Şimdi Ara

i30-leon tercihinde kurduğum mantık, sizin fikriniz nedir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon'n temmuz agustos gibi makyajlanacagi haberleri var. bence daha guncel araclara yonelin, sonra pismanlik yasayabilirsiniz. Yeni megane IV 1.2 tce touch yakindan inceleyin, pazarlikla 61-60 seviyelerine fiyati indirirlerse degerlendirilebilir. Bende araç alma arefesindeyim ve seat leon için fiyat bile aldım ama makyajlanacağı için şimdilik eledim. Ayrıca araçtaki trim sesleri ve bazı kronik sorunların ciddi biçimde can sıkıcı olduğunu söylüyor kullanıcılar, makyajla bu sorunlar büyük ihtimalle çözülmüş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 9 Nisan 2016; 11:28:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • i30 2017 de kasa değişecekmiş.
    leon fr alıncaksa derim.
  • Kalite olarak i30 leondan daha kaliteli diye düşünüyorum bazı arkadaşların aksine.Olaya alman gözü ile bakmamak lazım bence.

• Yorumlarıyla katkıda bulunan herkese teşekkür ederim benim tercihim leon oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: tu1907

Yorumlarıyla katkıda bulunan herkese teşekkür ederim benim tercihim leon oldu

Hocam merhaba hayirli olur insallah hangi paket aldiniz fiyati nedir birde bayiler ne kadar indirim yapiyor.

• landscapee kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, Style paket Avek bayisinden 55600 liraya aldım. Doğuşlar bu fiyata inmiyor genelde, isminde doğuş geçmeyenlerde fiyatlar bu civarda 😀

• tu1907 T kullanıcısına yanıt
    Valla ben kalkıp 23 bin TL fazla vermem dizel otomatik diye. Eğer ciddi anlamda dizel otomatik ihtiyaç yoksa gerek yok

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle yaptım hocam

• tu1907 T kullanıcısına yanıt
    Ben son mesajınızı gormemisim hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın

• Ben de 1 hafta önce kayadibinden aldım 1.2 style manuel aynı fiyata. Eğer ölümcül bi trafik yok ise ya da agresif kullanım yok ise leon hayatta 40 kuruş yakmaz 1.2 için konuşuyorum. Depoyu fulledigimde 600 gösteren araba 50 km yol yaptıktan sonra 610 km ye çıktı, tüketim de 7.4 litre.

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Amin sağ olun.

• Evet hocam sakin kullanımda yakıtı gayet iyi. Araç 575 km civarında 450 kadarı uzun yolda yapıldı ortalama yakıt 6 lt görünüyor ve daha yarım depoya yakın yakıt var

• quote:

Orijinalden alıntı: tu1907

quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

eğer toyotayı eliyorsanız ne kadar vw sevmesemde bu durumda golf 1.4 tsi manuel comfortline 72 100 highline 78 900 tl geliyor. donanım çok önemli değilse 1.4 tsi trendline passatda olur 81 300 liste fiyatı comfortline golf yerine passat olur hemde 10 bin lira farka d segment. ama highline düşünürseniz bişey diyemem mantıklı olan trendline 1.4 tsi manuel passat veya 1.4 tsi highline golf manuel. dsg işine sakın bulaşmayın derim. skoda seat ve 1.2 motor o kısımlardanda uzak durun.

Bütçem ancak en alt donanım golf e yetiyor zaten golf7 de görüntü olarak hoş gelmiyor bana alternatifler azalıyor ne yazıkki

golf'ün 2. eli hem leon'dan çok daha güçlüdür hem de kalite, sürüş olarak leon'dan çok öte bir arabadır.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam ben hiç sürmedim, leon uygun geldi bana onu aldım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.