Şimdi Ara

İ phone 6 Yüzde 8 de kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 cihazım, son 20 gündür şarj yüzde 8 de telefon kapanıyor. Şarja takınca kapandığı yerden yani yüzde 8 den itibaren dolmaya başlıyor. bu sorun nedir? Nasıl çözebilirim....

• Anorin kullanıcısına yanıt
    Cihazinizi restore etmeyi dene düzelicektir düzelmez ise garantiye gönder yalniz rehber ve resimlerin barsa yedeklerini al manuel yüklersin yedeklemeyle geri alma sorun devam edebilir.!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl restore ediyoruz.
  • Anorin kullanıcısına yanıt
    itunes ile restore ediceksin youtubede vardir nasil yapildiği görebilirsin..!

• veya pil kalibrasyonu bozulmuş ta olabilir forumda araştırın pil kalibrasyonunu

• benzer sorun bende de var garantiye yollasam değiştirilir mi cihaz ?
  • %90 değiştirirler son 1 ayda 4 tane iphone 6 yı pili çabuk bitiyor diye değiştirdim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergunsoy

%90 değiştirirler son 1 ayda 4 tane iphone 6 yı pili çabuk bitiyor diye değiştirdim ben.

üstadım telefonun şarjı bazen Yüzde 10 gösteriyor zart diye bitiyor bazen % 6 oluyor zart diye bitiyor bu durumda cihaz değişir mi ?
  • Dediğim gibi %90 değişir
  • Aynı sorunu yaşadım cihazın garanti bitik, batarya aldım evde değiştirdim şu anda %1 e kadar iniyor sorun kalmadı...
  • serhatmirkelam S kullanıcısına yanıt
    Kapağını falan nasıl açtınız hocam ?
  • Benim de iPad 4 var, %10 a düştüğü zaman sonra direk %2ye düşüp kapıyor kendini malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.