Şimdi Ara

I Phone mu BB mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben iPhone 3GS kullanıcısıyım. Telefonu alalı 3 ay kadar olmuştur.. Ama ne yalan söyliyim aklım hep BB kaldı.

Buna sen cevap vermelisin. Eger oyun meraklısıysan iPhone derim. Yok ben sadece msn,twitter,face takılırım oyunla işim olmaz dersen BB derim

Ayrıca BB 9780 in klavyesine hastayım çok asil duruyor

#Arabayıversenekanka#
  • para varsa tabikide iphone
  • Pinphone
  • quote:

Orijinalden alıntı: Restart_

Ben iPhone 3GS kullanıcısıyım. Telefonu alalı 3 ay kadar olmuştur.. Ama ne yalan söyliyim aklım hep BB kaldı.

Buna sen cevap vermelisin. Eger oyun meraklısıysan iPhone derim. Yok ben sadece msn,twitter,face takılırım oyunla işim olmaz dersen BB derim

#Arabayıversenekanka#

oyundan ziyate uyguluma meraklısıyım ve ne bileyim pc ye daha yakın duruyor iphone, en azından ekranı tatmin edici. ha bb de de bir .ok uygulama var ama iphone kalitesinde değil, şimdi bbm den ele alırsak herkes te bb olamdıgı için bbm de orda çaresiz, e ne oluyor mecburen whatsapp kuruyosun. bu aşamada devreye piller giriyor, pili çok yiyio bu whatsapp. bb nin pili harici, iphone un pili dahili, mesela 5-6 yıldır apple ürünlerini kullanıyorum pil konusudnan bu güne dek hiç bi sıkıntım olamdı ama iş telefona gelince durum değişiyor. şimdi bi ipod u haftada bir sarj ediyorum pili bitincede benim için çok büyük kayıp olmuyor en fazla müzik dinliyemeiyorum o gün, akşam eve gidince takıyorum ama telefon olunca durum o akdar basit değil. 1 günde pil bitecekse o biraz sıkıntı işte.
    yoksa oyun filkan hiç merakım yok pc de bile oynamadım hayatım boyunca. daha çok webte gezineyim, bütün uygulamalar olsun haber okuyayım , nesineye girip iddaa yapayım, kısacası pc formatına en yakın görüntü ve kalite için iphone a doğru kayıyor aklım

• quote:

Orijinalden alıntı: mmeric

quote:

Orijinalden alıntı: Restart_

Ben iPhone 3GS kullanıcısıyım. Telefonu alalı 3 ay kadar olmuştur.. Ama ne yalan söyliyim aklım hep BB kaldı.

#Arabayıversenekanka#

oyundan ziyate uyguluma meraklısıyım ve ne bileyim pc ye daha yakın duruyor iphone, en azından ekranı tatmin edici. ha bb de de bir .ok uygulama var ama iphone kalitesinde değil, şimdi bbm den ele alırsak herkes te bb olamdıgı için bbm de orda çaresiz, e ne oluyor mecburen whatsapp kuruyosun. bu aşamada devreye piller giriyor, pili çok yiyio bu whatsapp. bb nin pili harici, iphone un pili dahili, mesela 5-6 yıldır apple ürünlerini kullanıyorum pil konusudnan bu güne dek hiç bi sıkıntım olamdı ama iş telefona gelince durum değişiyor. şimdi bi ipod u haftada bir sarj ediyorum pili bitincede benim için çok büyük kayıp olmuyor en fazla müzik dinliyemeiyorum o gün, akşam eve gidince takıyorum ama telefon olunca durum o akdar basit değil. 1 günde pil bitecekse o biraz sıkıntı işte.
    yoksa oyun filkan hiç merakım yok pc de bile oynamadım hayatım boyunca. daha çok webte gezineyim, bütün uygulamalar olsun haber okuyayım , nesineye girip iddaa yapayım, kısacası pc formatına en yakın görüntü ve kalite için iphone a doğru kayıyor aklım

Telefonla çok oynamam diyorsan pilden yana bi sıkıntın olacağını sanmıyorum.

iPhone'da web de gezinmek tabi ki farklı bişey iPhone forever

• facebook twitter whatsapp vb tarzında şeyler kullanıcaksan ağırlıklı olarak bb tavsiye ederim ama oyun oynayım resim çekeyim hd video çekeyim müzik dinleyeyim tarzında şeyler istiyorsa ıphone
  • Tabikide iPhone bana gore BB cok karisik bi telefon.Ama iPhone en iyisi :)
  • Dayanıklılık açısından iPhone berbat.Biri SGS2 vs. iPhone 4 düşüş testi eklerse sevinirim.İkisi arasından iPhone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 3 Şubat 2012; 0:09:00 >
  • Çevremdeki çoğu kişi bbm için blackberry alıyor,sevmiyorum o telefonları pek ben. al iphoneyi yükle whatsup ohh misss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkinEGE -- 3 Şubat 2012; 23:10:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.