Şimdi Ara

i3 6100'a r9 390 trı-x 8gb darboğaz yaparmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

msi h110m anakart
    i3 6100 3.7 işlemci
    r9 390 trı-x ekran kartı
    EVEREST RAMPAGE 75 GAMİNG USB 3.0 LED FANLI MidT ATX SİYAH KASA
    600w +80 plus psu
    8gb ddr4 2133 mhz ram

sistemım bu. buna karar verdım ancak işlemci ve ekran kartı darboğaz olurmu onu merak ettım. tcnopathın bı ıncelemesınde g3258 işlemciye gtx970 testinde gayet başarılı duruyodu. i3 6100 r9 390ı kaldırır mı ?

• Büyük bir darboğaz yaşancağını sanmıyorum ama o kasayı alma. Cidden alma. Hatta everest markalı hiçbir ürünü alma. Aynı fiyata Zalman z3 plus var. İşlemci olarak da en azından bir i5 6400 almanı öneririm.
  • athlord A kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk olarak darboğaz yapmaz
    Kasayı değiştir sakın onu alma ayrıca psu markası ne kaliteli bir şey değilse sıkıntı çıkarabilir.
    En fazla r9 380 veya gtx 960 takabilirsiniz. Ustu darbogaz yapacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • everesti duydum sıkıntılı dıye ama kasaya fazla para bayılmak ıstemıyorum. zalman z3 aynı fıyata goremedım link atarmısın
  • LoliconOtaku kullanıcısına yanıt
    psu bu http://www.webdenal.com/nagas-nagas-ao600_795943.html
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=yzRpqiVlsPM buraya bakarak birazda ona gıttı aklım
  • Hepsiburada.com dan 160TL+6 TL kargoyla alabilirsin.
  • saolasın dedıgını dıkkate alıcam. everest hakkında söylenenlerı bende duymuştum ama sonucta sadece kasa diye almayı dusundum. içindeki donanım farklı
    Sadece kasa diye geçme.Bir ev düşün,kasa olsun bu,içindeki insanları düşün,parçaların olsun bunlarda.Ev kötü olursa insanlar kötü hissetmezmi?Evin malzemesi kötü ise ''lanet olsun böyle ev'' demezler mi?
    Everest pişmanlıktır yapmayın...
  • İçiniz rahat olsun hocam, r9 380 üstü darboğaz yapacaktır diyen arkadaşa aldırmayın fx işlemcilerle karıştırmış olmalı. Oyun için gayet mantıklı, ekran kartına yapın yatırımı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.