Şimdi Ara

Playstation'ı satacağım sıfırlamak yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski playstation'ımı satacağım. Psn hesabı, oyun falan vermeyeceğim. Psn hesabını yeni makinemde kullanacağım. Eski makinede sadece "Tam sıfırlama" işlemini yapsam bütün bilgiler istediğim gibi silinir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Deactivation yapman lazım. Video aşağıda

• quote:

Orijinalden alıntı: Playstation5

Deactivation yapman lazım. Video aşağıda

Hocam keşke konuyu daha önce açsaymışım. Dün tam sıfırlama yaptım. Girip baktığımda hiçbir kullanıcı, hesap falan yoktu.

• eduyardo E kullanıcısına yanıt
    Videoyu tam izlediniz mi? internet üzeriden yapabilirsiniz. Video da 1:07'ye gelin. Orada anlatıyor. PC den internet sayfasına girip hesabınızla giriş yapıyorsunuz sonrada altta other settings den girip ne varsa de aktive yapıyorsunuz.
  • quote:

Videoyu tam izlediniz mi? internet üzeriden yapabilirsiniz. Video da 1:07'ye gelin. Orada anlatıyor. PC den internet sayfasına girip hesabınızla giriş yapıyorsunuz sonrada altta other settings den girip ne varsa de aktive yapıyorsunuz.
    Anladım hocam teşekkür ederim. Bilgisayara geçince yapacağım. Ancak dün makineyi sıfırlamıştım. Yine de mi bu videodaki işlemleri yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eduyardo -- 14 Nisan 2020; 14:22:19 >
    PM yani özel mesajım kapalı. Buradan yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation5 P kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim öncelikle.

Şimdi olayı en baştan anlatayım size. Ben 1 tane fat kasa ps4 aldım yeni. Psn hesabı açtım 3-4 gün kullandım. Sonra garantili ucuz bir ps4 slim buldum. Fat kasayı satmadan ps4 slimi aldım. Fat kasaya tam sıfırlama yaptım. Sonra slim kasaya psn ile bağlandım ve şu an onu kullanıyorum. Hatta şu an oyun iniyor. Fat kasayı da satacağım. Olayı böyle özetliyeyim. İlk defa konsolum oldu da bayağı bilgisizim. Fat kasada hiçbir şey kalmamasını istiyorum Psn hesabı sadece bana ait olsun, oyunlarda kardeşlik yapmayı bile düşünmüyorum hatta.
    Sıfırlama yaptığım için işlemi farklı şekilde yapmam gerekir mi yoksa videoyu birebir uygulayayım mı? Hesabı şu an slim kasada kullanıyorum bu işlemleri yaparsam onu etkiler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eduyardo -- 14 Nisan 2020; 14:54:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Estağfurullah bir şey yapmadım. Siz psn hesabınızla internette giriş yapın aşağıdaki ekran gibi ilerleyin bakın kaç adet makine aktif yani kayıtlı? Kaç adet PSN hesabınız varsa hepsiyle deneyin içimiz rahat olsun

Playstation'ı satacağım sıfırlamak yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 14 Nisan 2020; 17:36:23 >

• quote:

Estağfurullah bir şey yapmadım. Siz psn hesabınızla internette giriş yapın aşağıdaki ekran gibi ilerleyin bakın kaç adet makine aktif yani kayıtlı? Kaç adet PSN hesabınız varsa hepsiyle deneyin içimiz rahat olsun

1 tane hesabım var hocam. Onda da dediğiniz yere girerek baktım sadece 1 yere kayıtlı. O da kullandığım makine zaten. Teşekkür ederim yardımınız için.

Süper haber. İyi oyunlar
  • quote:

Süper haber. İyi oyunlar
    Teşekkürler size de iyi oyunlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.