Şimdi Ara

i3 560 3.33@4.62 yukarısı için yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • voltaj auto da 1 defa geçti. ikincisinde çakıldı. voltaj 1.55 te geçti. anladığım kadarı ile voltaj auto olunca ani voltaj değişiminden çakılıyor.

yukarısı için uğraştım biraz 1.65v ta 5.00ghz de açıp super pi sonucu aldım 8.5 sn gibi bir skor alabildim sistemi stabil tutmak için süper soğutma lazım birde ekstra voltaj vermek bende voltajı auto yapıp (masaüstünde fazla ısınma yapmasın cpu diye) 4.25 ghz e çekip 1600 mhz olan remleri voltaj vermeden 1700 mhz yapıp occt ile test edip sabitledim. birazda ekran kartına yüklenir bırakırım.
    birde programlar cpu voltajını bios taki değerden 0,15 v gibi fazla gösteriyor.
  • Soğutucusuz 5.0ghz rüya.Ekran kartına bulaşma elde kalır.1.65 de 1saat dayanmaz stok fan ile.şakami bu
  • stok fan değilki bende akasa venom var tek fanlı kullanıyorum.

i3 560 3.33@4.62 yukarısı için yardım
  • 4.25 ghz de geçti occt testinden dostum. sen 5.00 ghz de zannettin heralde :D
  • Şimdi şu var işlemcin her ghzde açılabilir masaüstünde 6.0ghz de görebilirsin.önemli olan OCCT geçmek ve geçtiğin değerleri ss yollamak.Kimse inanmaz ben 5.5ghz masaüstü gösterebilirim ama bu boş olur önemli olan occt test sonuçları.4.2stabil ise yeterli fazla zorlama.benim çarpan kilidi açık istediğim kadar arttıriyorm 5.0ghz bile oluyor ancak stabil değil.Dediğim gibi buralarda fazla bilgi toplayamazsin sayın @CESAJANS abimizin konularını takip et daha kararlı ve düzgün oc yapabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.