Şimdi Ara

i5 2500k için 1155 anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gündür nette baya bir araştırma yaptım fakat istediğim gibi overclock için yatkın uygun fiyatlı z77 chipset anakart bulamadım vatanın indiriminden gigabyte alacaktım stokta kalmamış , asus ta almak istemiyorum zamanında uğraşmıştım asusla .

önerebileceğiniz anakart modelleri varsa sevinirim. 500 lirayı fazla geçmezse iyi olur fiyatı :))

şimdiden teşekkürler herkese. iyi forumlar .

• cix_anka C kullanıcısına yanıt
    MSI'a bakabilirsin. MSI Z77A-45 uygundur mesela. MSI bu aralar anakartta iyi işler çıkarıyor.
  • 520 Liralık anakarta gerek yok, ikinci elden 200-250 Liraya kartlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

520 Liralık anakarta gerek yok, ikinci elden 200-250 Liraya kartlar var.

Pini falan eğik olmadığı sürece o da olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalkan-99

MSI'a bakabilirsin. MSI Z77A-45 uygundur mesela. MSI bu aralar anakartta iyi işler çıkarıyor.

+1
  • overclock için biraz daha iyi bişey olsun istiyorum. azcık daha üst model yani :)
  • vatanda o ürün stokta yok arayıp sordum bugün öğlen alacaktım olsaydı :)
  • ikinci el bakabilirsiniz, ben z77 extreme4 satıyorum mesela. i5 2500k'yı 4.8ghz olarak kullanıyordum günlük.
  • Extreme 4 güzel seçim
  • sıfır ürün aradığım fiyat aralığında bulamayacağım sanırım , artık 2. elde iyi birşey denk gelmesini bekleyecez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cix_anka

sıfır ürün aradığım fiyat aralığında bulamayacağım sanırım , artık 2. elde iyi birşey denk gelmesini bekleyecez :)

Asus istemiyorsun fakat şu anakartı bir gözden geçir:

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-z77-a-z77-a-intel-z77-soket-1155-ddr3-2400mhz(oc)sata-30-usb-30-dvi&vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=66542

İlle de ikinci el alıcam diyorsan Z77a-GD65,Z77 Sabert00th,Z77 Extreme4-6 gibi f/p anakartlar çok uygun fiyatlara bulunabiliyor daha da ucuza getirmek istersen P67,Z68 çipset gigabyte ud4-b3,Z68a-GD65 önerebilirim.

• cix_anka C kullanıcısına yanıt
    Bak 250TL ya MSI Z68A-GD80 (G3) satıyorlar forumda

http://forum.donanimhaber.com/m_79768876/f_//tm.htm#79768876
  • Forumda 2. el Asus Sabertooth P67 görmüştüm.
  • rezes kullanıcısına yanıt
    teşekkürler arkadaşlar bir kart gelecek bakalım hayırlısı inş. sorun çıkmazsa aradığımızı bulmuş olacaz :))
  • o eski chipset oluyor hem aldım birşey bakalım geldiğinde test edecez :)) teşekkürler ilginiz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.