Bildirim
i phone temper cam koruyucu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Takip bende kılıfsız kullanıyorum cam ekran koruyucu lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jelatinden bahsediyosan almalısın çizilirse bişey olmaz alırsanda çift taraflı al arkaya öne
quote:
Orijinalden alıntı: Furkanİpek
Jelatinden bahsediyosan almalısın çizilirse bişey olmaz alırsanda çift taraflı al arkaya öne
yok cam olandan bahsediyorum jelatin değil. -
Ben cam ı koruyan değil cam olan koruyucdan bahsediyorum.
Kendim kullanıyorum daha önce spigen de kullandım şiddetle tavsiye ederim.Paket içeriği kutulama ürün kalitesi vs spigenden daha iyi.Alırken 1 dolar fazla verip singapure postu seçerseniz çok daha çabuk elinizde olur.
http://www.aliexpress.com/store/product/Retail-package-tempered-glass-screen-protector-0-3mm-Polishing-2-5d-Protective-Film-Cover-for-Apple/734130_1228379163.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 4 Eylül 2014; 17:22:03 > -
Ben GG'den almıştım 19 liraya, normalde 50 falan. Diğerleri gibi korur mu bilemem ama dokunmatik hassasiyeti ve görüntü kalitesi olarak gayet iyi. Ekran üzerinde fazlalık gibi durmuyor. Alacaksan iyi bir marka almanı tavsiye ederim. Youtube'da test videolarını bulabilirsin matkapla falan deliyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: bLind
Kendim kullanıyorum daha önce spigen de kullandım şiddetle tavsiye ederim.Paket içeriği kutulama ürün kalitesi vs spigenden daha iyi.Alırken 1 dolar fazla verip singapure postu seçerseniz çok daha çabuk elinizde olur.
http://www.aliexpress.com/store/product/Retail-package-tempered-glass-screen-protector-0-3mm-Polishing-2-5d-Protective-Film-Cover-for-Apple/734130_1228379163.html
site güvenilir mi bide nerden geliyor bu?
-
Site güvenilir bu sitenin adminleri dahil sayısız kişi kullanıyor.Çinden geliyor ürün gerçekten çok kaliteli ben çok memnun kaldım daha önce 2 tane spigen cam eskitmiş biri olarak. -
quote:
Orijinalden alıntı: bLind
Hocam Ali expressden daha önce 4 kere alışveriş yapmışlığım var(çoğu kılıf).Hepsinde bahsedilen ürün geldi (çakma olduğunu bilerek aldım.Ve gayet güzel bir şekilde elime ulaştı.Gerçi nasıl çakma kılıf bende anlamadım bazı orjinallere taş çıkartıcak durumda) Kılıf telefonun etrafını saracak plastik ve dizaynı kaliteli olduktan sonra çakmasında kullanılabilir.bir zara verdiğini elimize alarak anlarız .
Ama bu cam ve biraz tedirgin oldum almalımıyım diye sonuçta dokunmatik ekranın üstüne yapıştıracağız.Çıkartırken sorun olurmu dokunmatik özelliğine bir zararı olurumu tedirginim.Beni biraz aydınlatırsanız hocam bu ürün başka bir markanın taklitimidir.Taklit değilse nasıl bu kadar ucuz olur. Birkaç bilgi verirseniz kafamdaki soru işaretleri kalktığı zaman almayı düşünüyorum.
Çok şey istiyor gibi olacak ama bir kaç SBS de koyabilirmisiniz merak ettim telefonda nasıldurduğunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 4 Eylül 2014; 18:06:16 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
BUFF'lara da bi göz atın derim ben.. -
-
Çok sağolun yorumunuz için 10 dk içinde siparişi veririm.Ne zamandır almak istiyordum ama cam olan koruyucular çok pahalı diye uzak duruyordum konuyu gördüğüm çok iyi oldu.Umarım takarken yamuk takmam -
Sipariş verirken 1 dolar fazla verip kesinlikle singapore postu şeçin çin postası ile alırsanız çok beklersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 4 Eylül 2014; 18:57:42 > -
Peki hocam sağolun öyle yapcağım.Birde bu ice core olan sürümü var 0.2 mm yzıyor onun hakkında bir bilginiz varmıydı? -
Aynısının daha incesi benim aldığım 0.3mm ice core olan 0.2mm nerdeyse 2 katı fiyat farkı vardı birde ilk defa aldığım için şansımı ucuz olandan yana kullandım.Ama home tuşu çok çukurda kalmadı içinden buton çıktı öylesine takmıştım sonra hoşuma gitti çıkarmadım.Butonsuzda olsa çok kalın değil hemde kenarları yumuşatılmış olduğu için ele kötü bir his vermiyor.Ayrıca koruma olarakda kalın olduğu için belki daha dayanıklıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 4 Eylül 2014; 19:00:20 > -
Bende biraz baktım biraz daha incesi ve birkaç özelliği birazcık daha iyi.Biri 9 dolar diğeri 15 dolar 9 doları alırım zamanla memnun kalırsam eskidimi değiştiririm.Çok sağolun bunu bulduğum çok iyi oldu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X