Bildirim
İ phone 6 Yüzde 8 de kapanıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cihazinizi restore etmeyi dene düzelicektir düzelmez ise garantiye gönder yalniz rehber ve resimlerin barsa yedeklerini al manuel yüklersin yedeklemeyle geri alma sorun devam edebilir.!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam nasıl restore ediyoruz. -
itunes ile restore ediceksin youtubede vardir nasil yapildiği görebilirsin..!
veya pil kalibrasyonu bozulmuş ta olabilir forumda araştırın pil kalibrasyonunu
benzer sorun bende de var garantiye yollasam değiştirilir mi cihaz ? -
%90 değiştirirler son 1 ayda 4 tane iphone 6 yı pili çabuk bitiyor diye değiştirdim ben. -
quote:
Orijinalden alıntı: ergunsoy
%90 değiştirirler son 1 ayda 4 tane iphone 6 yı pili çabuk bitiyor diye değiştirdim ben.
üstadım telefonun şarjı bazen Yüzde 10 gösteriyor zart diye bitiyor bazen % 6 oluyor zart diye bitiyor bu durumda cihaz değişir mi ? -
Dediğim gibi %90 değişir -
Aynı sorunu yaşadım cihazın garanti bitik, batarya aldım evde değiştirdim şu anda %1 e kadar iniyor sorun kalmadı... -
Kapağını falan nasıl açtınız hocam ? -
Benim de iPad 4 var, %10 a düştüğü zaman sonra direk %2ye düşüp kapıyor kendini malesef.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone hoparlör temizleme
- iphone hafıza yükseltme zararları
- kamera lens koruyucu yorumları
- wifi ağına katılamadı
- iphone sim kart yuvası açılmıyor
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X