Şimdi Ara

i30 için TEAM yada MODE paketi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
21.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam da hardday kardeş ben senden çok farklı birşey söylemiyorum ki. bu arada sen başlatıyorsun. sen bana i20 rütbesini bilecek abisinin arkasında duracak filan dersen bende sana teknik verilerle cevap veririm. yarış yaptığım yok ama benim aracım hem hızlanmada hemde yakıt tüketiminde seninkinden üstün. ama ben i20 i30'dan daha iyidir yada daha kötüdür demiyorum.

bende select aldım. style'da alabilirdim. senin gibi baktım dijital klima, alüminyum ön ızgara gibi benim için çokta önemli olmayan özelliklerde var. o kadar fark vermek istemedim gittim select aldım. senin gibi jantları değiştirdim, park sensörü taktırdım işimi gördü.

sen hala yanlış anlıyorsun beni. evet i30 team pakette kullanıcının birçok isteği karşılanıyor. sadece style selectten, select paket ise team'den daha üstün. bu üçü arasında en boş paket team diyorum. yanlış anlama i30 team'de birçok markada olmayan özellikler var. ben boş derken işe yaramaz demiyorum.

bak kendin diyorsun varsın arka camlar otomatik olmasın diye. demekki senin bu donanıma ihtiyacın yok ama benim var. yine ihtiyaç olayına geliyoruz. sen kendi aracını i30 paketleri ile karşılaştır. diğerlerine bakınca senin paket doluysa o zaman onlar full dolu olur. eğer boş lafına alınıyorsan senin pakete dolu, diğerlerine dopdolu diyelim istersen.

• Evet hocam araç benim.Çok teşekkürler sağol jantlar şansıma serviste duruyordu ve tek kalmıştı.Hediye isterim bunu deyince sağolsunlar kırmadılar
    hemen taktılar.
    Hocam benim sana inan hiç bir lafım yok.O lafım belli kişiye kendisini iyi bilir o kişi.Özelden mesaj atıp ahkam kesmiş birde bana.

Haahh bende onu diyorum Bana hayli hayli yetiyor bu sunduğu donanım.Daha ne olsun ki ? Hocam kırdıysam sizi özürdilerim.

Şu arabanın içinin neyi var çokmu kötü ya

• quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Evet hocam araç benim.Çok teşekkürler sağol jantlar şansıma serviste duruyordu ve tek kalmıştı.Hediye isterim bunu deyince sağolsunlar kırmadılar
    hemen taktılar.
    Hocam benim sana inan hiç bir lafım yok.O lafım belli kişiye kendisini iyi bilir o kişi.Özelden mesaj atıp ahkam kesmiş birde bana.

Haahh bende onu diyorum Bana hayli hayli yetiyor bu sunduğu donanım.Daha ne olsun ki ? Hocam kırdıysam sizi özürdilerim.

Şu arabanın içinin neyi var çokmu kötü ya

Gayet güzel...Bak keyfine...

• Çok sağol hocam.
  • Sendede mi i20 var yaa Başlığı gören i20 ciler koşmuş gelmiş.Cruzu ben yakınen gördüm gerçekten hoş bir görünümü var.Ama benzinde
    sıkıntı yaşıyormuş sanırım herkes sehir içi 12 litre falan diyorlar.Bana biraz abartı geldi ama bilmiyorum.Makyajlı i30 daha hoş olacaktır bence
  • Fiyatlarıda baya uygun hale getirmişlerdi.Dizelini mutlaka sürecektir piyasaya ama işte fiyat düşündürüyor.4-5 bin lira farkını koyacaktır.
    O zamanda işler baya karışacaktır.Tüp olayındada çoğu kişinin sıkıntı arızlar yaşadığını okumuştum.Aslında alıp tüp taktırcan ama ondada
    o sıkıntı var işte.
  • İ20 mizi alırken oturdugum 1.4 team i30 un içi. i30 almamamızın tek nedenidir bu resimler ( resimler tamamen bana aittir )

bunlarda select yeni adıyla mode donanım i30 lar aradaki 100 fark ? ( google )

• quote:

Orijinalden alıntı: djnone

İ20 mizi alırken oturdugum 1.4 team i30 un içi. i30 almamamızın tek nedenidir bu resimler ( resimler tamamen bana aittir )

• djnone ikinci resimdeki Select değil Style Plus yani en üst donanımdır. Ancak Team donanımın içinin çok kasvetli ve iç karartcı olduğu konusunda sana katılmıyor da değilim.
    quote:

İ20 mizi alırken oturdugum 1.4 team i30 un içi. i30 almamamızın tek nedenidir bu resimler ( resimler tamamen bana aittir )

• volkan haklısın evet style plus yenı adıyla prime. ama arada sadece deri koltuk farkını düşünürse içeride çokda farklı bir ortam olacagını dusunmuyorum yani koltukları hesaba katmazsak hersey aynı haksızmıyım ?
  • bişe değil şikayet ediyosunuz kendi mesajlarınız siliniyor. harbi komedisiniz haa

teşekkürler admin
  • Resimlerdeki çekim kalitesini anlamak için çok çaba sarfetmeye gerek yok.Herkes istediğini almakta özgürdür.Sen bir arabaya güvensiz bomboş deyip
    insanları burda yanıltamazsın.
    Savunduğun resim ışıl ışıl parlıyor onuda anlayacak kadar zeki insanlar.Normalde çeksen o kadar ışıltılı çıkmaz

Demem o ki.. Önce Saygı ,diline hakim olman gerekir bu her yerde geçerlidir.Bu huyu kazanabilme umudu ile.Benim bir gümüş renk(görünüm) için 5 milyar para vermeye niyetim yok 160 liraya hallederim.Direksiyonumda siyah kalsın.Buda seni rahatsız etmesin artık.Sen i20 ne bak.Onla mutlu olmaya çalış.Görüşmek umudu ile dj

Edit yazıcaktım bunu yazmak istememiştim...

