Şimdi Ara

i20'den Astra J'ye geçilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben de dediğim gibi arabadan memnunum ama biraz daha iyi geçiş için böyle bir fikre kapıldım. 1.4 otomatiğin eksiğini performans olarak yaşamadım deneyimlemek ve kullanmak önemli bence hocam.
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Şu davlunnbazları yapamamışlar çamurlulardan çok ses geliyor

Kar yağdığı zaman kara ⛄ sürttüğü zaman tüm ses içerdeydi .aşırı derecede..

Eski kasadan bile bu kadar ses gellmiyordu.

Bide şu elektirikli eps direksiyon sıkıntı senelerdir yapamadılar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Şu davlunnbazları yapamamışlar çamurlulardan çok ses geliyor

Kar yağdığı zaman kara ⛄ sürttüğü zaman tüm ses içerdeydi .aşırı derecede..

Eski kasadan bile bu kadar ses gellmiyordu.

Bide şu elektirikli eps direksiyon sıkıntı senelerdir yapamadılar .

Yeni Corsa da leş olduğuna gore o zaman fiesta

• quote:

Orijinalden alıntı: _Saint_

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Neye göre çok kötü aydınlatırmısın beni.. nasıl bir kötü arabaya biniyorum merak ettim?

Boş boş konusuyorlar hocam. Yaş ortalamasinin yerlerde oldugunu unutmayalim. Kasası ağır cart curr der gelir simdi. Begendikleri kibrit kutusu polonun cikalı 10 yil olacak az kaldi.

1.4 benzin 1.6 benzinli 1.3. Dizel 1.2 benzinli en son 1.25 hyundai aldım gayet de memnunum anlamıyorum bu insanları

Skoda modelleri hakkında yaptığım bir yoruma "reklamlar" diye lüzumsuz bir ileti atmıştın, şimdi bakıyorum kaç Hyundai sahibi olduğunu belirtmişsin sen de.

Reklamlar diyelim mi, lüzumsuz mu olur?

Bu arada Hyundai iyidir, boşver bazen ben de anlamıyorum garip ileti atan insanları.

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Onunda kıçı başı ayrı oynuyor o hiç olmaz

• Önceki aracım Astra J 1.4 Turbo ydu, i20 1.2 yi de test etmiştim.

Kullandığım i20 yerli üretimdi ve bildiğim kadarıyla yerli üretimlerin yalıtımları ithallere göre daha iyileştirilmiş, bunu kullanırken farketmek de mümkün; araç rahat kullanılıyor ve sınıfına göre yalıtım düzeyi başarılı.

Turbo Astra ya geçerseniz en başta performans, sonrasında ise özellikle yüksek hızlarda otoyol kullanımlarında yol tutuş hissini beğeneceğinizi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

quote:

quote:

Neye göre çok kötü aydınlatırmısın beni.. nasıl bir kötü arabaya biniyorum merak ettim?

Boş boş konusuyorlar hocam. Yaş ortalamasinin yerlerde oldugunu unutmayalim. Kasası ağır cart curr der gelir simdi. Begendikleri kibrit kutusu polonun cikalı 10 yil olacak az kaldi.

1.4 benzin 1.6 benzinli 1.3. Dizel 1.2 benzinli en son 1.25 hyundai aldım gayet de memnunum anlamıyorum bu insanları

Skoda modelleri hakkında yaptığım bir yoruma "reklamlar" diye lüzumsuz bir ileti atmıştın, şimdi bakıyorum kaç Hyundai sahibi olduğunu belirtmişsin sen de.

Bu arada Hyundai iyidir, boşver bazen ben de anlamıyorum garip ileti atan insanları.

O konu harbi reklamdı ama. Herneyse. Yazdığımı okumuşsun ama anlamamişsın. Benim sahibi olarak 1 tane hyundaim oldu. Şu anki imzamdaki arac. Diğer motor modelleri farkli marka ve araçlar.

İyi yada kötü bu kişinin beklentisine göre değişir bende bunu merak edip araya girdim cevaptan çok polemik çıktı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

quote:

quote:

O konu harbi reklamdı ama. Herneyse. Yazdığımı okumuşsun ama anlamamişsın. Benim sahibi olarak 1 tane hyundaim oldu. Şu anki imzamdaki arac. Diğer motor modelleri farkli marka ve araçlar.

