Şimdi Ara

Ps3 Cover ları basmak mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar koleksiyon yapmayı seven biriyim ancak bu ps3 oyunlarının kutularını çok sevmeme rağmen bir şey beni delirtiyor

aşağıdaki fotoğraf da cover a bakarsanız playstation logosu solda ve eski işte ben bundan nefret ediyorum

ancak aşağıdaki 2 resme bakarsanız playstation logosu üstte ki buna bayılıyorum

sorum şu ben uygun cover ları bulsam bknz (http://www.covergalaxy.com/forum/sony-ps3/) nasıl bastırabilirim basan yer var mıdır kağıdı ne kağıdıdır ?

• Acayıp güldûm .d hehe bende eski seklini begenmiyorum ama senin gibi takıntıda yapmıyorum.Sen şımdı çıkartmak istediğîn resim ve bir oyun kagıdı ile git bu kalıtede bunu istiyorum dedin mi 10tl ye yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir ozalitçi yada tabela reklam payan yerlere git 1-2 lira arası bir rakama bastırabilirsin.Oyun kutusu da götür yanında onun ölçüsünü alıp yapsınlar
  • Takasta almazlar söyleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

Takasta almazlar söyleyeyim

adam arşiv yapıyo zaten.
  • quote:

sence onu yaptıktan sonra takasa verirmiyim
  • Gidip kendin 250-200g yagli kagit isteyip evde printerda basabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir site buldum mukemmel otesi yapmislar resmen coverlari yalimida anlatilmis illa yagli kagit gerekmiyor ama ikisinide deneyecegim buraya sonuclari koyarim

• Benimde böyle takıntılarım var.Sonuçları koyarsın herkes bakar.Bence pek güzel olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

Benimde böyle takıntılarım var.Sonuçları koyarsın herkes bakar.Bence pek güzel olmaz.

Bakalim deneyecegim deneyenler var cok iyi yapmislar hatta

• Al sana cover sitesi vgboxart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

Al sana cover sitesi vgboxart

Tesekkurler elinde tonlarca cover ornegi var indirdim cogunu yaklasik 1gb a ulasti denemelere baslayacagim

• Bu konuyu gördükten sonra gaza geldim bende. Önce internetten coverları buldum, kendime göre düzenledim. Sonra bugün Kadıköy'e gidip bastırdım. Sonuç beklediğimden güzel oldu. Tanesi 70 kuruştan 11 tane oyun için bastırdım. Kağıt olarak ve baskı olarak çok kaliteliydi. Örnek olarak Uncharted 2 için bastırdığım coverı koyuyorum.

Cover fotoğraftakinden daha güzel duruyor. Çekerken elim titremiş sanırım biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enchantedd -- 9 Temmuz 2012; 16:04:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

quote:

sence onu yaptıktan sonra takasa verirmiyim

takasa almazlar diye kim demiş bende cover yoktu gittim bastırdım aldılar kırmadan
  • Ben de eski dizaynı daha çok seviyorum ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchantedd

Bu konuyu gördükten sonra gaza geldim bende. Önce internetten coverları buldum, kendime göre düzenledim. Sonra bugün Kadıköy'e gidip bastırdım. Sonuç beklediğimden güzel oldu. Tanesi 70 kuruştan 11 tane oyun için bastırdım. Kağıt olarak ve baskı olarak çok kaliteliydi. Örnek olarak Uncharted 2 için bastırdığım coverı koyuyorum.

Cover fotoğraftakinden daha güzel duruyor. Çekerken elim titremiş sanırım biraz.

aboooow hocam adres ver gideyim nerde nasıl bastırdın hangi siteden buldun ?

• Ne fark eder ya bırakın şöyle saçma şeyleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Ne fark eder ya bırakın şöyle saçma şeyleri.

Kutulu arşiv "forever"

Spotçuların oyunları koydukları kutuların bazılarında solda "Blu-ray" sağda "Playstation 3" yazıyor. Bu doğru olan.
    Ama çoğu oyunuda sadece sağda "Blu-ray" yazan kutulara koyuyorlar, bu kutularda "Playstation 3" yazmıyor.
    Mesela şu Ps3 oyununun kutusunun üst taraflarında solda "Blu-ray" sağda "Playstation 3" yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Ne fark eder ya bırakın şöyle saçma şeyleri.

Kutulu arşiv "forever"

Spotçuların oyunları koydukları kutuların bazılarında solda "Blu-ray" sağda "Playstation 3" yazıyor. Bu doğru olan.
    Ama çoğu oyunuda sadece sağda "Blu-ray" yazan kutulara koyuyorlar, bu kutularda "Playstation 3" yazmıyor.
    Mesela şu Ps3 oyununun kutusunun üst taraflarında solda "Blu-ray" sağda "Playstation 3" yazıyor.

kutu ya gerek yok zaten kutulu alıp sadece cover ı değiştiricem

• quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

quote:

Orijinalden alıntı: Enchantedd

Bu konuyu gördükten sonra gaza geldim bende. Önce internetten coverları buldum, kendime göre düzenledim. Sonra bugün Kadıköy'e gidip bastırdım. Sonuç beklediğimden güzel oldu. Tanesi 70 kuruştan 11 tane oyun için bastırdım. Kağıt olarak ve baskı olarak çok kaliteliydi. Örnek olarak Uncharted 2 için bastırdığım coverı koyuyorum.

http://img542.imageshack.us/img542/3630/20120709152842.jpg

aboooow hocam adres ver gideyim nerde nasıl bastırdın hangi siteden buldun ?

Kadıköy'de Yazıcıoğlu'nun ilerisinde bir yerde bastırdım. Cemil Copy Center adı. Buradan sitesine ulaşabilirsin. Birazdan kutunun daha detaylı fotoğraflarını çekerim istersen.

Coverları ilk mesajda dediğin covergalaxy.com ve thecoverproject.net, console-covers.com gibi sitelerden buldum. Bazılarını PS ile kendim düzenledim. Hatta bazı oyunların coverlarının arka kısımlarındaki görselleri bile bulup bastırdım. Aradığın bir oyun varsa ben de yardım etmeye çalışırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.