Şimdi Ara

i-parcel hakkinda amazondan ps4 siparisi verdim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
10.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pts Aradım kargonuz bugün yurtiçi kargoya verilecek dediler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey değil.
  • Pts te son durum: "Dağıtıcı Acenteye İletildi"
    ancak Ref 2 diye bir kod yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Pts te son durum: "Dağıtıcı Acenteye İletildi"
    ancak Ref 2 diye bir kod yok.

araya haftsonu girecegi icin ref2 kodu pazartesi girilecek gibi
  • evet benimde dağıtıcı acenteye iletildi yazıyor.
  • Eğer bu Yurtiçi Kargo'ya verildi demekse pazartesiye kargolar elimizde olur diye düşünüyorum, tabii İstanbul için.

• TC'mi istediler aynı gün içerisinde gönderdim ancak hala depolarında tutuyorlar 4 gündür depolarında bekliyor. E posta attım iki kere gönderiyoruz şimdi felan filan dediler hiçbir hareket yok ne acayip şirkettir anlamadım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

28'inde sipariş verdim.Son durum;
    December 1, 2014, 9:37 pm, Edison NJ US Package arrived at a carrier facility
    December 1, 2014, 12:13 am, Hebron KY US Package has left the carrier facility
    November 30, 2014, 3:30 am, Hebron KY US Package arrived at a carrier facility
    November 29, 2014, 9:32 am, --- Package has left seller facility and is in transit to carrier
    quote:

Orijinalden alinti: JonnyCaqe

28'inde siparis verdim.Son durum;
    December 1, 2014, 9:37 pm, Edison NJ US Package arrived at a carrier facility
    December 1, 2014, 12:13 am, Hebron KY US Package has left the carrier facility
    November 30, 2014, 3:30 am, Hebron KY US Package arrived at a carrier facility
    November 29, 2014, 9:32 am, --- Package has left seller facility and is in transit to carrier

Benim kargo su durumda 28 kasimda verdim siparisi. I-parcel den bakinca izmire gelip oradan istanbula gitti diye anladim yanildiysam düzeltin.

• Beyler bende mouse sipariş etmiştim: İn transit diyor. Tr'ye ulaşmış dün. Ama i parcel'den falan mail gelmedi. Sıkıntı çıkmaz inşallah. Tc'mi Id kısmına yazmıştım amazon'da ondan mı acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 6 Aralık 2014; 11:54:00 >
  • Banada Akşama kargonuz yurtiçiye verilecek denildi. Hiçe hareket yok. Telefon açtığımda adam direk kargonuz çıkıyor dedi. Numarayı bile vermemiştim. Başlarından savıyorlar gibi.

• Arkadaşlar bir önceki mesajımı yazdığım sırada kargo evime ulaşmış ailem telefon ile haber verdi.

Siparişi verirken id kısmına tc no yazdım ve ekstra hiç bir şey yapmadım.28 kasım günü sipariş verdiğim ürün, bu gün öğlen 12:25 cıvarında evime geldi.Bu kadar kısa zamanda geleceğini düşünmemiştim.D&R dan aldığım bir kitap 10 günde gelmişti. Amerikadan gelen kargo araya hafta sonu girmesine rağmen 8 günde geldi.
    Darısı başınıza.
    Yurt dışından alışverişler için temkinliydim. Artık öyle bir sıkıntım kalmadı.
  • PTS de güncelleme vat beyler.
    Ref 2 kodları girilmiş. Pazartesi için dağıtım programına alındı şeklinde not düşülmüş.

• quote:

PTS de güncelleme vat beyler.
    Ref 2 kodları girilmiş. Pazartesi için dağıtım programına alındı şeklinde not düşülmüş.

bu kargolar pazartesi mi teslim edilir yoksa pazartesi yola cikar sali gunu mu teslimat yapilir cumartesi gunu yurtici kargoya verilen kargolar hangi gun teslim ediliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

quote:

PTS de güncelleme vat beyler.

bu kargolar pazartesi mi teslim edilir yoksa pazartesi yola cikar sali gunu mu teslimat yapilir cumartesi gunu yurtici kargoya verilen kargolar hangi gun teslim ediliyor

Benim kargo şuan başka ilçede çıkış biriminde görünüyor. Pazartesi den önce elime ulaşması mümkün görünmüyor.

• Beyler bu kargoları yurtiçi kargonun getireceğinden emin misiniz? Yarın ona göre arıycam adamları eve geç gelicem çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Beyler bu kargoları yurtiçi kargonun getireceğinden emin misiniz? Yarın ona göre arıycam adamları eve geç gelicem çünkü.

İ parcel ile geliyorsa yurtiçi getirir
    Pts nin sitesinden kargo takibi yapınca ref2 kodu varsa kargo yurtiçine teslim edilmiştir o kodla takip edebilirsin

• speedyrazor kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. İlk defa i parcel getiriyor. Ref2 kodu girilmiş pts'de. Yarın gelir herhalde.
  • bu iparcel nasıl firmadır. Daha sonra ellerine geçen ds4 elime geçti. Ama ps4 bundle hala amerikadaki ofislerinde duruyor. Birakç kere mail attım verdikleri cevaplar hep aynı şu numara ile takip edebilirsiniz en kısa zamanda elinize ulaşıcak vs. Bakalım nezaman TR ye göndericekler.
  • Benimde satin aldigim t80 direksiyon ayin 28 inden beri edison da usa. Tc yi verdim mail attim hep ayni sey dedikleri en kisa zamanda gindericez 10 gun oldu!

• quote:

Orijinalden alıntı: Muidejaneiro

Benimde satin aldigim t80 direksiyon ayin 28 inden beri edison da usa. Tc yi verdim mail attim hep ayni sey dedikleri en kisa zamanda gindericez 10 gun oldu!

Bugün için umutluyum umarim edisondaki depodan bugün çıkış yaparlar. Ondan sonrası kolay.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.