Şimdi Ara

İ3 mü İ5 m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi aşağıda toplayacağım sisteme i3 yeterli gelir mi? Yoksa i5 6400 mü alayım fiyattan kısmak için böyle bir yola başvurdum i3 alsam darboğaz yapar mı bilemedim yardımcı olur musunuz?
     İ3 mü İ5 m
    Edit: Diğer parçalar hakkında önerilerinizi de alabilirim hala gtx 960 mı alsam karar veremedim ya da ekran kartını b150 m bazooka yapma konusunda sistemi uzun vade kullanacağım 5 sene civarı o yüzden emin olamıyorum bu konudaki görüşlerinizi de bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morhan2001 -- 10 Ocak 2016; 20:47:48 >

• 6400 ve 960 olmalı daha fazla söylenecek söz yok hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    İşlemciyi anlayabiliyorum fakat ekran kartında bildiğim kadarıyla r9 380 daha üstün yanlış bilmiyorsam gtx 960 ın belleği 3.5 +0.5 (emin değilim) detaylı şekilde açıklarsanız sevinirim zahmet olmazsa
  • i5 6400 + R9 380 Nitro 4 GB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gb gtx 960 yerine r9 380 4gb alabilirsin.

Gta v,birkaç ayar hari hepsi sonda,3.3 gb vram harcıyor.

Stabil +60 fps,bazı yerlerde düşüp tekrar çıkıyor bazen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en basiti ne kadar ekmek o kadar köfte, senin bütçene bağlı bir durum.
  • ClimbDown kullanıcısına yanıt
    gtx 960 ı 2 gb almıyacam zaten onu da 4 gb alcam
  • i3 6100 , ne GTX 960 a ne R9 380 e ne de 380X gibi biraz daha üst seviye ekran kartlarına darboğaz yapmaz 2 fiziksel çekirdeğe karşılık 4 fiziksel çekirdek farkı da günlük kullanım ve oynayacağın güncel,güncele yakın oyunlar için hayati fark yaratmıyor binlerce test videoları yüklü youtube da , i3,i5,i7 ler ile hatta i3 vs 8... serisi FX işlemcilerle 780,780Ti,980 gibi kartlarla yapılan testlerde 3. 4.nesil i3 ler "octa core" FX leri nasıl yerden yere vurmuş ve i7 ile nasıl aynı fps yi vermiş görülüyor :)

Hal böyleyken , 6.nesil 3700 MHZ base clock hız da çalışan güncel bir Core i3 ile sistemi kurabiliyorken "eğer bütçen sıkıntılı durumdaysa" neden 300-350₺ üzerini 2,7 GHZ temel çalışma hızındaki f/p denilemeyecek üç güncel işlemci sayalım desek kesinlikle birinci olacak işlemci için zorlayasın ki ?

Bu yorumum olumlu,olumsuz eleştirilecek belki fakat kesinlikle sistemini i3 6100 ile kurabilirsin ekran kartı tercihini eğer yeni kartları beklemeyeceksen R9 380 4G olarak yapabilirsin hatta 100₺ daha yukarı çıkıp Sapphire R9 380X Nitro alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 11 Ocak 2016; 1:44:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.