i5 2400 islemci (i5 2500 k ya oc yapmicam icin ve 60tl fark icin ihtiyac duymuyorum) msi z68 g43 g3 anakart gskill 8 gb ripjavsx ram(2x4gb) sapphire-powecolour yada xfx hd 6850 ekr. samsung 1tb hdd 650 w kasa (sonradan cf yapmak icin ) ben forumlari inceledim ve bu sisteme karar verdim.su an piyasadaki btf 3 dahil butun oyunlari mutevazi ayarlarda oynatir.fiyat olarak 1500 tl civari ama vatanin % 25indirimini bekliyorum.hemen hemen her haftasonu yapiyor.gecen hafta yapmadigina gore bu haftasonu yapar gibime geliyor.vatan indirim yaparsa 1300 tlye mal olcak bana.ve axese10 taksit. sizce nasil?yardimci olursaniz sevinirim.ayrica bilgisayarci bir servis yetkilisi firmadan kd v siz al dedi anlamadim.bilgisi olan paylasirsa sevinirim
Gen3 (1x16), Gen2 (1x4) cf yapacaksanız x8-x8 olarak çalıştıran anakart alın.Ayrıca vatan'dan kdv'siz mal alamazsınız
i52500k için 60 tl değer bence. Bir kaç sene sonra işlemci yetmediğinde mecbur o.c işine girersiniz.
evet arkadaşlar vatan beklediğim indirimi yapınca sistemi yükseltmeye karar verdim aynen şöyle:
talatcaner xfx le powercolour arasinda bir fark goremedik hemen hemen ayni kalitede.hatta yorumlar powercolourdan yanaydi.sparisi de verdik. ancak sectigin kasa cok guzelmis ona uzuldum.kasa icin arastiracak fazla zaman bulamayinca aerocool aldik.neyse saglik olsun.bi dahaki sefere