Şimdi Ara

i3 4170 için en üst seviye ekran kartı nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gtx 750ti or r9 270. Bunlar senin için en iyi seçimler olacaktır. Daha üst kartlarla bu işlemciyi kullanma.
  • 970 veya 290 en ust olmali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Dostum bize test yolla öyle darboğaz varsa. Gtx 970 ile %15 darboğaz yapıyor işlemci gayet iyi. Ve ben gtx 680 ile kullanıyorum %0 darboğaz kafan iyi herhalde
  • Yeni sistem ekonomik ve ileriye dönük olsun istiyorum. Bu yuzden i3 4160 veya 4170 düşündüm. Çoğunluğun dediğine göre beni üzmeyecek bi işlemciymiş. Herkese teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle şehir içine bak görürsün, bu arada video kaydı işlemciye fazladan ne kadar yük bindirir bilmiyorum
    https://www.youtube.com/watch?v=iDrnyJ_hk1c
  • Amd'de r9 280x'in ustune nvidia'da gtx 960'in ustune cikmayin

• İslemci ile uyumlu bir ikili olması acısından gtx 960 öneririm. i3 4160/70 iyi islemcidir güncel ve single thread yönünden de aynı neslin i5/i7'sinden geri kalır yanı yok. Bu tarz single thread odaklı oyunlarda gtx 980 bile sorun degil ama isin icine Bf4 multiplayer falan girince sorun olacagından ideal kart olarak gtx 960 tavsiye edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 13 Eylül 2015; 14:58:04 >
  • Herkese yardimlarindan dolayi cok tesekkür ederim. Çok faydalı oldu benim için. Sağlıcakla kalın arkadaşlar :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.