Şimdi Ara

I Phone 3G S 32 GB mı? Nokia N97 32 GB mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dokunmatik ekranlı cep telefonu sözkonusu ise bugünün şartlarında şu an için iphone dan daha iyisi yok. nokianın n8 i var. ancak çıkışı temmuz ortasına ertelendi.
  • iPhone'u kesinlikle tavsiye ederim...
  • iphone bölümünde n97 gibi bastırmatik bi telefonla iphone u karşılaştırıyosun
  • N 97 ile 3G S yi kıyaslamak Iphone un S (Speed) takısına hakarettir o kadar söylüyorum. Var sen düşün karar ver hangisini alacağına.
  • bende ikiside var,97 telefon olarak daha üstün.bir telefon sadece ekrandan ve oyundan i,baret değildir.
  • iphone 10 numara , nokia ile açık ara fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shat

ben iphone 3gs nin piyasada zor bulundugu donemde n97 yi inceledim belki alirim diye. O dokunmatigini gordukten sonra direk biraktim cihazi ve iphone beklemeye devam ettim, mutluyum :)

edit: rusya da simkilitli olarak satiliyorsa, suan mevcut 3.1.3 surumu icin unlock cikmadi. Dolayisiyla henuz tr hatlariyla bi sure kullanamayabilirsiniz.

herkese tesekkurler...peki bu rusya dan simkilitli olup olmadığını nasil anlıyacaz peki tr de teli açınca mı yoksa burdaki satıcıya sorsak bilir herhalde dimi...
  • Mert arkadasim babamın bir arkadasinda varmis kendi gozleriyle gormus dur bakalım doneyim tr ye bakcam o telefona varmı boyle bisey...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.