Bildirim
Ps3 Cover ları basmak mümkün mü ? (2. sayfa)
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Enchantedd
quote:
Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz
quote:
Orijinalden alıntı: Enchantedd
Bu konuyu gördükten sonra gaza geldim bende. Önce internetten coverları buldum, kendime göre düzenledim. Sonra bugün Kadıköy'e gidip bastırdım. Sonuç beklediğimden güzel oldu. Tanesi 70 kuruştan 11 tane oyun için bastırdım. Kağıt olarak ve baskı olarak çok kaliteliydi. Örnek olarak Uncharted 2 için bastırdığım coverı koyuyorum.
http://img542.imageshack.us/img542/3630/20120709152842.jpg
Cover fotoğraftakinden daha güzel duruyor. Çekerken elim titremiş sanırım biraz.
aboooow hocam adres ver gideyim nerde nasıl bastırdın hangi siteden buldun ?
Kadıköy'de Yazıcıoğlu'nun ilerisinde bir yerde bastırdım. Cemil Copy Center adı. Buradan sitesine ulaşabilirsin. Birazdan kutunun daha detaylı fotoğraflarını çekerim istersen.
Coverları ilk mesajda dediğin covergalaxy.com ve thecoverproject.net, console-covers.com gibi sitelerden buldum. Bazılarını PS ile kendim düzenledim. Hatta bazı oyunların coverlarının arka kısımlarındaki görselleri bile bulup bastırdım. Aradığın bir oyun varsa ben de yardım etmeye çalışırım.
Cover sorunum yok hocam cs5le yapiyorum kendim ama basmasi sorun iste rica etsem birz daha resim atar misin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Cok saol dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35
Ne fark eder ya bırakın şöyle saçma şeyleri.
aynen. -
Takıntıya bak yav allahtan dijital alıyorum mazaallah benimde böyle takıntılarım olabilirdi. Düşünün yani elimde 16 oyun var 1 i kutulu -
arşiv yapsaydınız anlardınız.kadıköy uzak olmasa bende giderdim de istanbulun bi ucundan diğer ucuna gitmek uzun iş :( -
quote:
Orijinalden alıntı: necroph
arşiv yapsaydınız anlardınız.kadıköy uzak olmasa bende giderdim de istanbulun bi ucundan diğer ucuna gitmek uzun iş :(
Evde basacam bende sirf bu yuzden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X