Şimdi Ara

i5-12400F İşlemci ++ MSI RTX 3060 Ti ---14500tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

en azından

MSI PRO B760M-P DDR4 4800mhz(OC) RGB M.2 1700p mATX Anakart, 210240932 (sinerji.gen.tr)

şu tarz bir anakart konamaz mı ? sistemdeki anakartın fiyatı 2400 civarı , bu ise 3000 civarı

B760 soket, hem type-c mevcut, hem double nvme yuvası var ,+4 ram slotlu yani 600TL farkla çok şey alıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 30 Ocak 2023; 22:5:22 >
  • B610 ile B660 satış fiyatları ile alış fiyatlarının arasında uçurum olduğunu düşünüyorum. Ayrıca neden az tercih edilen bir ürünü sistem ile pazarlama şansı varken daha iyi bir ürün koysunlar ki? Ticarette bir sürü unsur var ve maalesef tüketici lehine değil çoğunlukla. Hem sizin istediğiniz tarz anakartları sistem yükseltme seçenekleri ile ekstra paraya dönüştürebiliyorlar. Tabi ben sizin seçtiğiniz anakartı da tercih etmezdim. Bana kalsa 3000 liraya Amazon Germany satıcısından Gigabyte B660 Gaming X alır geçerim.

• damn2u kullanıcısına yanıt

Sistem yükseltme seçeneği de koymuyor bazı firmalar bunu da kasten yapıyorlar ,çünkü işi bilenlerin bu tarz anakartları kesinlikle almayacağını biliyorlar ...ya da koysalar bile yine aynı kötü chipset olan hx10 ları koyuyorlar.

ben orada o anakartı 1 dakika içinde araştırarak koydum anlatmak istediğim makul fiyat farkıyla çok daha kaliteli anakart almak mümkün. Anakart sistemin en temel taşıdır ,sistem onun üzerine inşaa ediliyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.