Şimdi Ara

I-Phone - Eklentileri / Programları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
12.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serhanuygur

evet orası isminden anlaşılıyor :P peki iphone a öncelikle şarkıyı nasıl yükleyecez peki? hahaah Çok aşırı çaylak sorusu olmuş olabilir, ama ben dhaa iphone umu bi kre bile bilgisayra bağlamadım, hangi versiyon İtunes kullanılması gerektiğini, ilk bağlandıgına karşıma ne gibi şeylerin çıkabileceğini hangisine OK hangisine cancel demem gerektiğini bilemediğim için , hiç bağlamadım update fln etmesin die....

itunes'un kullanıcının izni,onayı olmadan kendi kendine update etme gibi bir lüksü bulunmuyor :)
  • istedigin sarkiyi yada melodiyi itunes a gecir, sonra iphone u makinaya bagla itunes acikken, otomatik sync i off yap manual olarak sync edebilirsin. bu durumda o sarkilar iphone un icindeki itunes da gorulecekler.
  • ben bunu kurdum ama send to ringtone dedigimde telefon kitleniyor sonra kendine geliyor ama ringtone olusmuyor
    bir de bazen custom ringtone un yok hic ondan yapamıyorum gibi mesaj cıkartıyor

quote:

Orjinalden alıntı: runoff

sendsong die bir program var installerda gayet kolay kullanımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: goofyitu

ben bunu kurdum ama send to ringtone dedigimde telefon kitleniyor sonra kendine geliyor ama ringtone olusmuyor
    bir de bazen custom ringtone un yok hic ondan yapamıyorum gibi mesaj cıkartıyor

quote:

Orjinalden alıntı: runoff

sendsong die bir program var installerda gayet kolay kullanımı

Sendsong'u yazan Erica Sadun'un web sitesinde, sendsong'un sadece m4a formatından ringtone yapabileceği yazıyor. mp3ünüzü itunesda m4a'ya çevirip telefona sync edip, sendsongdan ringtone yapmayı denerseniz, sanırım olur.
  • melodiyi max. 40 saniye ile sinirli tutmayi unutmayin.
  • Herkese merhabalar,

Benim kullandığım yazılımlar;

Lockbox
    SMBprefs
    Sendsong

Iphone da ebook yüklemek ve okumak mümkün mü?
  • @joethkid evet

@xman958 @malabogia tesekkurler
  • Arkadaşlar DropCopy diye bi program cıkmıs.
    iphone lar arası wireless ile dosya transferi yapmaya yarıyor.
    Henuz denemedim ama sizlerle paylaşmak istedim.
  • bari ben de bir soru sorayım,

kartımdaki isimleri telefonları simport ile iphone'a attım, şimdi diyorum ki, hazır iphone'a atmışken bunları laptop'taki outlook'a da atayım, esas soru şu,

outlook'u iphone ile (itunes üzerinden) sync edersem, outlook boş olduğu için, iphonedaki kontaklar da silinir mi, yoksa güzelce hepsi oraya da güncellenmiş olur mu? hiç denemediğim ve itunes deneyimim pek olmadığı için soruyorum kardeşler.

not: siz de edge bulunamadı mesajına sinir oluyorsanız, edge'i ve bu mesajı kapatan güzel bir aplikasyon var, ismi netservices, topic'inize de bir katkım olsun bari.
  • peki arkadaşlar Bluettoh'la diğer cihazlara bağlanabiliyor mu artık? halledildi mi bu sorun?
  • Henuz böyle bir program yok BeBeto.
  • itunes da sync ayarları var hangisinden hangisine alayim seklinde

telden outlooka al ,outlokktakiler ucar
    outlookdan tele al ,teldekiler ucar
    mix ,kayıtları birlestirir

quote:

Orjinalden alıntı: dunyao

bari ben de bir soru sorayım,

kartımdaki isimleri telefonları simport ile iphone'a attım, şimdi diyorum ki, hazır iphone'a atmışken bunları laptop'taki outlook'a da atayım, esas soru şu,

outlook'u iphone ile (itunes üzerinden) sync edersem, outlook boş olduğu için, iphonedaki kontaklar da silinir mi, yoksa güzelce hepsi oraya da güncellenmiş olur mu? hiç denemediğim ve itunes deneyimim pek olmadığı için soruyorum kardeşler.

not: siz de edge bulunamadı mesajına sinir oluyorsanız, edge'i ve bu mesajı kapatan güzel bir aplikasyon var, ismi netservices, topic'inize de bir katkım olsun bari.

• merhaba arkadaşlar bende yarın itibariyle iphoneuma kavuşuyorum. alet gelmeden buradaki programlardan indirmek istedim ancak sadece isimlerini yazmşsınz hiçbirinin linkleri yok yani acaba başka bir başlıkta düzenleyerek isimleri, açıklamaları ve yanınada linkini yazabilirmisiniz. Teşekkürler
  • merhaba kardeş telefonun hayırlı olsun..
    burda bahsedilen programlar bilgisayardan değil,kablosuz internet üzerinden direk telefondan indiriliyor zaten..
    installer'ı çalıştırdığında görebilirsin programları..
    bilgisayardan iphone'un içine girmek için yada video çevirmek için falan 1-2 program var onlar tabiiki bilgisayara kurulması gerekenler..
  • itunesda nasıl m4a yapabilirim
    karıstırdım ama bulamadim?

edit: okdir convert aac yapınca oldu

quote:

Orjinalden alıntı: malabogia
    Sendsong'u yazan Erica Sadun'un web sitesinde, sendsong'un sadece m4a formatından ringtone yapabileceği yazıyor. mp3ünüzü itunesda m4a'ya çevirip telefona sync edip, sendsongdan ringtone yapmayı denerseniz, sanırım olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 26 Aralık 2007; 21:33:22 >
  • "kmerdal" teşekkürler aydınlattığın için ayrıca bişey sorcam benim kutunun içinden sanırım parça eksik çıktı çünkü teli şarj etmek için adaptörü dock a bağlayacak hiçbişey yok. nasıl şarj edicem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: goofyitu

itunes da sync ayarları var hangisinden hangisine alayim seklinde

telden outlooka al ,outlokktakiler ucar
    outlookdan tele al ,teldekiler ucar
    mix ,kayıtları birlestirir

quote:

Orjinalden alıntı: dunyao

bari ben de bir soru sorayım,

Hocam bu telefondan outlook'a kayıtları aktarma işini nasıl yapacağız? Bulamadım itunes'da sync ayarını

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimaL. -- 28 Aralık 2007; 1:28:21 >
  • costımıze dıye bırsey var bı eskısı costımıze old bı de yenısı cıkmıs o ısını goruru ıstedıgın seyı ıstedıgın yere koyuyosun
    daha bırcok ozellıgı var
  • bence outlook a atma dırek wındows addressbooka at daha kolay oluyo ben oyle yaptım

sycn dıyosun dırek atıyo bılgılerı
    duzenlemekte kolay
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.