Şimdi Ara

İ30 da kararsız birini nasıl ikna edersiniz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
15.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: Little F.K

Evet sonuçta Golf...

Mılettımız servislerde arkasını dönüp eğilmeyi seviyor.

Milletimiz 10000 km de baskı balata bitiren arabaları sever,sonuçta golf,biri cıkar jetta'Yı gt yapar,oburu sonuçta golf der.

Bence siz Autobild'e falan editör olun.Cunku onlar uzun yol testlerınde ı-30'u golfe oranla daha konforlu vs buluyorlar.Demekki yanlış bılıyor bu arkadaslar.

Sonucta Golf,Sonucta mercedes ve Bmw gıbı PREMİUM! bir marka.

Sen git 102 bg golf al 30'a,benzınlıkten cıkama,yolda gıttıgın anlaşılmasın,esp'si bile olmasın,8 valf dedemin devri motorlu golf'u al.Sonuçta golf...

Golf 35 mılyara bu donanımı,bu motoru verse eyvallah,ama cok mantıksız konusuyorsunuz kusura bakmayın.

Sizin o çok övdüğünüz,çok sevdğiniz golf dedıgınız arabanın ben babasını 2004'te SIFIR ALDIM.2004 MODEL SIFIR PASSAT ALDIM.Gidin doğuş otoda kayıtlarına bakın bana neler çektirdi.Demek passat falan desek eyvah eyvah ısın ıcıne mercedes gırıcek.

Kaldı ki Getz dedıgınız araba,b sınıfında bıle kalıte olarak sonlardayken,sizın i30'u da o şekilde gorup dusunmenız gayet normal.

Sonuçta GOLF...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 28 Nisan 2009; 7:55:04 >

• Arkadaş 1.4 TSi motor demiş ama siz PASSAT fiyaskosundan sanırım biraz heyecanlanmışsınız. 1.4 TSİ motor ile 8 valf 102 bg motoru bir tutmazsınız sanırım... Bir de İ30 donanım olarak fiyatına göre uygun ancak bir golf konforu ile İ30 u kıyaslamak yanlış olur diye düşünüyorum. Neticede hyundai, daha çok yol alması gerekiyor...
  • Bence renault bayisine gidip yeni megane HB i görün ardından tüm modelleri tekrar değerlendirin.

http://yenimegane.com/haber.php?haber_id=6
  • quote:

Orjinalden alıntı: mariolaw

Arkadaş 1.4 TSi motor demiş ama siz PASSAT fiyaskosundan sanırım biraz heyecanlanmışsınız. 1.4 TSİ motor ile 8 valf 102 bg motoru bir tutmazsınız sanırım... Bir de İ30 donanım olarak fiyatına göre uygun ancak bir golf konforu ile İ30 u kıyaslamak yanlış olur diye düşünüyorum. Neticede hyundai, daha çok yol alması gerekiyor...

Passat fiyaskosundan heyecanlanmama gerek yok,o benim aracımdı neticede goklere cıkardıgınız golften daha ıyı bır arac ve vw'ın ne oldugunu bılıyoruz bunu belırtmek ıstedım.

Kaldı ki o dönemden sonra birtanede audi aldık,onunda komıklıklerını şenyıldıza sormak gerek. HANİ O GÖKLERE CIKARDIGINIZ VW varya,hani neticede vw diyorsunuz ya,ne olduğunu bilmeden, kullanmadan sadece marka ımajıyla konuşanlar için bazı gerçekleri anlatmaya çalışıyorum.

Neticede Hyundai eyvallah,ama kullanmadan,sadece marka ımajıyla konuşanlar ıcın tek tavsiyem ozellıkle style plus donanım bı hyundai kullanmaları yönünde olacaktır.Ve dokunmaları arastırmalarını ıstıyorum.Bunları yapmadan,markaların ımajlarıyla konuşulmasına uyuz oluyorum.

Önce bi sahip olun,uzun dönemler kullanın,ondan sonra gelin uzun dönem performanslarını değerlendirin.

30 mılyara 1.4 tsi bulursanız alın.30 mılyara 1.6 motor 102 bg'den fazlasını alamazsınız kusura bakmayın.Neden öyle yazdıgımı sımdı anlamışsınızdır umarım.

Golf C sınıfının başat araclarından bırısıdır.Konfor,performans,kalite gıbı unsurlarda hep ön plandadır.En cok satan compact modellerden bırısıdır.Ama asla ve asla premium bir araç değıldir.Kendı sınıfındakı araclara karsı ustun oldugu noktalar gıbı,noksanları da mevcuttur ve buda onun rakipsiz olmadığını göstermektedir.

Konfor konusuna gelıcek olursak;

http://www.autocar.co.uk/blogs/stillatthewheel/archive/2007/12/10/2437.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little F.K -- 28 Nisan 2009; 23:51:36 >

• Ben Civic i tercih ederdim. Sempatim var Civic'e karşı ama sempatiyi katmasamda işin içine i30 en son tercihim olurdu.

