Şimdi Ara

I-Phone - Eklentileri / Programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
12.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar I-Phone için yazılmış 3th party app. yani yazılımlar, programlar ve add-on ları bu başlık altında toplayalım.

Sanırım en kullanışlı eklentilerden biri I-Phone da kullanılan web tarayıcısı Safari için hackintosh forumlarından hachu adlı arkadaşın yazdığı dosya indirme plugini linki ise burada ;)

http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=18060

• Sistem dosyalarını sılmek ıcın kullanabılcegımız bı program varmı ? İphone a sbd subsystem i yukledıgımden berı kafayı yemıs durumda installer dan kaldıramıyorumda bunun ıcın dosya yonetıcısı gıbı ır program lazım sanırım
  • bence çok iyi bi paylaşım başlıgı olabilir ama gördüğüm kadarı ile ilgi yok pek
  • ARKADAŞLAR APPLE İPHONE İÇİN ARADIĞINIZ Bİ ÇOK YAZIIMI GİTTİGİDİYORDA BİR SATICI HERKESİN HİZMETİNE SUNUYOR İKİ PAKET HALİNDE BEN İNCELEDİM ALMIŞ OLDUĞU YORUMLADA GAYET GÜZEL VE KULLANICILARINI MEMNUN EDEN BİR SATICIYMIŞ İSTERSENİZ BİR GÖZ ATIN YARARLI BİŞELER OLABİLİR..

LİNKLERİ :

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7328986

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7328981

SATICI DEĞİLİM ARKADAŞLAR LÜTFEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN YARARLI OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM ÇİN EKLAMA GEREĞİ DUYDUM BİR ÇOK ARKADAŞ ARIYOR İPHONE İLE İLGİLİ YAZILIM VS İLERİ O YÜZDEN EKLEDİM

• Arkadaşlar iphone a msn olarak apollo mu kuruyoruz?
    DOsya ya da link olan varsa verebilir mi?
    1.1.2 için
    teşekkürler
  • installerdan yuklediginiz en kullanıslı programlar nelerdir

guzel arayuz/theme
    diger guzel program-oyunla varmı baya birsey var cunku

vista for the iphone var mesela nasıldır
    summerboard tarzi seyler var nasıldır

taskboard notifier guzel sms gelmisse ust barda gosteriyor
    services var edge-bluetooth-wifi tek noktadan kapatıp actiriyor

mesela ekranda screen lock ariyorum varmıdır bir screenshotda gormustum ama bulamadim
    birde ekrandakilerin yerlerini degistirmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 18 Aralık 2007; 20:29:04 >
  • Bir soru daha :)
    mms i yükledikten sonra "chmod +x mms" kodunu girmek gerekiyor. Bunu nasıl ve nerden giriyoruz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu vista for iphone u deneyen var mı
  • Arkadaşlar herkes buraya kullandığı programları ve ne işe yaradıklarını yazarsa çok yararlı bir topic olur bence hadi herkes kullandığı programları yazsın....
  • lockbox kullanıyorum.iyyi çalışıyor..şifrelerinizi güvenle saklayabileceğiniz bir yer..her türlü şifre için

mobile kuran-ı kerim ..>> bütün sure ve ayetler elinizin altında..altında ingilizce meali var. türkçesi yok maalesef :( okunan sureler 1 kez indirildiğinde daha gerek kalmıyor indirmeye..ama wifi şart ilk seferde..

Vnotes= ses kaydı ..çalışıyor güzel

sketches= elle çizim yapabilirsiniz..iphone u sallayın silinsin yaptıklarınız :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

bu vista for iphone u deneyen var mı

Dalga geçmek için kolpa program ya Açınca direk BSOD çıkıyo, mavi hata ekranı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

bu vista for iphone u deneyen var mı

Dalga geçmek için kolpa program ya Açınca direk BSOD çıkıyo, mavi hata ekranı

allahtan merakıma yenilmedim ve açmadım

• Programlar

customize springboard (desktop) u duzenleme (program ikonları gorunmez yapma,yer degistirme,diger arayuz ikon gorunumlerini degistirme)
    im apollo msn
    lockbox sifre,kredikartı vb bilgilerinizi tutuyor sifreli giris
    smbprefs nam, diger summerboard ,theme,wallpaper,dock gorunum ayarları
    services edge,wifi,bluetooth tek noktadan acip kapama
    sketches cizim yapma
    sysinfo genel sistem bilgisi alma
    vnotes sesli not
    iblakcjack 21-blackjack oyunu
    isolitare solitaire oyunu
    launcher ve ilauncher adı ustunde default gelen programlar disinda yukardaki gibi programlara ulasim icin launcher biraz daha hızlı gibi
    taskbar notifier ust barda yeni sms simgesi

