Şimdi Ara

i-pod da video izLenirmi Allah aşkına...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oturup film mi izleyeceksin i pod da ne anlayacaksın ki saçmalık yaaa... cadde çocuklarının haltetmesi bunlar..

• Hıhı haklısın.Video izlesek zaten biz cadde cocuklarının laptopları var.
  • sawaslong senin amacın ne hery yerde mantıksız mantıksız iPod karşıtı başlıklar açıyon
  • seni de anlıyoruz tabi böyle boş geziniyon ama herkesi severiz biz.
  • adamın foruma giriş amacı ipoda camur atmak.. ipodlarla kötü anıları oldu galiba
  • iPOD'uma home theatre set taktım, keyfinden geçilmiyor. Sana da öneririm, (varsa)...
  • belkı o kadar cok ı-pod sahıbı olmak ıstedıkı ama alamadı
    sımdı alamayınca kotuluyor gıbı gorunuyor yoksa ben yanlısmı yorumladım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bkz. kedi ciger mundar olayı
  • I LOVE SONY

hem de nw-s603lüsünden zuhaha

• delinin teki kuyuya bi taş atmış bin cadde çocuğu çıkaramamış -tamamiyle şakadan ibarettir-

SONY
    Like no OTHER -bu şaka değil-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoptrik -- 5 Nisan 2007; 15:43:28 >
  • sony kötü demiyoz ama böyle salak salak başlıklara
  • quote:

Orjinalden alıntı: zoptrik

delinin teki kuyuya bi taş atmış bin cadde çocuğu çıkaramamış -tamamiyle şakadan ibarettir-

SONY
    Like no OTHER -bu şaka değil-

dipnot: Ankara'da "cadde" yoktur...
  • Komik
  • Ok o zaman.Ipoddan video izlenmiomuş bundan sonra ipod sahipleri otobüse binerken lcd tv'lerinizi de beraber getirin.Hatta bundan böyle cep telefonu da yasak.Herkes yanında bi tane ankesörlü telefon getircek.Hem de jetonlusundan.Ehuehuehu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONLYtheSTRONGsurvive

Ok o zaman.Ipoddan video izlenmiomuş bundan sonra ipod sahipleri otobüse binerken lcd tv'lerinizi de beraber getirin.Hatta bundan böyle cep telefonu da yasak.Herkes yanında bi tane ankesörlü telefon getircek.Hem de jetonlusundan.Ehuehuehu

• (bkz.Delinin biri kuyuya taş atmış,kırk akıllı çıkaramamış)
  • zorunluysan nie olmasın ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

(bkz.Delinin biri kuyuya taş atmış,kırk akıllı çıkaramamış)

buram buram ekşi sözlük kokuyor
  • yaawww ben anlatamadım derdimi
    işimiz gücümüz yok ipod-da video izleyeceğiz öylemi :) güldürmeyin yaaa.. kardeşim sinemaya git ne güzel dev ekran.. ipod-da büyüteçlemi izleyeceksin..
    hem ayrıca neyin videosunu izleyeceksin all alla yaaa....
  • Herkez farklı açıdan yaklaşmış ama sawashlong işi gücü olan da,olmayan da ı-pod da video izleyebilir,sen sinemaya gidersin adamın sinemaya gidecek zamanı yoktur otobüste izler...vs

Paylaşım sitesinde bu tip yorumlara lüzum görmüyorum ayrıca herkes dilediğini yapmakta özgür
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.