Şimdi Ara

I pod kabları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • I pod 4.nesil 8 gb aldım kab lara bakıyorum geniş seçeek suna bilen bir yer biliyormusunuz ist. da

• kardeşim ben büyük marketlere baktım ve hiçbirinde bulamadım ve bulduğum tek büyük yerde bakırköydeki carousel avm avea bayisinde buldum ama avea oldğuunda pek emin değilim oraya gidince sorarsın zaten
  • Ebay en iyisi... 1-2 haftada geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Ebay en iyisi... 1-2 haftada geliyor
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 18:49:27 >
  • Ben alacağım demedim ki öneride bulundum, Apple cihazlarına kılıf vs almayı sevmiyorum :)

Konudaki her mesaj baskasına aitken siz nasıl bu ürünü almak istediğim kanısına vardınız çok merak ediyorum :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap lar için teşşekürler .. saturne , istanbulform a madya mark a fln baktım ama hep düz şeyler var kaliteli bişeyler yok arkadaşımın I phone sinde i resim vardı 2 kab yanyana fareler yanyana tutunca öpüyolar birbirlerini o baya hos geldi bana ama bi bulamadım corusele bakıcam anca ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Ben alacağım demedim ki öneride bulundum, Apple cihazlarına kılıf vs almayı sevmiyorum :)

Konudaki her mesaj baskasına aitken siz nasıl bu ürünü almak istediğim kanısına vardınız çok merak ediyorum :)))

bende koruma amaçlı alıcam cebimden çıkartırken yada çömelirken felan hep düşer :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben d&r'dan almıştım. Şeffaf yani arkasını gösteriyor hiç sevmiyorum öyle desen desen şeyler. Hem koruyor hem de görüntüsünü bozmyor. Ekran koruyucusuyla birlikte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.