Şimdi Ara

İ20 , Corolla , Berlingo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: anyhill

Ben Corolla siparişi vermiştim dediğim gibi, ancak Corolla alsaydım i20 almadığıma daha çok pişman olurdum. Şu an bir i20 sahibi olarak Corolla alamadığıma üzülmüyorum çünkü i20 de gayet konforlu. Corolla tercihimdeki tek etken C sınıfı olması ve iç mekan/bagaj genişliği idi . i20 'de olmayan şeyler bunlra. Dediğiniz gibi Corolla'da olmayan şeyler ise; malzeme kalitesi olarak bir Toyota gibi hissettirmemesi (bana göre i20 daha oturaklı iç mekanda), donanım olarak yetersizliği ve en mühimi otomatik şanzımana sahip olmayışı.

ŞEhir nüfusunun sürekli arttığı bir dönemdeyiz, şehirlerdeki kalabalık araç sayısı ve yetersiz park alanlarını da dikkate alarak ben B sınıfı bir otomatik HB araç almak istedim. 8 yıldır aracım var, ilk 4 yıl 1.6 benzinli veya dizel motorlu araçlara bindim, 4 yıldır da 1.4 otomatik benzinlilere biniyorum. Hızı seven ve çekişe önem veren biri olmama rağmen bu 4 yılda nihayet bu "çekmeme" durumunu kanıksadım sanırım. Trafikte çok sakin gitmek benim için artık hızlı gitmekten daha keyif veriyor. Yada alıştık diyelim bilmiyorum Siz de alışırsınız diye düşünüyorum.
    aynı şeyleri düşünüyoruz. bende sizin ile yakın unsurları eksi olarak kabul ediyorum.corolla eğer tam otomatik olsaydı hiç sorgulamaz toyota alırdım fakat cvt şanzuman ve fiyatı fazlaca yüksek.Fiyat arttıkca otomatik olarak biraz daha ekleyip şunu alabilirim'ler ortaya çıkıyor.

şehir nufusu haklısınız ve şehir nufusu değil genel olarak nufus artıyor.benim de aynı süreler zarfında aracım oldu.şehir içinde hız yapmak zaten mumkun olmayan bir durum gerek hız limitleri gerek ise radarlar hız yapınca pek olumlu karşılayan şeyler değiller.otomatik çok çok rahat.bunu açık olarak soyluyorum.fakat şehir dışında bir b sınıfı araç c sınıfı konforunu vermiyor . ben de yavaş kullanıyorum aracı şehirde.hız gereksiz geliyor fakat o gücü de bir yerlerde istiyorum. ozellikle şehir dışında bir rampaya gelince aracın çeyrek gaz ile veya yarım gaz ile rahat çıkmasını istiyorum.

i20'nin çekici yanı otomatiğinin istediğim tarzda bir otomatik şanzuman olması ve panaromik cam tavan ile açıkcası çok güzel olması aracın.

şuan b sınıfı kullanıyorum park etmek ve sokaklara girip çıkmak çok rahat ve şehir dışında da bir c sınıfı kadar olmasa da bir konfor sunuyor.
    umarım yorucu olmuyorum çünkü epey sorularım oluyor sizlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Bence fiyatı çok yüksek değil corolla dan daha dolu . Yinede bir fiyat al
    Son olarakta egea var

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim.egea düşünmüyorum.
    corolla marka model algısından dolayı ve motorunun gücünden dolayı ilgimi çekiyordu.opel markasına pek sıcak değilim.
    sanıyorum ki i20 ye yöneleceğim.her iki araçla da bir test sürüşü yapmam gerekiyor mutlaka.Fakat .opel'i de inceleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇağrıAktaş

teşekkür ederim.egea düşünmüyorum.
    corolla marka model algısından dolayı ve motorunun gücünden dolayı ilgimi çekiyordu.opel markasına pek sıcak değilim.
    sanıyorum ki i20 ye yöneleceğim.her iki araçla da bir test sürüşü yapmam gerekiyor mutlaka.Fakat .opel'i de inceleyeceğim.

Alıntıları Göster
    Opelde 1.4 t ye bak umarim istediğin aracı bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.