Merhaba, sistem değişikliği sebebiyle boşa düşen ürünlerimi satıyorum.
MSI MAG B560 Tomahawk Wifi ; 2021 Kasım ayında aldım. Sanırım 1 sene daha garantisi var. Kutusu ve faturası mevcut. İlk aldığım dönemde temizlik yaparken peçete takıldı. 1-2 pin yamulduğu için garantiye yolladım ve ücretsiz tamir ettiler sağolsunlar. Çalışmasında herhangi bir sıkıntı yok ama bilgi olsun diye söylemek istedim. Bana anakart temizliğinde peçete ve ıslak mendil kullanılmaması gerektiğini öğreten bir üründür :)
Intel i5 11400 ; 2021 Kasım ayında aldım. Garantisi sanırım bitti. Kutusu ve stok fanı duruyor. Stok fanı sıvı soğutmam arızalandığı için sadece bir haftalığına kullanıp geri kutusuna kaldırdım. Çalışmasında herhangi bir engel yoktur. Sıvı soğutma ile serin şekilde kullanıldı.
XPG Spectrix D60G 4133 MHz CL 19 2x8gb DDR4 (x2) ; 2022 Eylül ayında aldım. 2 kutu vardır yani toplamda 4x8gb'tır. Kutuları ve faturaları mevcut. Garantileri devam ediyor. Samsung B Die ürünlerdir. 3733 MHz CL 14 olarak sorunsuz kullandım. Sistem değiştirmeden önce bir bakmak için Memtest yaptığımda dört stickten birinde hata gördüm. Sıkıntı yoktu ama ne olur ne olmaz diye garanti ile görüştüm ve kargoladım ama hata veren sticki kutudan çıkan kendi eşiyle yollamam gerekiyormuş ve ben sanırım diğer kutudan birini yollamışım, o sebeple geri yolladılar. Bende üşenip geri taktım sistemime ve sorunsuz kullandım yeni sisteme geçene kadar. Satmadan tekrar bir test edip ona göre aksiyon alacağım.
MSI MPG A650GF PSU ; 2021 Kasım ayında aldım. Herhangi bir sıkıntısı yoktur. Kutusu ve faturası mevcut. Türkiye garantisi bitti sanırım ama RMA garantisi daha 8 sene civarı olması lazım. Tier A bir üründür. 4070 Ti'yi sıkıntısız besledi ama pimpirikli olduğum için A850G'ye geçtim, o sebeple boşa düştü.
Anakart - 3500 TL
İşlemci - 3250 TL
Ram - 3950 TL
PSU - 1950 TL
Toplu - 11500 TL
Not; Resimleri boş bir vakitte yüklerim.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.