Şimdi Ara

i3 4170 için en üst seviye ekran kartı nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Paramı hazırladığımda i3 4170 tabanlı bi sistem toplamak istiyorum. İlerde ekran kartı yükseltmesi yapmak istediğimde en fazla hangi nvidia ve amd kartları takabilirim ? Amd ve nvidia markalarından birer örnek verebilir misiniz acaba ? Darboğaz olmayacak şekilde tabiki... Şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: msnhamdi

Arkadaşlar merhaba. Paramı hazırladığımda i3 4170 tabanlı bi sistem toplamak istiyorum. İlerde ekran kartı yükseltmesi yapmak istediğimde en fazla hangi nvidia ve amd kartları takabilirim ? Amd ve nvidia markalarından birer örnek verebilir misiniz acaba ? Darboğaz olmayacak şekilde tabiki... Şimdiden teşekkür ederim

Gtx 970 amd 290 gibi kartları çalıştırır. Ama üstü için bişey diyemem. Ama sana tavsiyem üst düzey kart almayı düşünüyorsan i5 4460 dan aşağı düşme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taş çatlasa R9 280 ve dengi olur bence darboğaz yapmadan çalıştıracağı daha üstü kartlara kısıtlama yapacaktır diye düşünüyorum.
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Hocam gtx 970 falan çalıştırırsa daha ne... Zaten ona dahi bütçem yetmez. maksimum ilerde alabileceğim kart gtx 960 falan olur yani... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: msnhamdi

Hocam gtx 970 falan çalıştırırsa daha ne... Zaten ona dahi bütçem yetmez. maksimum ilerde alabileceğim kart gtx 960 falan olur yani... :)

Sen en fazla hangi kart deyince ////. 960 da fena sayılmaz hani.

• msnhamdi M kullanıcısına yanıt
    gtx 970 hatta 980 bile takılabilir.Üst seviye işlemcilerle aynı fps alınamaz fakat rahatsız edici bir darboğaz söz konusu değil.
  • Gtx960 idealdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam dx 11 bir kenara bırakalım ve dx12 hakkında yorum yapalım günümüzdeki gtx 980 ve r9 390x de dx 12 oyunlarda %5 lik bir darboğaz yaşarsın bu da seni etkilemez.Eğer dx 11 olarak bakarsak en ideal gtx 960,gtx 770,r9 380,r9 280xtir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 10 Eylül 2015; 18:03:53 >
  • Herkese yardımları için çok teşekkür ederim.öğrenci adamım. Para ayarlayinca alacagim sistem mütevazı bir sistem olacak. Ve muhtemelen i3 tabanlı bir sistem olacak. Herkese tekrardan teşekkür ediyorum. Gereken cevapları aldım. Konu kilitlenebilir :)

• Gtx 960/R9 380

Daha üstü darboğaz yapar.

• Bende i3 4160 var 680 ile kullaniyorum neredeyse 960 dengi kart zaten hic bir sorun yok. Gta V i gayet duzgun oynatiyor. F/p icin guzel bir islemci

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Yardiminiz icin Teşekkürler hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: burnerboost

Bende i3 4160 var 680 ile kullaniyorum neredeyse 960 dengi kart zaten hic bir sorun yok. Gta V i gayet duzgun oynatiyor. F/p icin guzel bir islemci

İyiymiş hocam :) peki hocam konuyla çok alakalı bir durum değil ama nasıl bir psu kullanıyorsunuz acaba ?

• msnhamdi M kullanıcısına yanıt
    Corsair VS serisi 650w psu kullanıyorum 12 v kanalından 600w veriyor gayet yeterli.
  • GTX 960
  • r9 280 ile 4160 ,%50 darboğaz yapıyor ve bu çok yüksek bir değer bence değmez 750 ti 260x maximum.
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Yazmadan önce ne içtiniz bilmiyorum ama yazmadan önce biraz düşünüp yazarsan daha iyi olur senin için.
  • her mesajı eksilemisler

gtx 960 bence daha mantıklı. 4GB olan modeli 1050 küsür lira.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx 970 üzeri darboğaz yapar
  • Gtx 960 yada R9 280x olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 11 Eylül 2015; 23:39:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.