Şimdi Ara

iPhone 4'te pc ye bağlarken 'bu bilgisayara güvenme' dedim. Nasıl değiştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımın internetini iPhone 4 (iOS 7.1.2) telefonla sağlıyorum. Dün telefonu kabloyla bilgisayara bağladığımda telefon ekranına daha önce hiç görmediğim bir bildiri geldi;

"Bu bilgisayara güven"

"Güvenme"

Tam o sırada bilgisayarda çok virüs olduğundan ben de virüs koruma programını değiştiriyordum. Bu ileti ile ilk defa böyle bir zamanda karşılaştığım için belki telefona virüs bulaşır diye güvenme seçeneğini işaretledim. Şimdi bilgisayar temiz ama artık telefon kablosunu bağladığımda ağ bağlanmıyor.

Acaba daha önce koyduğum bu engeli nasıl kaldırabilirim?

Teşekkürler..

• Benimde başıma gelmişti böyle birşey bende sizi aydınlatayım belki sizdede olur. Farkı kablo ile bilgisayarızın farklı USB portuna takarak telefonu kapatıp açın. Telefon başladığında tekrardan soruyu soracaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkür derim. Dediğiniz gibi kabloyu da girişi de değiştirdim ama yapamadım.

Telefon ayarlarında fabrika ayarlarına geri dön diye bi seçenek vardı heralde. Bu işe yarayabilir mi? Yalnız telefon jailbreak'li. Jailbreak de gider mi ya da programlar silinir mi?

Teşekkürler..
  • drill D kullanıcısına yanıt
    Gider ve silinir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de altta bilgisayar adı var ordan ayarları değiştir de ilk çıkan yerde bilgisayar tanımı yazan yerde ki ismi değiştir daha sonra ağ kimliği yazanın hemen altındaki değiştir den de ismi değiştir zaten restart atılsın diye söyler onayla sonra teli tak gene güvenilsin mi diye sorar bu sefer aman dikkat et güven de :)

Tamamı alıntıdır. İşe yarar mı bilmem. Dene istersen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: drill

Cevap için teşekkür derim. Dediğiniz gibi kabloyu da girişi de değiştirdim ama yapamadım.

Telefon ayarlarında fabrika ayarlarına geri dön diye bi seçenek vardı heralde. Bu işe yarayabilir mi? Yalnız telefon jailbreak'li. Jailbreak de gider mi ya da programlar silinir mi?

Teşekkürler..

Silinir diyene bakma. Jailbreak varken telefonu sıfırlama seçeneğini kullanamazsın sıfırlamaz elmada takılır.

Bu arada cevabın da burada:

If you accidentally tapped “Don’t Trust”, you’ll get the Trust alert each time you connect the device to the PC. If the Trust alert doesn’t display, restart your PC and re-connect the device. If you are running iOS 8 and the Trust alert still doesn’t appear, navigate to Settings > General > Reset > Reset Network Settings, then re-connect the device.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twenty.One.Pilots -- 14 Şubat 2015; 9:55:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

Birader bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de altta bilgisayar adı var ordan ayarları değiştir de ilk çıkan yerde bilgisayar tanımı yazan yerde ki ismi değiştir daha sonra ağ kimliği yazanın hemen altındaki değiştir den de ismi değiştir zaten restart atılsın diye söyler onayla sonra teli tak gene güvenilsin mi diye sorar bu sefer aman dikkat et güven de :)

Tamamı alıntıdır. İşe yarar mı bilmem. Dene istersen :)

Söylediklerinizi yaptım. Hem de sizden bir sonra tavsiye veren arkadaşın tavsiyesiyle beraber ama olmadı. :(

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drill -- 15 Şubat 2015; 5:47:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 6

quote:

Orijinalden alıntı: drill

Cevap için teşekkür derim. Dediğiniz gibi kabloyu da girişi de değiştirdim ama yapamadım.

Teşekkürler..

Silinir diyene bakma. Jailbreak varken telefonu sıfırlama seçeneğini kullanamazsın sıfırlamaz elmada takılır.

Bu arada cevabın da burada:

If you accidentally tapped “Don’t Trust”, you’ll get the Trust alert each time you connect the device to the PC. If the Trust alert doesn’t display, restart your PC and re-connect the device. If you are running iOS 8 and the Trust alert still doesn’t appear, navigate to Settings > General > Reset > Reset Network Settings, then re-connect the device.

Söylediklerinizi yaptım ama olmadı. "Ağ ayarlarını sıfırla" seçeneğinin iki üstünde "Tüm ayarları sıfırla" seçeneği var. Faydası olur mu acaba?

• mecbur deneyeceksin herşeyi, sıfırla bakalım ne olacak
  • windows da yeni kullanici ac.

• Çok şükür oldu :)

Windows 8.1 var bende. Buna göre anlatıyorum. Diğer arkadaşlar kendi menülerinden bulur heralde.

Buyrun;

1) Ekranın sağ altına gelip Ayarlar diyoruz.
    2) Bilgisayar ayarlarını değiştir.
    3) Yeni bir ekran gelecek. Menünün en üstünde Bilgisayar ve Cihazlar var. Tıklıyoruz.
    4) Cihazlar diyoruz.
    5) Diğer Cihazlar başlığının altında Apple Mobile Device Ethernet var. (Telefon takılı durumdayken görünüyor.) Burasının altında "Düzgün çalışmıyor" gibi bir ifade oluyor. Mouse imlecini buraya yaklaştırınca Kaldır seçeneği beliriyor. Kaldır diyoruz ve telefonun kablosunu çıkarıp yeniden takıyoruz (Bilgisayar ya da telefonu yeniden başlatmaya bile gerek yok). Kabloyu yeniden takınca (internete bağlı olmalısınız) daha önceden kaldırmış olduğumuz bozuk ethernet sürücüsü çalışır haliyle yeniden yükleniyor.

Bu kadar..

Cevap yazan arkadaşların hepsine teşekkür ederim.

iPhone 4'te pc ye bağlarken 'bu bilgisayara güvenme' dedim. Nasıl değiştirebilirim? iPhone 4'te pc ye bağlarken 'bu bilgisayara güvenme' dedim. Nasıl değiştirebilirim? iPhone 4'te pc ye bağlarken 'bu bilgisayara güvenme' dedim. Nasıl değiştirebilirim? iPhone 4'te pc ye bağlarken 'bu bilgisayara güvenme' dedim. Nasıl değiştirebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drill -- 28 Şubat 2015; 20:32:35 >

Çözümü yazman iyi olmuş ihtiyacı olan biri okur
    Gözün aydın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.