Şimdi Ara

I2C ile ses entegresi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lozzik -- Feyzee ---- arkadaşlar ne kadar art niyetlisiniz böyleeee

nerden geliyor bu düşmanlık

adam çözüm getirmeye çalışmış sizin yaptığınız karalamak tan başka bir şey değil madem iyi biliyorsunuz meseleyi buyrun çözün...

boş boş konuşup topiği kirletmeyin bari

kusura bakma ePerseus yazmayacaktım birşey ama dayanamadım
  • arkadaş aynen şöyle diyor: "... ama bi turlu pic16f628 ile haberleştiremedim..."

628 de haberleşme USART ile yapılmıyormu arkadaşım aklına gelmediyse bu senin sorunun. artı USARTla yaparsan sorun yaşarsın dedim çünki USARTın start ve stop bitini engellemenin bir yolu yok zaten anlamıda yok artı TDA.. nın CLK ve DATA giriş olduğunuda yazmıştım eğer o mesajımı oraya kadar okuduysan hatırlayacaksın hatta senin I2C protokolu dediğin şeye bu bir bus tır ve bu bus arasında haberleşen elemanlar arasında protokol vardır dedim hatta verdiğin adreste aynen şöyle başlıyordu "I2C bus events" heralde bu çok iyi bildiğin I2Cnin protokol değilde bus olduğunu öğrenince yıkıldın, olabilir, sorun değil gururla söylediğin gibi öğreniyorsun öğrenmeyede devam et sor soruştur, olmazsa PM at sorun değil ama yeterki şu niyetini bir değiştir. bu arada benimle uğraş diye sana para vermiyorum arkadaşım uğraşma bırak peşimi zaten hepsinde sonun hüsran oluyor. üzülmeni istemiyorum ok? bu arada benden aldığın PIC kodlarını umarım işine yaramıştır niye senin gibi birine gönderdim şaşıyorum zaten kendime...

• merhabalar...
    Arkadaşlar ben de kesin bilmediğim bir konuya dalacağım , hatam olursa affola...
    Philips in bir RF entegresi I2C ile kontrol ediliyordu. PIC işleri ile uğraşan bir dostuma , bu entegreyi çalıştırabilirmisin PIC ile dedik. O da 16F84 kullanarak ve netten hazır bir I2C bloğu indirerek bu işi bitirdi ve 2 saat bile sürmedi. Ancak belirtmem gereken bence önemli bir nokta var : C kullanarak yazılımı yapıyor. Belki işinize yarayabilir diye bahsetmek istedim.
    Hepimiz hata yapabiliriz... tartışmaya girmemeye çalışırsak , daha verimli olabileceğimizi düşünüyorum. Birbirimizle karşılıklı oturup konuşamadığımız bir ortamda olduğumuzdan , her an yanlış anlaşılabilmek mümkün.
    ePerseus arkadaşım , sorunu çözemedi iseniz , bir-iki gün içerisinde arkadaşımdan yardım isteyebilirim sizin için.
    Saygılar.
  • merhaba arkadaslar,ben tda7313 entegresini çalıstırmak istiyorum.probasic biliyorum,az sayılacak düzeyde. i 12c haberlesmesi hakkında bilgi edinmek istiyorum,menüleri nasıl olusturabilirim..yardımcı olursanız sevinirim.
  • https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/994901/b26cc8dc-250b-4edb-80f2-773eb30f757c.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesme-ali -- 19 Haziran 2013; 22:36:17 >
  • Merhaba arkadaslar,bende tda7318 12c protokolünü öğrenmeye calıısıyorum probasic kullanıyorum. ,problem yazadığım kısım loudnes kontrolünü yapamadım.loudness on konuma getirdiğimde ses kesiliyor.loudnes kontrolu nasıl yapılıyor.tda7313 te bulunan input girisleride loudnes on olarakta denedim sonuc aynı sekilde ses kesiliyor.loudnes nasıl olacak birtürlü çözemedim.yardımcı olursanız sevinirim.

https://store.donanimhaber.com/d9/01/81/d901813f31d5cc59a9b5d6c0e038fba1.JPG
     I2C ile ses entegresi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.