Şimdi Ara

I Phone 4s Hakkında bir kaç aklıma takılan soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika'dan gelme bir iphone 4s buldum. Fiyat olarak çok uygun. Kayıtsız. Gevey kart diye bir şey ile kullanılıyormuş fakat bu gevey kartı az biraz araştırdığımda simkartımı kesmem gerektiğini, her açılışta ya da telefon çekmediğinde 112 yi aramam gerektiğini, bu 112 aramaları acil hattı meşgul etmekten başıma dert olabileceğini yazmışlardı. Tam olarak nedir bu olay ? Başka bir kullanım yolu yok mudur ayrıca ? Ayrıca iOs 5te gevey in çalışmadığı söylentisi varmış.

Bir başka şüphem ise iPhone 4s'i yurtdışından almam ile Türkiye'deki bir operatör kampyanyası gibi bir fırsatla almam arasında ne fark olur ? Yurtdışından gelen eski model iPhonelarda telefonlarda numaralar 0555 555 55 55 diye yazılmıyordu mesela. 055-555-55-55-5 gibi bir şey çıkıyordu diye hatırlıyorum. Bu iki ülke arasındaki farklardan dolayı oluyor sanırım. Başka ne gibi sorunlar var böyle ? Mesela özellik kısıtlaması gibi.

Açıkçası HTC HD2 Leo kullanıyorum. Windows 6.5'a alışamadığımdan eski bir sürüm Android kurmuştum ama Android'in başıma açtığı dertler ve şarjının az gitmesi nedeniyle çok sıkıntı çektiğimden android telefonlardan ve HTC den soğudum. iPhone'a geçmeyi düşündüm ve 4s furyasına katılmayı düşünüyorum ama çok uzağım sanırım bu gevey kart vs. gibi olaylara.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.