Şimdi Ara

i5 10600/Rtx 2060 OC Sistem Fiyat 9.7k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci: i5 10600

Anakart:H410M 2933Mhz DDR4 mATX

Ekran Kartı: RTX 2060 OC 6GB 192 Bit

Ram: 2 x 8 GB 3200Mhz Cl16 Ddr4

Psu: 650 W 80+

M2: Sandisk 500 Gb Ultra NVme (2400 okuma/1700 yazma)

şeklinde olan sistem 9700 fiyatıyla iyi mi sizce? Önerileriniz neler olur?

• Benim tavsiyem ekran kartı harici bileşenleri kendiniz toplayın ekran kartını ikinci elden 1050 1050ti gibi bir kart alın rekabetçi tarzı oyunlara bu kart yetecektir
    Diğer cyberpunk gibi ağır oyunları geforcenow sisteminden oynayın
    Ekran kartı piyasası düzeldiginde sisteme bir tane 5600xt ekleyin tamamdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖZELLEştirme mevcutsa 10600 yerıne 10400F yapın. 600 700 tl cebte kalır.

o şekilde dusunulebılır.

fakat yerınızde olsam

parca parca toplar ekran kartını 2.elde alırdım.

• Yorumunuz için teşekkür ederim. Geforce now internet durumu ve fiyatlarından ötürü şu an benim için uygun değil. Ekran kartını en düşük 1660 serisi olarak düşünüyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

ÖZELLEştirme mevcutsa 10600 yerıne 10400F yapın. 600 700 tl cebte kalır.

o şekilde dusunulebılır.

fakat yerınızde olsam

parca parca toplar ekran kartını 2.elde alırdım.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Oyunun yanında mesleğim gereği işlemciye yük bindirebileceğim programlar da mevcut. İki model arası çok fark etmez galiba aklımda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunahn -- 3 Nisan 2021; 11:54:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunahn

Yorumunuz ve emeğiniz için teşekkür ederim. 2. El ekran kartı alırken nelere dikkat edilmesi gerekir?

Alıntıları Göster

Rica ederim kardeşim.. mümkünse elden teslim alman gerek öncelikle elbette.. sonra teslim almadan önce yakında bir bilgisayarcıda kartın çalıştığını görüp test ettirmen de lazım.. faturası, garanti belgesi ve devam eden garantisi varsa bu da artı puandır.. diğer bir detay, kartı fiziksel olarak incelemen lazım.. üzeri temiz mi, fanı kırık mı, yıpranmış mı, eksik parçası var mı vs. falan.. son olarak en önemlisi, kartı teslim almadan asla para verme mümkünse.. GET sistemi ya da kredi kartı ile ödeme yöntemi ile çalışan sitelerden al kartı.. Sahibinden veya Zebramo gibi..

• 10400f ile z490 ikilisi özelleştirme seçeneği ile tercih edilebilir.

bütçede herhangi bir artış yaşanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

Rica ederim kardeşim.. mümkünse elden teslim alman gerek öncelikle elbette.. sonra teslim almadan önce yakında bir bilgisayarcıda kartın çalıştığını görüp test ettirmen de lazım.. faturası, garanti belgesi ve devam eden garantisi varsa bu da artı puandır.. diğer bir detay, kartı fiziksel olarak incelemen lazım.. üzeri temiz mi, fanı kırık mı, yıpranmış mı, eksik parçası var mı vs. falan.. son olarak en önemlisi, kartı teslim almadan asla para verme mümkünse.. GET sistemi ya da kredi kartı ile ödeme yöntemi ile çalışan sitelerden al kartı.. Sahibinden veya Zebramo gibi..

Alıntıları Göster

Teşekkür ederim.

Alıntı

metni:
    10400f ile z490 ikilisi özelleştirme seçeneği ile tercih edilebilir.bütçede herhangi bir artış yaşanmaz

Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.