I phone 4 8 gb ile bb 9780 arasında kaldım, sizce her ikisi arasında tercih yapacak olsanız + ve - leriyle neler gelirdi aklınıza ?
Tabiki iPhone yanlız 16 gb alabilirsen daha iyi olur 8 gb çabuk doluyor.
mesela ne gibi şeylerle doluyor bahsettiğniiz mp3 ise zaten mp3 ihtiyacımı ipod tan karsılıyorum onun dısında uygulamalar filan mı çok yer kaplıyor ? birde sorum bu ios5 sistemi sadece 4s lerde mi var
quote:
Orijinalden alıntı: mmeric
mesela ne gibi şeylerle doluyor bahsettiğniiz mp3 ise zaten mp3 ihtiyacımı ipod tan karsılıyorum onun dısında uygulamalar filan mı çok yer kaplıyor ? birde sorum bu ios5 sistemi sadece 4s lerde mi var
iOS5' i resmi olarak 3Gs, 4 ve 4s modelleri destekliyor
İphone
quote:
teşekkürler yorumlarınız için, mesela oyunlardan akstımız bi fm filan kurup oynayamaycagımıza göre ki bi bilgim yok :) diğer oyunlar için 16 ve 32 gb ye para bayılmak anlamsız sadece internet ve konusma için kullanmayı düşünüyorum, ve i phone un kendine has ayrıcalıklarından faydalanmak. oyun dısında bi sakıncası yoksa 8 gb mantıklı, peki fiziki dayanıklılık açısından (ben telefonu sert ve hor kullanan biriyim ) hangisi iyi ?
tam olarak sordugum soru aslında endenleriyle birlikte i phone diyopsanız nedne , bb diyosanız neden ? mesela araştırdım bb de qwert klavye olamsı avantaj diyor kimileri, kimileride i phone da web te gezinmek çok daha kaliteli diyor, bi sürü yorum var
??
Benim tavsiyem iPhone, BB alırken iyi ama satarken sıkıntı yaşatabiliyor. "BANA GÖRE" Blackberry çok stabil çalışan bir sisteme sahip değil, iPhone biraz daha oturaklı ve ihtiyaçların için gayet iyi.
Telefon ihtiyaca göre alınmalı, bence senin ihtiyacını iPhone karşılar. İlla ki ikisi arasında seçim yapmamızı istersen tercihimi söyledim. Fakat farklı cihazlar da istersen HTC modellerine de bak derim. Rhyme, Explorer vs.. gibi.
Sorumu bu ya BB de neymiş :D telefon demem
quote:
teşekkürler yorumlarınız için, mesela oyunlardan akstımız bi fm filan kurup oynayamaycagımıza göre ki bi bilgim yok :) diğer oyunlar için 16 ve 32 gb ye para bayılmak anlamsız sadece internet ve konusma için kullanmayı düşünüyorum, ve i phone un kendine has ayrıcalıklarından faydalanmak. oyun dısında bi sakıncası yoksa 8 gb mantıklı, peki fiziki dayanıklılık açısından (ben telefonu sert ve hor kullanan biriyim ) hangisi iyi ?
tam olarak sordugum soru aslında endenleriyle birlikte i phone diyopsanız nedne , bb diyosanız neden ? mesela araştırdım bb de qwert klavye olamsı avantaj diyor kimileri, kimileride i phone da web te gezinmek çok daha kaliteli diyor, bi sürü yorum var
iPhone icin fm, cm falan ar tabiki neden oynayamayacaksin hemde gayet kaliteli
İphone
Uygulama istiyosan iPhone, sosyal olmak istiyosan BB
elinizdeki 3. yada 4.nesil ipod touch ise size uygulama konusunda yeter.
farklı platform olsun diye Galaxy S2 gibi bir telefon alabilirsiniz.
mesaşlaşma odaklı alıyorsanız BBM vs güzel şeyler derseniz 2.el 300liraya Storm falan belki alınabilir yoksa iphone 4 seviyesindeki telefonlara tercih edilebilecek telefonu yok bb'nin.
teşekkürler güzel yorumlarınız için aüzınıza elinize sağlık ;)
Iphone 4. Bana kalsa android al ama sen bilirsin
Ben olsam IP4 alırdım
hala araştırıyorum iphone kalitesi konusunda şüphem yok ta, uygulamaları kullandıgın zaman sarjı 1 gün gidiyormuş arkadaş kullanıyor da o söyledi, mesela ben dün ipod nano 16 gb yi çamaşır makinasında yıkadım kuruttum gayet güzel çalışıyor sağlamlıksa sağlamlık bu işte :))