Şimdi Ara

i5 2500K İÇİN ACİL SOĞUTUCU TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli Arkadaşlar i5 2500k stok fanda 3,9 ghz çıkartığımda bios ta sıcaklık 70-80 c lere çıkıyor.100 tl civarı ,ramları kapatmayacak mümkünse kartı kasadan çıkarmadan takacağım bir soğutucu tavsiyesi için yorumlarınızı rica ederim.soket 1155.Bugün vatandan elden satın almayı düşünmekteyim.Teşekkürler.

• HYPER TX3 EVO LGA775/1155/1156/1366 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU bunda karar verdim .Ne dersiniz.Tavsiye için beklemedeyim.
  • bende ayni problemi amf fx 8 8320 de yasamaktaydim ve ses sikintisida yasiyordum cooler master hyper t4 aldiktan sonra hiz asirttigim halde 50 dereceyi gectigini gormedim yük altinda bile hyper t4 veya kasaniza sigiyorsa 212 evo alirsaniz isinizi gorucektir vatan bigisayarda suan %30 indirimle 100 lira civarina alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerilerin çok güzelde kardeşim anakartı yerinden sökmek tam bir işkence zaten kasa küçük. HYPER TX3 EVO alcağım gibi.
  • HYPER TX3 EVO almış oldum.4 plastik ucu monte edinceye kadar ecel teri döktüm.Plastik uc yamuldu az daha kopuyordu.Bu kadar basit montajı nasıl böyle zor yapıyorum anlamadım.Neyse ucuz atlattım sonunda montajı yapabildim.Windows daki programlarla bios taki sıcaklık farklı sanki.Bios daha yüksek ölçüyor.Anlamadım doğrusu.Çarpanı 40 çektim.4 çekirdekte 50 dereceyi hiç geçmedi.4 ghz sorunsuz stabil.
    Açıkçası 4 ghz üstüne çıkmak istemedim .Voltaj olayını bilmediğimden.Anakart otomatik mi ayarlıyor anlamadım.Sonuç itibariyle 82 liraya hakkını veren bir soğutucu diyebilirim.Ancak bir tavsiye anakartı çıkarmadan takmaya kalkmayın.Ben şans eseri kırmadan takabildim.Anakart çıkmış olsa alttan görüp öyle takmak daha mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.