Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

i-pod da video izLenirmi Allah aşkına... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sawashlong

yaawww ben anlatamadım derdimi
    işimiz gücümüz yok ipod-da video izleyeceğiz öylemi :) güldürmeyin yaaa.. kardeşim sinemaya git ne güzel dev ekran.. ipod-da büyüteçlemi izleyeceksin..
    hem ayrıca neyin videosunu izleyeceksin all alla yaaa....

zaten biz de sinemaya gideceğimiz zamanlar oturup ipod film izlemiyoruz... ama mesela 8 saat uzun yol yolculuğu yapacaksan ve sinemaya gitmen mümkün değilse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yarkinderya

quote:

Orjinalden alıntı: tsk

(bkz.Delinin biri kuyuya taş atmış,kırk akıllı çıkaramamış)

buram buram ekşi sözlük kokuyor

Kokmuyor,direk oradan
  • :)

Güzel bir post kasma taktiği :) kutlarım arkadaşı. :)
  • o zaman dvd almayalım nasıl olsa sinema var,
    müzik dinlemeyelim canlı performanslar var,
    havuza girmeyelim deniz var ,
    belgesel izlemeyelim gidersin Afrikaya oh mis gibi gerçek hayvanlar artık kaplanların beslenme şekilini kendimiz uygulamalı olarak öğreniriz

• quote:

Orjinalden alıntı: yarkinderya

o zaman dvd almayalım nasıl olsa sinema var,
    müzik dinlemeyelim canlı performanslar var,
    havuza girmeyelim deniz var ,
    belgesel izlemeyelim gidersin Afrikaya oh mis gibi gerçek hayvanlar artık kaplanların beslenme şekilini kendimiz uygulamalı olarak öğreniriz

Elbette sinemanın yerini tutamaz ama iPod gercekten uzun yolculukta cok basarılı.Ekran parlaklıgını kıs bilimum filmi izle

• yawww git yaa git izlenmez kardeşim... yat zıbar yolculukta ne öyle ipod filan arka koltuktaki kızlara hava mı atçan... demi kardeş...
  • Sinemaya her film gelmiyor... Bilgisayar ve televizyon da, ııı, nasıl desek, hani ünlü "kapıdan birinin dan diye girmesi" vardı, rahatsız ediyor birilerini. Ne izliyorlarsa artık

İpod sahibi herkes cadde çocuğu olmadığı, kimisi sokak çocukluğunu aşamadığı için bu hipotez, cadde çocuğu olmayanların ipod sahibi olma arzusunu açıklamada iş görecektir. Bilindiği üzre her tez, ancak başka bir tezin yerini alması ile çöpe atılabilir. Durduk yere çürüyorsa zaten metodda bir hata yapılmıştır.

Saygılarımızla.

NOT: Söz konusu hipotez ancak bir açıklamadır, başka açıklamaların yokluğu iddiasını desteklememektedir.
    NOT2: İzbandutun izbanbut ile bir alakası yoktur. Zati öyle bir kelime de yoktur.
    NOT3: Cadde çocuklarının sahip olabileceği izbanbut tanımları yok sayılmaktadır, nitekim cadde çocukları tanımlanmış değildir.
    NOT4: Hay allahım, boş boş oturmaktan nelere sardık.
    NOT5: Valla lan, cadde çocuğu ne yaw?
    NOT6: Çaycı elimizden kaçtı, not dört ve not beşi ekledi. Yazında sanat ve sanatta az oynama arayan bir konsey silmedi.
    NOT7: Konsey çaycılardan olası kırgınlıklar için özür dilemekte, hepsinin aynı olmadığını bildiğini ve farklılıkları desteklediğini vurgulamaktadır.
    NOT8: Geyik işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heytey -- 6 Nisan 2007; 21:47:13 >

• quote:

yawww git yaa git izlenmez kardeşim... yat zıbar yolculukta ne öyle ipod filan arka koltuktaki kızlara hava mı atçan... demi kardeş...

yat zıbar böle horlaya horlaya artık heralde iyi ortam yaparsın.İpodun asıl işi mp3 çalmak mpeg4 çalmak şekli de güzel olunca karizma da yanında hediye gibi bişi oluyo
  • büyüyünce seninde olur korkma sen
  • Arkadaşlar hepsi bir şakaydı.. can sıkıntısı.. bu araalar hastaydım evdetdim ve çalışmıyordun o yüzden ne yapacağımı kime çatacağımı şaşırdım. kalbini kırdığım arkadaşlarım varsa özr dilerim... Apple harbiden baba marka ama konu ses ise o zaman creative......
  • quote:

Arkadaşlar hepsi bir şakaydı.. can sıkıntısı.. bu araalar hastaydım evdetdim ve çalışmıyordun o yüzden ne yapacağımı kime çatacağımı şaşırdım. kalbini kırdığım arkadaşlarım varsa özr dilerim... Apple harbiden baba marka ama konu ses ise o zaman creative......

Creative'den başka markalar da var (ses konusunda)

Creative ses konusunda dünyada ancak 6. veya 7. olabilir.
  • 3 nisaaaan diyosun haa.Biz de burada kastık kendimizi güzel gidiyodu ama.Neyse postlarımız arttı en azından

• quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

adamın foruma giriş amacı ipoda camur atmak.. ipodlarla kötü anıları oldu galiba

arkadaş heralde çakma ipod mağduru
  • çakma ipod u benim amca oğlu yapıyo tahtakalede ama ben konuşmuyorum onunla aram kötü... adam kiloyla alıyo parçaları
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

quote:

Arkadaşlar hepsi bir şakaydı.. can sıkıntısı.. bu araalar hastaydım evdetdim ve çalışmıyordun o yüzden ne yapacağımı kime çatacağımı şaşırdım. kalbini kırdığım arkadaşlarım varsa özr dilerim... Apple harbiden baba marka ama konu ses ise o zaman creative......

Creative'den başka markalar da var (ses konusunda)

Creative ses konusunda dünyada ancak 6. veya 7. olabilir.

Dostum creative 6. veya 7. olabilir demişsin de merak ettim.Sana göre Dünyanın en kaliteli sese sahip ilk 10 mp3 çalar markası nedir?

• quote:

çakma ipod u benim amca oğlu yapıyo tahtakalede ama ben konuşmuyorum onunla aram kötü... adam kiloyla alıyo parçaları

vallahi yaşını merak ettim. küçümsemek için vs. değil sadece öylesine.

paylaşabilir misin kaç yaşındasın?
  • Valla daha Persembe gunu yolculukta Son Durak 2 yi izledim 5 izleyişim filan ama iPod zevki ve yol sıkılıcılıgı ile İzmire nası vardıgımı anlamadım
  • millet minnacik telefon ekraninda izliycem diye tuttururken ipodda izlemek mi kotu oluyor yani??
    olmadi al kablonu bagla televizyona olmassa 7" ekrani olan ipod aksesuarlari var takarsin ona izlersin..
    amerikada itunes satiyo filmleri ucuza yuksek cozunurlukte millet aliyo izliyo bagliyo bunlara izliyo.. olmaz boyle soru zaten hatani kabul etmissin..
  • Aferin hepinize
  • aga ben 22 yaşındayım ve müzisyenim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.