Bildirim
İ phone 6 Yüzde 8 de kapanıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cihazinizi restore etmeyi dene düzelicektir düzelmez ise garantiye gönder yalniz rehber ve resimlerin barsa yedeklerini al manuel yüklersin yedeklemeyle geri alma sorun devam edebilir.!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam nasıl restore ediyoruz. -
itunes ile restore ediceksin youtubede vardir nasil yapildiği görebilirsin..!
veya pil kalibrasyonu bozulmuş ta olabilir forumda araştırın pil kalibrasyonunu
benzer sorun bende de var garantiye yollasam değiştirilir mi cihaz ? -
%90 değiştirirler son 1 ayda 4 tane iphone 6 yı pili çabuk bitiyor diye değiştirdim ben. -
quote:
Orijinalden alıntı: ergunsoy
%90 değiştirirler son 1 ayda 4 tane iphone 6 yı pili çabuk bitiyor diye değiştirdim ben.
üstadım telefonun şarjı bazen Yüzde 10 gösteriyor zart diye bitiyor bazen % 6 oluyor zart diye bitiyor bu durumda cihaz değişir mi ? -
Dediğim gibi %90 değişir -
Aynı sorunu yaşadım cihazın garanti bitik, batarya aldım evde değiştirdim şu anda %1 e kadar iniyor sorun kalmadı... -
Kapağını falan nasıl açtınız hocam ? -
Benim de iPad 4 var, %10 a düştüğü zaman sonra direk %2ye düşüp kapıyor kendini malesef.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X