İyi yada kötü bu kişinin beklentisine göre değişir bende bunu merak edip araya girdim cevaptan çok polemik çıktı.

Neyse ki Hyundai lerin iyi olduğu konusunda hemfikiriz!

• hayır diyen çıkmaz. foruma göre ne kadar büyük o kadar iyi. ancak bu değişimle sorunlu bir araç alma ihtimalinizi unutmayın. iç hacmi de çok geniş olmayan bir araçtır astra. size güzel sürüş keyfi verecek ama değer mi derseniz, aracınız 8100 km de sıfırdan alınmış olmasa değer derdim. İ20 den ne açılardan memnun değilsiniz onu belirleyin. sonra o kriterlere göre karar verin.
  • i20 sınıfında iyi bir araç ama astra j de bir ust sınıfta iyi bir araç
  • Bana göre i20 nin tek eksiği otomatik şanzımandan kaynaklanan yakıt tüketimi eğer sizi rahatsız etmiyorsa i20 gayet iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağırlıklı trafikte kullanıyorsanız çok aşırı fark etmez ama genel anlamda değeceğini düşünüyorum. i20 sınıfının üzerinde bir konfora sahip ama c sınıfı astra kadar iyi değil. i20'e salladıklarına bakmayın, gayet güzel araba.

• Bi tüp taktır paşa paşa kullan

• quote:

1.4 otomatik vites doğru yoğun trafikte çok yakıyor. Ancak uzun ömürlü bir motor olduğunu atlamayın. Lpg ile çok yeterli değerlere inebilirsiniz kaldiki cok trafik olmayan bir ilde gerek te olmayabilir. 100 bg lik aracın nesi gitmiyor? Turbo bebzinli bir araçla ivme olayını bununla kıyaslamak dogru olmaz. Ama yokuşta felan her türlü gidiyor.

Kasis olayına da hayret ettim. B sınıfı bir araç ne kadar yüksek olabilir ki? Bu arada i20 b sınıf araç bundan haberiniz var deilmi?

Hocam hem 1.4 otomatik hem de 1.2 manuel kullandım. 1.2 performans olarak beni çok şaşırttı. Hatta babam gibi 1.2 araba mı olur diyen adamın bile tekrar ruhsata bakmasına sebep oldu. B sınıfı araç için çok güzel bir motoru ve yakıt tüketimi var bence. Bin bir hafta kullandım lpg ye gerek bile yok bence. Astra j 1.4t den çok keyif alırsınız. Bence geçmekte fayda var :)

• Astra j 1.4T kullan sonra şu geçmeye gerek yok diyenlere bir tarafınla gülersin.

• Geçilir. Bende Punto evo 1.3 Mjet kullanıyordum. j kasa 1.6 136 lık aldım. İyi ki de geçmişim. Geçilmez diyenleri dikkate almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

Geçilir. Bende Punto evo 1.3 Mjet kullanıyordum. j kasa 1.6 136 lık aldım. İyi ki de geçmişim. Geçilmez diyenleri dikkate almayın.

Yeni kasa i20 ile punto evoyu kıyaslamayalım bence

Aynı sınıf olmalarına rağmen arada ciddi farklar mevcut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Geçilebilir gerçeğini değiştirmiyor ama değil mi?

Ben yaşadığım deneyimi paylaştım. Benim durumumda olup geçmeyi düşünenler için düşüncemi de belirttim.

Punto ile yeni i20 kıyası tabi ki farklı olacaktır. Sonuçta biri 2015 model araç diğeri 2011 model araç. Lakin bu farklar Astranın yanında çerez kalır orası ayrı.
  • konu hort olacak ama arkadaşlar bende şu an i20 2015 1.4 crdi 90 ps var bende aracımı satıp astra j 2012-2013 1.3 cdti dizele geçmeyi düşünüyorum malum segment farkı en büyük nedenim ama şöylede bir korkum var yeni kasa i20 240 nm tork 90 beygir ile 1.3 cdti 190 nm tork 95 ps arasında dağlar kadar fark olmayacağını dusunuyorum performans konusunda zaten yeni i20 de 1300 küsür kilo gayet ağır yani uzun yolda acaba nasıldır diye merak ediyorum sizce bu değişim mantıklı olurmu yoksa bendeki gereği olmayan boş bir hevesmi ?
  • I20 yi kaca koyucaksin ilana hocam. Piyasasi nedir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.