibaren 150-200tl daha dusuk bulma ihtimaliniz var, alacaksaniz haftasonu alin cihazi

• Bnde air 2 almayi dusnuyorum yarin gidip alicagimda iphone 6 plus var
    3g limi alsam duzmu alsam karar veremedim sizce nasil almaliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Arkadaşlar birde şunu buldum ama bu retina ekran mı göremedim, model numarası ile özelliklerine bakacağımız bir yer varmı ve tavsiye eder misiniz ?

Ipad 4.nesil bu, fiyat cok yalniz, 999tl'ye mediamarkt ipad air (5.nesil) satiyordu bir ara...

Hocam, bu arada teknosa-vatan-bimeks-mediamarkt haftasonu kampanyaya girerler, yarindan itibaren 150-200tl daha dusuk bulma ihtimaliniz var, alacaksaniz haftasonu alin cihazi

Aslında 500 TL.lik teknosa hediye çekim var ama Teknosa da mini 2 retina 16 gb yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: oskis

Bnde air 2 almayi dusnuyorum yarin gidip alicagimda iphone 6 plus var
    3g limi alsam duzmu alsam karar veremedim sizce nasil almaliyim

3g liye hiç gerek yok ya, benim telde 4gb turbo internet pakedi var en kötü hotspot açıyorum mis gibi bağlanıyor, zaten takılddığım ettiğim çoğu yerde wifi var, 3g lisinde vergi yükü olduğu için lüzumsuz pahalı bana göre

Hocam 16 gb yetersiz gelebilir bir sure sonra. Imkaniniz varsa kesinlikle kapasitesi daha yuksek bir cihaz tercih etmenizi oneririm.

• LuckySlevin kullanıcısına yanıt
    Facebook, twiiter ve müzik videoaları izlerim genelde bazende internette takılırım. 16 Gb yeterli olur diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.