Summerboard icin theme onerileri:

icarus
    leopard
    litho
    luoie mantia
    mystique
    panther
    prado
    simplesky
    tiger
    touch

eksik kalan noktalar
    1.ucretsiz zil sesi programı ,yontemi
    2.duzgun bir launcher (sunakiler sadece sonradan yuklenenleri launch ediyor,default gelenler olmuyor)
    3.a2dp stereo kablosuz muzik dinlemenin calismasi icin bir yol yada upgrade

degistirilemeyecek nokta
    1.keske cihazda hardware muzik degistirme/durdurma tusları olsaymis ekran kapalıyken muzik degismiyor

bunun disinda Steve abiye saygılarımı sunuyorum 50 nin ustunde telefon kullandım olay bitmistir :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 22 Aralık 2007; 13:15:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: goofyitu

Programlar

customize springboard (desktop) u duzenleme (program ikonları gorunmez yapma,yer degistirme,diger arayuz ikon gorunumlerini degistirme)
    im apollo msn
    lockbox sifre,kredikartı vb bilgilerinizi tutuyor sifreli giris
    smbprefs nam, diger summerboard ,theme,wallpaper,dock gorunum ayarları
    services edge,wifi,bluetooth tek noktadan acip kapama
    sketches cizim yapma
    sysinfo genel sistem bilgisi alma
    vnotes sesli not
    iblakcjack 21-blackjack oyunu
    isolitare solitaire oyunu
    launcher ve ilauncher adı ustunde default gelen programlar disinda yukardaki gibi programlara ulasim icin launcher biraz daha hızlı gibi
    taskbar notifier ust barda yeni sms simgesi

Summerboard icin theme onerileri:

icarus
    leopard
    litho
    luoie mantia
    mystique
    panther
    prado
    simplesky
    tiger
    touch

eksik kalan noktalar
    1.ucretsiz zil sesi programı ,yontemi
    2.duzgun bir launcher (sunakiler sadece sonradan yuklenenleri launch ediyor,default gelenler olmuyor)
    3.a2dp stereo kablosuz muzik dinlemenin calismasi icin bir yol yada upgrade

degistirilemeyecek nokta
    1.keske cihazda hardware muzik degistirme/durdurma tusları olsaymis ekran kapalıyken muzik degismiyor

bunun disinda Steve abiye saygılarımı sunuyorum 50 nin ustunde telefon kullandım olay bitmistir :))

belki biliyorsundur ama ekran kapalı iken home tuşuna çift tıklama yaparsan ekranın üstüne şarkı durdurma ve ilerletme düğmeleri geliyor.ayrıca, microfonlu kulaklığın microfon kısmı aynı zamanda şarkıyı durdurma ve ilerletmeye yarıyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

belki biliyorsundur ama ekran kapalı iken home tuşuna çift tıklama yaparsan ekranın üstüne şarkı durdurma ve ilerletme düğmeleri geliyor.ayrıca, microfonlu kulaklığın microfon kısmı aynı zamanda şarkıyı durdurma ve ilerletmeye yarıyor..

Hahaha , süpermiş ya. Bilmediğimiz,çözemediğimiz ne özellikleri çıkacak daha bakalım.

Teşekkürler
  • installerdaki MMS programını deneyen var mı çalışıyor mu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: skiptomylou08

quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

Hahaha , süpermiş ya. Bilmediğimiz,çözemediğimiz ne özellikleri çıkacak daha bakalım.

Teşekkürler

rica ederim ;)

bende ilk öğrendiğimde acayip şaşırmıştım..adamlar ne ince ayrıntı düşünmüşler yahu :) apple ' a helal olsun..

• bir de fix disk space programı varmış onu nasıl yüklerim bnm installer da yok da.
  • biliyorum ama sonucta ekrani aciyor onun icin, ben pilden tasarruf konusunda yazmistim

edit: bu arada mikrofonu bilmiyordum olay budur
    tek tık durdur-pause ,tek tık devam et-play
    veeeeeee hemen merak edip cift tik yapıyorum . sonraki sarkiya geciyor hic yoktan iyidir ,tesekkurler,a2dp olsada rahat etsek cumleten

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 22 Aralık 2007; 17:15:42 >

• bende olanlar

AppTapp Official: repository.apptapp.com
    Conceited Software: conceitedsoftware.com/iphone
    Ste Packaging: psmxy.org/iphone-apps
    CedSoft: prog.cedsoft.free.fr
    MTL: home.mike.tl/iphone
    iUnlock: i.unlock.no

birde modmyiphone.com var

quote:

bir de fix disk space programı varmış onu nasıl yüklerim bnm installer da yok da.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.