Şimdi Ara

i450-6500 slide-n73 music edition-w910i Hangisini Tercih Edersiniz???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok kararsız kaldım hangi telefonu alayım die herkes bişi dio çabuk karar değiştiriyorum. i450 hoparlör, samsung kızağı, sybian işletim sistemi, şarj süresi yönünden tercih etmeyi düşündüğüm bi telefon. n73 sybian, muzik ve kamera yönünden tercih edebileceğim bi telefon ama herkesin elinde gördüğüm için bi antipatim war bide diğer telefonlar daha şık gelio gözüme. 6500 slide tasarım yönünden çok hoş kamerası daha iyi ama sybian yok. w910i nin müzik yönünden iyi olduğunu sanıyorum kamerası 2mp olması ve sybian olmaması kötü fakat çok kibar ve hafif bi telefon. yani bu dediklerim bile ne kadar kararsız olduğumu göstermeye yetmiştir sanıyorum 550-600 arası bi telefon için sizce en iyisi hangisidir. yardımlar için şimdiden çok teşekkür ederim herkese..... selamlar!!!

• En iyi seçim Sony Ericsson W910i
  • w910i
  • 6500 Slide
  • i450
  • w910i symbian değil fakat genel özellikler olarak diğer seçimlerden üstün bir model
  • arkadaslar cevaplar için çok tesekkur ederim ama bi istirhamım daha olacak hangi telefonu niçin tavsiye ettiğinizi de yazabilirseniz benim için çok daha faydalı olacak yine de herkese cevap verme nezaketinde bulunduğu için tesekkur ederim selamlar!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.