Şimdi Ara

oyun için çift klavye bağlamak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun için bir bilgisayara iki klavye bağlamak mümkün mü?Birini usb dönüştürücü kullanarak takmayı düşünüyorum.
    amacımız tek bilgisayardan winning eleven ve pes oynayabilmek.

bilen arkadaşların cevaplarını bekliyorum

• ben mümkün deil diye biliyorum
  • Bir usb bir birde normal takılıyor....
    king of fighters mı oynucan.
  • takılır takılmasına da bilgisayar farklı iki klavye olarak algılayamayabilir
  • fifa,winning elewen,pes gibi futbol oyunları oynıyabilmek için ikinci klavye yerine joystick mi kullanıcaz illa bunu öğrenmek istiyorum

ikinci klavyeyi görmez mi usb den bilen yok muuu
  • 2 Klavye bağlayabilirsin fakat ikiside aynı işlemleri yapar. Karşılıklıoyun oynayabilmeniz için joystic kullanabilirsin.
  • 2 klavye bağlama fikri, cogu kişinin aklına gelmiştir, ancak hemen ardından gelen ve curanın dediği gibi çakışma olayıi bu fikri tarihe gömmüştür, anlatabildim mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • klavyeler için driver olayı olsa, bir üretici üşenmeyip 2. klavye için driver çıkarsa mümkün gibime geliyor..belkide vardır böyle bir driver..
  • cidden pes için süper olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frostbite

takılır takılmasına da bilgisayar farklı iki klavye olarak algılayamayabilir

aynen böyle. ikisi de çalışır ama aynı işi görürler. tek klavye gibi yani.
  • Bilgisayarlar çok ilerledi ama sonuçta mantığı gereği sadece 1 tane kalvye bağlanabilir.
  • İki klavye yada iki fare bağlamak mümkün hatta ikiside usb yada biri usb biri ps2 olabilir.. Ama windows bunu tek olarak görür yaani ikiside aynı işi görüyor ve aynı komutları işliyor...

windowsta iki klavye ayrı ayrı olsa bile bu yetmez mantık olarak oyununda bunu desteklemesi lazım .... Yaani oyun kontrollerinden her kontrol için değişik klavye seçilmesi lazımdır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: goktug82

cidden pes için süper olur

pes klavyeyle oynanır mı yaw, bi joypad al..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zekk

quote:

bence süper oluyo kalvyeyle tuşları ayarlamışım istediğim gibi her şey elimin altında bide pad le oynayınca parmaklarımın içlerini bi süre sonra hissetmiyom

• quote:

quote:

quote:

bence süper oluyo kalvyeyle tuşları ayarlamışım istediğim gibi her şey elimin altında bide pad le oynayınca parmaklarımın içlerini bi süre sonra hissetmiyom

Her gülün dikeni vardır olur o kadar

• quote:

quote:

quote:

güzelliği orda işte, sinirini alıyo..

• 2 klavye takarsın ama aynı marka ise çakışır..zaten çakışmasada işe yariyacağını tahmin etmiyorum
  • bunu bir çok arkadaş gibi bende düşünmüştüm bendeki sorun şuydu bilgisayarda hem oyun oynuyorum hem yazı (metin )işleri yapıyorum oyun oynarken yumuşak tuşlu klavye beni sinir ediyor tepki süresi yavaş
    kalıyor başarılı olamıyorsunuz fakat bu klavye yazı işlerinde süper bir tanede sert tuşlu klavyem var bu senelerdir bana oyunlarda hizmet ediyor müthiş sağlam klavye haliyle biraz sert tam oyun için... bu sebepten dolayı hep bilgisayara çift klavye takmak istemişmdir...
  • 2 klavye mümkün. ama sadece konami oyunlarında oynayabilirsin. çünkü o oyunlarda birden fazla donanım kabul ediyor. ben de pes oynuyorum. 2 tane joistikle :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.