Şimdi Ara

i-parcel hakkinda amazondan ps4 siparisi verdim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
10.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    December 2, 2014, 3:45 pm, Edison NJ US
    Package arrived at a carrier facility
    December 1, 2014, 12:13 am, Hebron KY US
    Package has left the carrier facility
    November 30, 2014, 11:02 am, Hebron KY US
    Package arrived at a carrier facility
    November 29, 2014, 2:59 pm, Charleston TN US
    Package has left seller facility and is in transit to carrier

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zedge08 kullanıcısına yanıt
    Dhl ve ups kapida size teslim ederken aliyor tc kimligi ondan :)

• bende takipteyim, benim kargo durumu da şu şekilde

i-parcel hakkinda amazondan ps4 siparisi verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Dhl ve ups kapida size teslim ederken aliyor tc kimligi ondan :)

kargoyu alırken mi vericem tc noyu?
  • zedge08 kullanıcısına yanıt
    Evet ister zaten getiren arkadas :)

• Arkadaşlar i-parcel ve amazon sitesindeki kargo durumları güncel değil benim kargom gelmiş bile şuan İstanbul'dan Ankara'ya geliyor ama i-parcel ve amazonda hala Edison'da yazıyor
    PTS ile takip kodunuzu aratın ref:2 numarası varsa yurtiçi kargonun sitesinde yurtiçi kargo takip numaranızı girerek son durumu öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cibiliyetsiz

Arkadaşlar i-parcel ve amazon sitesindeki kargo durumları güncel değil benim kargom gelmiş bile şuan İstanbul'dan Ankara'ya geliyor ama i-parcel ve amazonda hala Edison'da yazıyor
    PTS ile takip kodunuzu aratın ref:2 numarası varsa yurtiçi kargonun sitesinde yurtiçi kargo takip numaranızı girerek son durumu öğrenebilirsiniz.

Ne zaman tr ye doğru yola çıkmıştı acaba
    Edit yukarda ss paylaşmışsın ayın 2 sinde yoka çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyrazor -- 4 Aralık 2014; 19:13:55 >
  • Ref 2 no ya nereden bakicam bulamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muidejaneiro

Ref 2 no ya nereden bakicam bulamadim.

Pts nin sitesinden kargo durumuna bak takip NO ile orda ref2 varsa yurtiçi Kargo takip NO dur

• quote:

Orijinalden alıntı: Cibiliyetsiz

Arkadaşlar i-parcel ve amazon sitesindeki kargo durumları güncel değil benim kargom gelmiş bile şuan İstanbul'dan Ankara'ya geliyor ama i-parcel ve amazonda hala Edison'da yazıyor

Senin kargo gümrüklümüydü?
    Ve ya gümrüğe girecek kargolar için herhangi bir işlem yapılıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

quote:

Pts nin sitesinden kargo durumuna bak takip NO ile orda ref2 varsa yurtiçi Kargo takip NO dur

http://www.pts.net/ buradan gönderi izleme numarasını gireceksin (Amazonun i-parcel için verdiği numarayı) açılan sayfada ref 2: ********** diye yazı olması lazım o ref 2 kodu varsa Türkiye'ye gelmiştir ve yurtiçi kargodan yurt içi kargo aramasından ref 2 numarasını girerek görebilirsin.

• quote:

quote:

Gonderi takip yaziyor kutucuga i parcel daki takip numarami yaziyorum. En fazla 10 adet aratabilirsiniz flm yaziyor hatta. Herneyse arattigimda hicbirsey cikmiyor hic bi bilgi yok. I parcel dan arayinca da edison da gorunuyor.

• ynal kullanıcısına yanıt
    Yok ben sadece kulaklık aldım 89$ tuttu. Gümrüğe girecek olanlar hakkında hiçbir fikrim yok.
  • quote:

quote:

quote:

Gonderi takip yaziyor kutucuga i parcel daki takip numarami yaziyorum. En fazla 10 adet aratabilirsiniz flm yaziyor hatta. Herneyse arattigimda hicbirsey cikmiyor hic bi bilgi yok. I parcel dan arayinca da edison da gorunuyor.

daha turkiyeye giris yapmamis ozman.Turkiyeye girincr ptsye dusuyor hemen.

• Muidejaneiro kullanıcısına yanıt
    bana verilen kod bu: AEIABE20013****** buna benzer olanı deniyorsun dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cibiliyetsiz -- 4 Aralık 2014; 19:47:46 >
  • Evet evet.

• Pts sitesinde bende böyle gözüküyor beklemedeyiz.

Waybill Numarası :78****** (Ref 1:AEICHA20*********)
    Varış Yeri :KOCAELİ - TÜRKİYE
    Posta Kodu :41050
    Tarih Saat Durum Detay
    03 Ara 2014, Çarşamba 14:18 Gönderi Bilgisi Veri Girişi Yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdian -- 5 Aralık 2014; 0:12:00 >
  • bir saniye beyler ben normal shipping seçmiştim 1 inde sipariş vermiştim güç bela 3 ünde çıkış yapmış ve 4 ünde kölne varmış durumda ups ile geliyor gözüküyor? ve teslimata 8 aralık diyor benim ki fast shippinglemi geliyor yani biri beni aydınlatabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

bir saniye beyler ben normal shipping seçmiştim 1 inde sipariş vermiştim güç bela 3 ünde çıkış yapmış ve 4 ünde kölne varmış durumda ups ile geliyor gözüküyor? ve teslimata 8 aralık diyor benim ki fast shippinglemi geliyor yani biri beni aydınlatabilirmi?

amazonunda siparis bolumunda takip no nun ustunde hangi kargo sirketiyle geldigi yazar
  • Orijinalden alıntı: speedyrazor

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

bir saniye beyler ben normal shipping seçmiştim 1 inde sipariş vermiştim güç bela 3 ünde çıkış yapmış ve 4 ünde kölne varmış durumda ups ile geliyor gözüküyor? ve teslimata 8 aralık diyor benim ki fast shippinglemi geliyor yani biri beni aydınlatabilirmi?

amazonunda siparis bolumunda takip no nun ustunde hangi kargo sirketiyle geldigi yazar

ben sadece dhl priorty sanıyordum demek adamlar priorty ups yollamış hocam aşk olsun ilk defa amazonla alış veriş yapıyor değilim 20 küsürüncü alış verişim olucak fakat şaşırdım i parcelde upsde çünki....yan sanayi gibi bişi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 5 Aralık 2014; 13:33:10 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.