Şimdi Ara

Ps3 Cover ları basmak mümkün mü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mesela şimdi bende kutusuz coversız PES 2012 var. ona kutu ayarlamıştım blu-ray kutusu filmden alıp resimdeki gibi. bu kutuya uygun pes 2012 cover'ı bulabilirmiyiz anlayan yardım ederse?

benimde amacım arşiv yani öyle boş kutuda durmasın en çok oynadığım oyun :) kutu şudur evdeki önemsiz bir filmden aldım :)

Ps3 Cover ları basmak mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchantedd

quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

quote:

Orijinalden alıntı: Enchantedd

Bu konuyu gördükten sonra gaza geldim bende. Önce internetten coverları buldum, kendime göre düzenledim. Sonra bugün Kadıköy'e gidip bastırdım. Sonuç beklediğimden güzel oldu. Tanesi 70 kuruştan 11 tane oyun için bastırdım. Kağıt olarak ve baskı olarak çok kaliteliydi. Örnek olarak Uncharted 2 için bastırdığım coverı koyuyorum.

http://img542.imageshack.us/img542/3630/20120709152842.jpg

Cover fotoğraftakinden daha güzel duruyor. Çekerken elim titremiş sanırım biraz.

aboooow hocam adres ver gideyim nerde nasıl bastırdın hangi siteden buldun ?

Kadıköy'de Yazıcıoğlu'nun ilerisinde bir yerde bastırdım. Cemil Copy Center adı. Buradan sitesine ulaşabilirsin. Birazdan kutunun daha detaylı fotoğraflarını çekerim istersen.

Coverları ilk mesajda dediğin covergalaxy.com ve thecoverproject.net, console-covers.com gibi sitelerden buldum. Bazılarını PS ile kendim düzenledim. Hatta bazı oyunların coverlarının arka kısımlarındaki görselleri bile bulup bastırdım. Aradığın bir oyun varsa ben de yardım etmeye çalışırım.

Cover sorunum yok hocam cs5le yapiyorum kendim ama basmasi sorun iste rica etsem birz daha resim atar misin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz
    Cover sorunum yok hocam cs5le yapiyorum kendim ama basmasi sorun iste rica etsem birz daha resim atar misin ?

Uncharted 2
     Ps3 Cover ları basmak mümkün mü ?  Ps3 Cover ları basmak mümkün mü ?

Little Big Planet 2 (Oyunun PAL olarak coverını bulamadım. bende bulduğum bir resmi düzenleyerek kendime cover yaptım. Kutu Dirt 3'ün kutusu. O 9/10 ondan yazıyor orada. Dirt 3 şuanda LBP2'nin Platinum kutusunda.)
     Ps3 Cover ları basmak mümkün mü ? Ps3 Cover ları basmak mümkün mü ?

Uncharted 1 (Kadıköy'de kutu bulamadığım için ayrı koydum bunu. Kutu bulursam diğer oyunlarımı da Platinum kutudan kurtaracağım.)
     Ps3 Cover ları basmak mümkün mü ?

inFAMOUS 1 (Aynı şekilde buna da kutu bulamadım.)
     Ps3 Cover ları basmak mümkün mü ? Ps3 Cover ları basmak mümkün mü ?

• Cok saol dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Ne fark eder ya bırakın şöyle saçma şeyleri.

aynen.
  • Takıntıya bak yav allahtan dijital alıyorum mazaallah benimde böyle takıntılarım olabilirdi. Düşünün yani elimde 16 oyun var 1 i kutulu
  • arşiv yapsaydınız anlardınız.kadıköy uzak olmasa bende giderdim de istanbulun bi ucundan diğer ucuna gitmek uzun iş :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: necroph

arşiv yapsaydınız anlardınız.kadıköy uzak olmasa bende giderdim de istanbulun bi ucundan diğer ucuna gitmek uzun iş :(

Evde basacam bende sirf bu yuzden

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.