1-Civic
    2-Golf
    3-i30
  • danışan dağı aşmış, danışmayanın arabası uçmuş.
    şahsen senin yerinde olsam benim tercihim i30 dan yana olur sınıfının en iddialı arabası bana kalırsa ayriyetten golften aşağı kalır tarafı yok fazlası bile var.
  • Vay be en kısa zamanda i30 test edeceğim. Görelim bakalım neler yapmış hyundai.
  • Yeni Civic'ler yakit yonunde kullaniciyşi bayagi uzuyor. Ici mukemmel.

Golf ise alinablirse ust modelleri her zaman ilk tercihtir. Ancak 102 beygir 8 valf alinabiliyorsa tercih edilmemeli. Zaten FSI'larda da enjeksiyon problemleri hat sahfada. TSI icin birsye diyememem.

İ30 fiyat+donanim ve performans acisinda cok avantajli. Test etmeden araci incelemeden i30 hk. yorum yapilmamali. i30 konsept bir aractir ve Hyundai icin donum noktasidir. Ben bircok marka arac kullandim. 9.arabam İ30 ve cok memnunum.

quote:

Orjinalden alıntı: chelick

Ben Civic i tercih ederdim. Sempatim var Civic'e karşı ama sempatiyi katmasamda işin içine i30 en son tercihim olurdu.

1-Civic
    2-Golf
    3-i30
  • Golf e o kadar para vereceğime İ30 daha mantıklı arabanın standartları bile sıradışı.....Neden daha fazlasını vereyim fazlası varken .....Her aracın kendine has sorunları olur elbet mesela HONDA CIVIC kaportası sıfırdı? kağıt gibidir ama motor derseniz ilk 2 ye girer otomatik viteste üstüne tanımam sağlamlık konusun da diğeride toyotadır ancak golf dediğinizde golfünde kaportası sağlamdır vw araçlarının ancak sorunları da bitmez servis pahalı yedek parça pahalı yurdum insanı para dağıtmayı çok mu seviyor bilmem ama İ30 her daim incelenmesi gereken bir araç....
  • Arkaşım konu başlığına cevaben,12 adet tamamı sıfır araç alan ve kullanan biri olarak övülüp göklere çıkarılan golfün inan bi espirisini ne kullanırken nede satarken anlayamadım (golf 1.6 fsı 115 ) sadece bu kadar söyler hangi araçı alırsan al hayırlısıyle bin.
  • Ben geçen hafta İ30 test ürüşü yaptım. Hiç beklediğim gibi bir şey bulamadım. Hiç övüldüğü gibi değil. Hyundaiye karşı sempatim vardır 10 yıl kadar hyundai kullandım sorun yaşamadım. İ30 çok övülünce birde şuna bakayım dedim ama beğenmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_ir

Ben geçen hafta İ30 test ürüşü yaptım. Hiç beklediğim gibi bir şey bulamadım. Hiç övüldüğü gibi değil. Hyundaiye karşı sempatim vardır 10 yıl kadar hyundai kullandım sorun yaşamadım. İ30 çok övülünce birde şuna bakayım dedim ama beğenmedim.

hocam nedir beğenmediğin? i30'u övmemizin temel sebebi rakipleri kadar pahalı olmaması ve rakiplerinden daha fazla donanım sunması ayrıca kalite olarakda onlardan aşağı kalır yanı bulunmamasıdır. Hatta bir çok rakibinden daha kaliteli bir araç olmasıdır. Elbette kusurları hataları bulunabilir ama fiyat performans açısından rakiplerine göre bence 1 numaradır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackcat_745

quote:

Orjinalden alıntı: x_ir

Ben geçen hafta İ30 test ürüşü yaptım. Hiç beklediğim gibi bir şey bulamadım. Hiç övüldüğü gibi değil. Hyundaiye karşı sempatim vardır 10 yıl kadar hyundai kullandım sorun yaşamadım. İ30 çok övülünce birde şuna bakayım dedim ama beğenmedim.

hocam nedir beğenmediğin? i30'u övmemizin temel sebebi rakipleri kadar pahalı olmaması ve rakiplerinden daha fazla donanım sunması ayrıca kalite olarakda onlardan aşağı kalır yanı bulunmamasıdır. Hatta bir çok rakibinden daha kaliteli bir araç olmasıdır. Elbette kusurları hataları bulunabilir ama fiyat performans açısından rakiplerine göre bence 1 numaradır...

