Şimdi Ara

i30 mu? Civic mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Civic'e hem yere yakın olması hem de donanım olarak diğerlerine göre yetersiz kalması -kasanın da eskimesi- sebebiyle çekimserim.

İ30 için hehrangi birşey söyleyecek yok mu?
  • donanım olarak yetersiz yazmısınız ama 4 airbag var klima var abs var daha ne olsun.japon arabasıyla kore arabasını kıyaslarsak eger motor olarak japonlar zaten bence 1 numara (toyota olsun mazda olsun honda olsun hepsi motor konusunda cok saglam ve 300 bin km olsa bile tık demez) kaporta kalitesi ve güvenlik acısındanda 10 numara.sadece donanım olarak koreden biraz eksik ama gidişi olsun konforu olsun kesinlikle japon arabası derim.mazda 3 lerde cok iyi ama civic kadar tutulmuyo o başka.ikinci elde zarar edebilirsin. hem motor hemde donanım istiyosan almana bineceksin oda cok para.hiçbi özelligi olmayan eski kasa toyotalar bile 12-13 milyar neden. motoru saglam.bu araba pahalı ama satarkende pahalı. o yüzden japondan korkmayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Bütçe 20000 değil. Cebimde 20000 var. Arabasına göre 23000 veya 27000 TL olabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-cem-den-2007-civic-dream-otomatik-39605519/detay
    pazarlık payı vardır,gidip görmeye değer.(not 100 kmde 9-10lt aralığında içiyor bu velet)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecubamojito -- 14 Ocak 2011; 18:02:33 >

• o Fiyatlara 1.6 Ti-Vct Focus öneririm.. iki araçtanda mantıklıdır bence.. Kalite ve piyasası konusunda çekingeniz zaten olmasın.
  •  i30 mu? Civic mi?
     i30 mu? Civic mi?
     i30 mu? Civic mi?

hepside güzel ve denk araçlar...

• Ben olsam 2005-2006 model civic alırdım 1.6 es olandan sunroff otomatik vites olanlarda var düz viteste var ama otomatiği o kadar tatlı ki kullanımı mükemmel ötesi resmen zevk alıyosun.Hele o göstergeler çok güzel duruyor aydınlatması filan.Ayrıca ben marka kıyaslamasında da Honda diyorum Hyundai a pek ısınamadım bildim bileli.Yinede tercih senin bu arada 25-26 bin lira civarına bu aracın temizini bulursun.
  • bence subaru al
  • Vay arkadaş adam makyajsız 2004 civice 24 yazmış. 0km 2011 focus comfortu 28800e aldım ben.

Bu seçeneklerden i30 tavsiye ederim, yüksek model bi araç almış olursunuz.

Bir de bi arkadaşın önerdiği ilandaki civicin sis farları yok normalde olması gerekir orjinalinde. O fiyata ben biraz işkillendim. Zaten kaza boya yok diyememesinden anlaşılabiliyor az buçuk...
  • reno megane vw golf 5 gibi seçeneklerde geldi aklıma. i30 model yılından bir adım önde bunlara göre.
  • 1 yıl oldu aldım, kullanıyorum
    şu an kapımda başka araçlarda var .. jetta , corolla .. gibi..
    i30 servisten çok memmunum.
    ses yalıtımı gayet iyi.. hatta daha iyi..
    ön konsol mavi işıklar, kırmızıdan güzel...
    usp den muzik dinlemek konforlu...
    amortisörler jetta kadar olasada corolladan sert..
    esp önemli bir artısı..
    agıır bir bir araç, yakıtıda daha fazla,, ama dahada oturaklı..

bunlar gözlemlerim..

bildiklerim : hyundai ler ciddi derecede sorunsuz araçlar..
    corolla , mazda, hondanın ardından gelir sorunsuzluk olarak..

i30 deger kaybı 2. elde fazla olur deselerde, pek kafama yatmıyor, en çok satan binek araçtır.. çünkü..

civic daha az yakar...
    daha hafif tir,,
    daha perfomanslıdır. seridir..
    daha küçüktür.. daha basıktır..

i 30 daha fazla yakar daha tok ve oturaklıdır.
    daha agır ve hantaldır daha fazla yakar.. daha ferahtır.
    daha sessizdir. daha yüksektir.konforludur.
    iç malzeme daha kalitelidir.

size kolay gelsin,,,
    i30 a binin kullanın,,
    hondayıda kullanın sonra karar verin..

• i30'un 2.elinin değer kaybetme durumlarına katılmıyorum.
    2009 yılı ağustos ayında 30 milyara aldığım aracım için şu an hazır müşterim var 31 milyar veren.
  • En mantıklısı i30 gibi duruyor. Model yılının yeni olması ciddi bir avantaj. 1.4 motorun bu arabaya yeter. koreliler motor teknolojisi konusunda aşmış durumda şu an, sorunsuz be güçlü motorlar üretiyorlar. donanımı da diğerlerine göre daha zengin. daha ne olsun?

mazda 3 biraz kafa karıştıyor olsa da model ve donanım artısıyla i30 bence 1 adım önde. civic düşünmeyin bile bence.
  • İ30 daha mantıklı ve daha sportif ben olsam i30 alırdım.
  • Hyundai kaliteyi düzeltti artık. 10 sene önceki hyundai gibi değil. Elbette Civic alınası bir araç ama aynı fiyata euroncapte civicten daha fazla puan alan daha az yakan ve dizel özelliği bulunan i30 almak daha karlı.
  • civic ve i30 arasında 4 yıl yaş farkı var.

4 yıl çok ciddi bir fark.

yeni olanı seçin.

i30 1.4 team kullanıyorum ben. hiç kaygınız da olmasın. 5.2 şehir dışında yakıyor. şehir içinde 6.5 7 lt.

5 yıl garanti.

10 tane hava yastığı, usb girişli, mp 3 çalarlı ses sistemi,

1350 kilo oturaklı kasa, fena değil yani.

4 yılda başınızdan neler geçtiğini düşünün, bir de bütün gün sokakta olan bir arabanın başından neler geçebileceğini düşünün.

günlük kullanımda her zaman yeni araba kullanılmaıldır.
  • ESP li araç istiyorum diyorsunuz,linkteki honda ESP yok,oysa İ30 tüm güvenlik donanımı tam,ncap tan 5 yıldız almış bir kasa,en kötü ihtimalle 2,5 yıl daha garantisi olması gerekir.Hiç tereddütsüz İ30
  • Eski bir kasa civic alacağınıza yeni kasa i30 alın derim Belki bir çoğunuz farkında değil ama Hyundai kendini bu konuda geliştirdi ve kademe atladı.Yeni elantra olsun i30 olsun hyundai de kadem atlattı diyebilirim. Kuzenim kendine İzmir Hyundai Çakırlardan prime beyaz Elantra aldı. İlk başta Opel düşünüyordu ona bakmışken yan tarafa girip birde Hyundai bakalım dedik ki hiç aklımızda yoktu öyle bi bakıp çıkacaktık Sonuç aldık :) çokta memnun bence araç almadan hyundaiye bi şans daha verin derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.