Şimdi Ara

İ30 Style Plus dizel Otm. -- Yeni Makyajlı Ford Focus Titanium dizel Otm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • objektif olarak degerlendirme yaparsanız cok sevinirim yani markalar değil arabaları değerlendirelim

ford focusta yenı makyajlı otomatık ne sekılde gelır bılmıyorum ama donanım olarak i30 baya iyi

ee focusun da ismi war we de istediğim focus 50 mılyara yakın olacak galıba i30a donanımın fazla olmasına ragmen daha ucuz bir seçenek olacak

ve de bir sorum olacak makyajlı focusta xenon olacak mı resımler ve tanıtımlarda xenon war ama donanımlarda yazmıyo galıba

• i30 unda amacı o zaten bol donanım ve rakiplerine göre uygun fiyat,ama bir focus yada astra gibi kaliteli değil,alabiliyorsan focus al
  • i30 kaliteli değil derken ne kastediliyor.mesela plastik kalitesi dersen şuanki focus dan iyi ama makyajlı versiyonunu bilemem.astra ile kıyaslarsanda dizel motoru ile fark atar.kısaca i30 yeni focus arasında nasıl bir fark olur dersen bi çıksın görelim.ama şuanki ile arasında çok fark yok bence
  • ford titanium ek paketine xenon far koymalıydı...
  • fordun donanimi cok zayif yine esp tcs yi opsiyon olarak koymus

opsiyon ekleye ekleye araba 50 milyari geciyo

bide ford 2010 da yenilenecek bunuda dusnmek lazim
  • zaten en sevmedigim olay da bu benim aracların kısa surede yenilenmesi işte benim aldıgım arac 3 sene sonunda yenilendi ne anladım ben bu işten toyota bu konuda guzel bi arac yapıyo peynir ekmek gibi saatıyo.i30 güzel ama focusun yeri ayrı herzaman buda bi gerçek
  • diesel otomatik focus gelmeyecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benzinli alırsın dizel focus gelmiyeceekmis zaten alırken iyice bir dusun dizel yada benzin yada dizel olacagını
  • kesin bilgi mi focus otm. gelmeyeceği ? alla alla
  • 2 side düşünulecek bi araba boş değil
  • i30 kesinlikle kaliteli ve güzel bir araç. Avrupada golfe rakip olarak üretildi. Golfle yapılan testlerinde ondan hiçde aşağı kalmıyor. İki araç arasındaki fiyat farkınıda düşününce i30'u yabana atmamak gerek. 44000 YTL'ye full donanım (deri koltuklu falan), dizel otomatik bir i30 alabiliyorsunuz. Üstelik motoruda 1.6 lt 115 hp dziel. Aynı donanım seviyesinde sayılan golf 1.4TSI 122 hp DSG comfortline ise 46-47000 YTL. Biri benzinli biri dizel.

Makyajlı focus ise mondeoya benzetilecek, buda onu daha çekici yapacak. Motoruda herkesin çok beğendiği 1.6 lt dizel 109 hp. Fiyatıda makul seviyelerde olursa düşünülebilir.
  • Kesinlikle ikiside çok iyi araçlar. İmzamdaki aracı almadan önce Ford Focus Ghia TDCİ düşünüyordum. Fakat fiyat konusunda bütçemi çok çok zorlayacağından Hyundai İ30 1.6 CRDİ VGT 115 HP tercih ettim. Aracımdan çok memnunun ve zevkle kullanıyorum. 255Nm torkla çok keyif veren performanslı ve bir o kadarda ekonomik bir araç. Bir depo (yaklaşık 60lt) yakıtla 1150km yol yapabiliyorum. Baz donanımında (Select) AUX-USB-iPod bağlantısı, ön arka kol dayama, soğutmalı torpido gözü, 6 hava yastığı, 4 cam tek dokunuşta açılır ve sıkışma önleyici, 30kilometre hıza ulaştığında otomotik kilitlenebilen kapılar, sustalı anahtarı ve dijital klima gibi özellikler standart. Bence ikside test edilmeli ve bir karar verilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 18 Şubat 2008; 20:57:02 >
  • hiç bilgisi olan yok mu focusta otm.nin gelip gelmecegını bayııyle konusan
  • i 30 ları ben hala beğenemedim. Bitürlü ısınamadım.
  • Yukarıda yazdığın i30'u Bika Silivri Maxi'de sergiliyordu demin. 43 küsurdan şok indirim yazmışlar 40,900 Ytl.
  • İkisi de sınıfındaki en iyi araçlar ancak i30 daha yeni çıktı.Hepimiz biliyoruz yeni çıkan araçların ilk başta kronik bazı problemleri oluyor.Ha diyeceksiniz focus'ta yenilendi ama daha önceden vardı ve makyajlandı,temel hala aynı.O yüzden ben oyumu focustan yana kullanıyorum.
  • focus tdci da otomatik vites seçeneği gelmedi gerçi iyiki gelmedi,imzamdaki aracın CVT şanzımanlı olanları baya problemliydi..

ayrıca tabiki focus alınabiliyorsa focus,karşılaştırma abest olmuş bana göre..
  • hyundai ozellik olarak iyi ama acikcasu hyundai almamak icin bi kac sebep var

1-tasarimi cok etkileyici degil ucuz gozukuyo

2-zirt pirt kasa degistiriyo 2-3 senede bir yeni kasa cikiyo

3-hyundainin adi cikmis bi kere daha onceki yillarda geitrdigi ucuz araclardan dolayi bunu hala atamadi ve 1 araclada atilcak bisey degil

4-ford alirsaniz tum modifiye aksesuarlari heryerde bulabilirsiniz sadece ford icin degil opel astra golf vb

bence bu sinifin (sinif derken fiyat olarakta ayni seviye) en iyi araclari vw golf, opel astra, ford focus, pejo 308, honda civic bu 5 araca disindaki araclar istedikleri kadar sorunsuz istedikleri kadar ozellikli olsun bunlar kadar fiyatini belli etmez
  • tabiikide i 30 un da full donanımı ucuz değil.40 kusur bın lere geliyor.
    aradaki fiyat farkını verebilir isenız ben kesinlikle focus derim.
    hem kullanırken hemde 2. elde bunun yararını cok cok fazlasi ile goreceksiniz ki daha i 30 cok yenı bir araç.
    kronık bir sorunu var mı yok mu belli diil henuz.gerci japon ve korelilerde fazla kronik sorun olmaz ama ne olur ne olmaz yanı.
    ayrıca ben i 30 u inceledim.evet hyundai adına buyuk atılım.cidden kalite buyuk oranda artmiş.
    ancak hem kişisel yorumum hem de test verilerine bakınca i 30 un,golf-astra-focus vs... gibi araçlarla kapışabilmesi için daha onunde yol var.
    tavsiyem ford dur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.