+1

Bne mi arabaya bineceğim yoksa araba mı bana binecek. Daha önce i30 topiğinde yazdım valide benim ısrarlarımla 2007 model fsi 1.6 midline almıştı uzun yıllar binmek için. Araba her yönüyle harika. Sağlamlığı oturaklığı mükemmel ama gelin görün ki iş bunlar için ödediğin bedele geldiğinde resmen soygunculuk yapılıyor. İlk kez otomobil almaya gittiğimiz de valide hanım civic'i beğendi. Full'ünü midline golf fiyatına veriyorlardı ve daha yeni yeni sokaklarda görünüyordu. Ama ben inat ettim, golf aldırdım nedeni ise otomobilden beklentileri güven ve konfor odaklı olmasına rağmen konfor ve güven2in neleri içerdiğini bilmeyenler gibi boş bir araba da olsa vosvos vosvos'dur mantığı güden valide hanım. Evet o memnun mesut golf'ünü kullanıyor. Ama 2.5 sene önce onun golfe verdiği fiyattan 5.000lira aşağıya esp'li sunroof, feri koltuklu ve dizel bir araca sahip olan bendenizi ise ne diye bunu aldın alman arabası alsaydın ya, bu elinde kalır diyebiliyor. Bende canım anneme ''iyi de anne ben mi arabaya biniyorum yoksa araba mı bana biniyor'' diye sorarım. Cevap klasik. ''İyide o alman arabası oğlum, daha iyi.''
    Tabi bir de bunu 11 sene R9 Broadway'e binen biri söyleyince daha bir garip oluyor. Söz ün özü algılarımız yerine başkalarının fikirlerine göre hayat yaşıyoruz, otomobilimizi seçiyoruz.
    Benim fikrim o dur ki ben bir makinaya yüklü bir miktar ödüyorsam o da bunu somut olarak vermeli, yoksa bundan 20 sene önce Levis'ın red top, orange top damgalı kotlarındaki farkı gibi sadece etiket kaliteyi belirlememeli.
    Neyse Allah ömür verede 2016'da Golf'ü değiştirmeye güç bela karar verdiğinde bir i30 ola

Praetor

• Ben Megane III alacaktım, Hyundai İ30 Prime aldım..

Çokta iyi bir iş yaptıgımı düşünmeyi bırakın. Kısaca çok iyi bir iş yaptım!
    Salı günü aracımı teslim alacagım o zaman dahada mennun kalacagımı biliyorum.
    Test sürüşü yaptım, sürüş pozisyonu olsun motoru olsun kullanım rahatlıgı ve konforu olsun şahane.
    Ayrıca sınıfının en geniş ic hacmine sahip. Golf, Leon, Megane III ve Focus'tan daha geniş..
    Jantları ve lastikleri 17"...
    Hangi firma C sınıfı araçta 17" fabrikasyon çıkışlı Jant veriyor?
    42 milyarlık Golf'te bile jant kapagı var..

Ben bu full aracı 33 milyar'a aldım. Böyle bir fiyata böyle bir araba. Mükemmel!... Hiç pişman degilim. Zevkle kullanacagım inşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 15 Haziran 2009; 21:24:36 >
  • Bende Getz kullanıyorum. Hyundai eski Hyundai değil. Kesinlikle süper arabalar yapıyor. Megane 3teki mağduriyetinizden sonra umarım i30 sizi üzmez. Güle güle kullanın. Allah kaza bela göstermesin.
  • i30 benide tatmin etti tek pişmanlığım mode aldım biraz daha kasıp prime neden almadım diye düşünüyorum
  • Geçen gün arkadaşım araba kiralayacaktı düğünü vardı.
    Sıfır daha 17 günlük kırmızı dizel bir I30 araba gerçekten çok güzeldi birde jant taktırmış adam çok iyi göstermiş.
    Atik bir araba motorunun çok sessiz olduğu sanki benzinli gibi olduğunu gördüm.
    Yakıt ise arkadaş 20 liralik yakıt aldığını sabahtan beri gezdiğini söyledi ayrıca daha 78 km gidecek kadar yakıtı vardı.Eğer ki ses sistemi orjinal haldeyse müzik dinlemek çok hoş ses felan tatmin ediciydi.
    Göstergeleri ve ışıklandırması çok hoş görünüyor geceleri en fazla hosuma giden ise klima sanki hiç çalışmıyor gibi okadar sessiz ki.
    Gözüme takılan bir kaç şey ise 5 kişi bindiğinden altı kesinlikle yere değiyor ki çok ağır insanlar yoktu.
    Kapı kaplamaları biraz kalitesiz görünüyordu.
    Bagaj çok iyi olmasada çok kötü değil.
    Biraz yüksek devirde içeri ses alıyor motor çok bağırıyor.
    Ama alınacak bir araba olduğunu belirteyim maddi durumum düzgün olsa şuanda 206 aracımı satar en full dizel modelini alırdım.
    Eğer alınacaksa en full modeli alınması nedeni malum ama arkası biraz çirkin sanki :) kırmızı yakışmış arabaya.

• Bir Hyundai sahibi olarak aynı para ve donanım olursa Honda Civic tercih ederim ya da golf. Ama ben burda en önemli nokta fiyat-performans-kullanıcı memnuniyeti oranı. Eğer bana İ30'u 10 bin lira aşağıya vereceklerse aynı donanımda paşa paşa alırım İ30.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.