Şimdi Ara

İ phone 6 oyun performansı nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetten testlere baktım ama sonuçta elimde olmadığı için sonucu tam olarak anlamadım.GEnel olarak kullanıcılar internet felan takılıyor aranızda ağır oyunları uzun süreli oynatıp performans test eden var mı? Piyasanın en iyi oyun telefonu sizce iphone 6 mı?

Hazır konu açmışken 6s, 2 gb ram ile çıkarsa iphone 6 değerini kaybedip performansını kaybeder mi? Sonuçta güncellemeler 2 gb ram' a göre optimize edicekler. Ve şu an için 1 gb ram ios işletim sistemini rahatlıkla kaldırsada oyun, internette dolaşırken vs eksiklik hissetiriyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gorcıs
  • Şuanda ipad air den ve iphone 5s den sonraki cihazları sıkıntıya uğratacak oyun,uygulama mevcut değil. Bu ve bunun üstü cihazlar şuan için sıkıntısız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canavar gibi
    Isınıyo ama performansta düşme yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makaroncu -- 14 Kasım 2014; 1:15:36 >
  • 5 in kastığı oyun yok öyle diyim.

• Gangstar Vegas baya ağır ama mükemmel Çalışıyor

• Oyun telefonu düşünüyorsan ekranından dolayı iPhone 6 plus tercih etmelisin.

• Iphone 5 i bile zorlayan oyun yok sen 6 diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

Oyun telefonu düşünüyorsan ekranından dolayı iPhone 6 plus tercih etmelisin.

Plus bütçemi aşıyor 16 gb ' nin yeterli olacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaroncu

Canavar gibi
    Isınıyo ama performansta düşme yaşamadım

Özel değilse hangi oyunları oynuyorsunuz ne kadar süreyle oynuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

Iphone 5 i bile zorlayan oyun yok sen 6 diyorsun

Bende zorlıyacağını sanmıyorum ama bilen deniyen kişilere sorayım dedim tek korkutan şey mesajımın 2. paragrafında belirttiğim 6s sıkıntısı benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrThresh

quote:

Bende zorlıyacağını sanmıyorum ama bilen deniyen kişilere sorayım dedim tek korkutan şey mesajımın 2. paragrafında belirttiğim 6s sıkıntısı benim için

6sten sonra da 7 var hocam kasa değişir yeni Özellikler falan her model için geçerli o iş al gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre.-.

quote:

quote:

6sten sonra da 7 var hocam kasa değişir yeni Özellikler falan her model için geçerli o iş al gitsin

Haklısınız ama ram önemli 5s ile 6 geçişi gibi abartılı farklar olmazsa içim rahat bir şekilde alıcam ama haliyle korkuyorum biraz

• quote:

quote:

İphone larda işlemci ram farkına çok bakmanız gerekmiyo apple en az 2 sene tam prrformansta çalışmasını sağlıyo içiniz rahat olsun

Real racing asphalt 8 dead trigger falan takılıyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Makaroncu

quote:

quote:

İphone larda işlemci ram farkına çok bakmanız gerekmiyo apple en az 2 sene tam prrformansta çalışmasını sağlıyo içiniz rahat olsun

Real racing asphalt 8 dead trigger falan takılıyorum :D

Bunu duyduğuma sevindim teşekkür ederim

• ıphoneda ram önemli değilişletim sistemini öyle bi yapmışlarki ben 4 kullandığım halde kasma olmuyo yani fifa 15 oynuyorum :D
  • neyin merakı bu hocam kasmayacağını tahmin bile edebilirsin aslında :D gayet başarılı performans sergiliyor..2k15 fifa 15 şimdilik bunlarla takılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anaxımen Sokrates

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

Oyun telefonu düşünüyorsan ekranından dolayı iPhone 6 plus tercih etmelisin.

Plus bütçemi aşıyor 16 gb ' nin yeterli olacağını sanmıyorum

Bütçeniz ne kadar?

max iphone 6 64 gb :) gta san andreas ve modern kombat 5' i rahatlıkla uzun süreli oynatıyor mu ?
  • Ram tam anlamıyla performansı etkilemez. Sadece depolama hızını etkiler.

Ram ile performans doğru orantılı olsaydı, performans konusunda iPhone 5s, Z3'ü ezmezdi.

Apple artık hafızayı büyütmeye başladığı için Ram'leri arttırıyor. Ram'e bakarak telefon almayın.
  • Ve evet, iPhone 6'nın oyun performansı çok iyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.