Ama şikayet edeceğim bende bu saygısızı, mesut beye ve bana yaptığı lafların arkasında duracak.Mesleğime güvenerek yaptığımı sanmayın
    gerekirse gerekli yerlerle irtibata geçip arkadaşın bilgileri alınıp görüşeceğim kendisi ile.Mesut hocam senden ricam ailenene kadar yapılan
    dil uzatmadan dolayı şikayetci olman gerisini bana bırak.
    İnsanlık dersi alır almaz beni hiç ilgilendirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 4 Ocak 2010; 0:29:46 >

• merak etmeyin trabzonluyuz gercek sanal fark etmez her şekil
  • quote:

merak etmeyin trabzonluyuz gercek sanal fark etmez her şekil

Ne alakası var gene seviyeyi düşürme.
  • quote:

quote:

merak etmeyin trabzonluyuz gercek sanal fark etmez her şekil

Ne alakası var gene seviyeyi düşürme.

tehdit mesajların hakkında gereken işlemler yapılıyor sen gül..

• quote:

Resimlerdeki çekim kalitesini anlamak için çok çaba sarfetmeye gerek yok.Herkes istediğini almakta özgürdür.Sen bir arabaya güvensiz bomboş deyip
    insanları burda yanıltamazsın.
    Savunduğun resim ışıl ışıl parlıyor onuda anlayacak kadar zeki insanlar.Normalde çeksen o kadar ışıltılı çıkmaz

Demem o ki.. Önce Saygı ,diline hakim olman gerekir bu her yerde geçerlidir.Bu huyu kazanabilme umudu ile.Benim bir gümüş renk(görünüm) için 5 milyar para vermeye niyetim yok 160 liraya hallederim.Direksiyonumda siyah kalsın.Buda seni rahatsız etmesin artık.Sen i20 ne bak.Onla mutlu olmaya çalış.Görüşmek umudu ile dj

Edit yazıcaktım bunu yazmak istememiştim...

Ama şikayet edeceğim bende bu saygısızı, mesut beye ve bana yaptığı lafların arkasında duracak.Mesleğime güvenerek yaptığımı sanmayın
    gerekirse gerekli yerlerle irtibata geçip arkadaşın bilgileri alınıp görüşeceğim kendisi ile.Mesut hocam senden ricam ailenene kadar yapılan
    dil uzatmadan dolayı şikayetci olman gerisini bana bırak.
    İnsanlık dersi alır almaz beni hiç ilgilendirmez.

mesleğin neymiş gerekenşi yapacakmıssın ne yapacan ayrıca görelim meslegının hunerlerını

• Arkadaşlar ben artık konuşmuyor tek kelime yazmıyorum.Bunlar son...Dj arkadaşla hukuksal alanda görüşeceğiz.Korkmayın en fazla tazminat davası
    olacak.İçerlik bir durum yok Bulunduğunuz etken maddi durum mahkeme statüsünde değerlendirelerek yapılır.O konudada şüphe olmasın
    rahat olun.Haa 3-5 ay sürer ama olsun napalım...
    Bunun sanalı gerçeği yok kimseye kişiliği hakkında yakınları hakkında alçaltıcı küçük düşürücü laflar söylenemez.İki kardeş bir olmuşunuz
    milletin huzurunu kaçırıp insanları sinirlendiriyorsunuz.Bunu yapmaya hakkınız yok olamaz da ! Olmayacakta !

Küçücük bir özürle tatlıya bağlıyacağımız konuyu nerelere getirdiniz.Bir afederdsin özür dilerim lafı çıkmadı ağzınızdan.Uzlaşcak duruma
    getirmekten hep kaçtınız.Neyro senle tatlıya bağlamıştık derken dj gene gelip karıştırınca buralara kadar geldi.Mesut beye yaptığı
    hakaretlerde kabul edilir cinsten değil.Neyse Trabzonlu kardeş... Görüşmek umudu ile.Şuan da küfr dahi etsen yazmıcam Hoşçakal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 4 Ocak 2010; 1:09:05 >

• tamam bende hukuk okuyorum zaten bu dava benım ıcın hıc zor olmayacak. görüşecezzz
  • beyler yapmayın etmeyin allah aşkına ben iş tatlıya bağlandı herkes sakinleşti diye zannederken kıyamet koymuş. herkes davalık olmuş.
    o ilk 2 resim biraz iç karartıcı olabilir ancak arabanın iç mekanını gösteren ışıklarıdır. bende aracıma binip kontağı çeviriyorum, ışıklar yanınca bir güzel gözüküyor gözüme. aynı durum i30 içinde geçerlidir. ayrıca i30 da bulunan mavi ışık çoğu kullanıcının hoşuna giden renk tonudur ben dahil.

ben hala anlayabilmiş değilim. nası bu kadar uzadı bu konu. herkes ihtiyacını karşılamış kimsenin aracı ile memnuniyetsizliği yok. bu tatsızlık niye.
    işin kötüsü ben olayın içinde yokum benimde 1-2 mesaj gitmiş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.